Kiemelt megbízhatósági programot indít Magyarországon az Asus

forrás: Prím Online, 2015. július 13. 15:41

Magyarországon is elindítja az Asus kiemelt megbízhatósági programját. Az ASUS Bizalom névre keresztelt megoldás extra biztonságot nyújt a felhasználóknak.

Az Asus 2015. július 13-tól hazánkban is elindítja kiemelt megbízhatósági programját, ami az alap, 2 éves jótállás mellett extra biztonságot és kényelmet biztosít. A programba regisztráló, Asus notebookot és táblagépet vásárló felhasználók a jótállási idő első évében, műszaki meghibásodás esetén a készülék javításán felül a vételárat is visszakapják. 
 
A programban az Asus teljes notebookos termékkínálata részt vesz, a belépőszintű modellektől a legmagasabb teljesítményt nyújtó, játékosoknak szánt készülékekig terjed a skála. Az iskolakezdésre készülő családok, diákok számára jó hír, hogy az ASUS Bizalom programba a Transformer Book család 2 az 1-ben modelljei és a ZenPad androidos táblagépek is beletartoznak. A későbbiek folyamán a hazai megjelenéseknek megfelelően bővülhet a programban résztvevő termékek listája.
 
 

Az ASUS Bizalom:

· Vásároljon egy, a programban résztvevő ASUS notebookot, 2 az 1-ben készüléket vagy ASUS ZenPad tabletet 2015. július 13. és 2015. december 31. között.

 

·  Regisztrálja a készüléket a www.asusbizalom.hu oldalon a vásárlást követő 15 napon belül a vásárlást igazoló számla feltöltésével – az engedélyezett regisztrációk maximális száma háztartásonként 1, vállalatonként 10.

 

·  Ha a készülékkel kapcsolatban műszaki probléma merülne fel, hívja az ASUS Ügyfélszolgálatot, ismertesse a problémát és kérjen javítást.

 

·  Amennyiben a hiba a vásárlást követő 31 napon túl és 365 napon belül következne be, akkor a javításon felül a készülék vételárát is visszaigényelheti az ASUS Bizalom programnak köszönhetően.

 

·  Nyújtsa be igénylését a www.asusbizalom.hu oldalon a termék javítását követő 30 napon belül a javítási dokumentumok feltöltésével.

 

·  Amennyiben igénylése jogosnak bizonyul, 30 napon belül teljes visszatérítést fog kapni közvetlenül a bankszámlájára, vagyis a javított készüléket és az árát is visszakapja.

 

A Bizalom programban résztvevő notebookokkal, 2 az 1-ben készülékekkel és táblagépekkel az átlagfelhasználók mellett azon szűkebb vásárlói csoportok igényei is kielégíthetők, akik olykor 1-2 kiemelt jellemző – pl. grafikus teljesítmény, ultramobilitás – mentén választanak.

 

 

Milyen funkcióra van szüksége?

Melyik ASUS termékcsalád a megfelelő választás?

Notebook

Prémium kialakítású laptop

ASUS ZenBook™ sorozat

Multimédiás felhasználásra kialakított, nagy teljesítményű laptop

ASUS N sorozat

Gamer felhasználásra kialakított, nagy teljesítményű laptop

ASUS G sorozat

Átlagfelhasználásra szánt laptop

ASUS K, S, X sorozat

Átlagfelhasználásra szánt belépő szintű laptop

ASUS EeeBook

Üzleti felhasználásra kialakított laptop

ASUSPRO B és P sorozat

2 az 1-ben készülék

Átlagos felhasználásra szánt átalakítható laptop és tablet egyben

ASUS Transformer Book sorozat

Prémium kialakítású átalakítható laptop és tablet egyben

ASUS Transformer Book Chi sorozat

Laptop és tablet egyben, 360°-ban kiforgatható kijlezővel

ASUS Transformer Book Flip sorozat

Tablet

Androidos tablet átlagos és multimédiás használatra

ASUS ZenPad™ sorozat

 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Intelligens navigáció és vezeték nélküli töltés mini-holdrobotok számára

A robotoknak energiára van szükségük, még a Holdon is. Az elektromos áramot általában fedélzeti napelemekből nyerik, ám a kisebb méretű robotoknak kiegészítő áramforrásra is szükségük van. Ehhez két új technológiát – a vezeték nélküli töltést és az intelligens önálló navigációt – kombinálják a kutatók. A kisméretű robotokat úgy szerelik fel és tanítják be, hogy kiszámíthatatlan körülmények között is eljussanak a vezeték nélküli dokkolóállomásukhoz. Mindezt olyan környezetben, ahol a GPS technológia nem alkalmazható.

2021. január 19. 14:11

Új európai online piactér indult

A koronavírus-járvány rengeteg vállalatnak felnyitotta a szemét azzal kapcsolatban, hogy érdemes visszatérni s közelebbi, hazai vagy kontinensen belüli terméket vásárolni. Az európai piacon hatalmas még a fejlődési potenciál, ugyanis a kis- és középvállalkozások számtalanszor botlanak nyelvi nehézségekbe, ami gátat is vethet az együttműködéseknek. Ennek a problémának a megoldására is lehetőséget fog adni egy közelmúltban indult európai online piactér, ahol minden korábbinál egyszerűbben egymásra találhatnak a vállalatok. Az egyelőre lengyel-magyar-angol viszonylatban elérhető fejlesztést hamarosan kilenc országra terjesztik ki.

2021. január 19. 12:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05
online sportfogadás