Az Xbox One játékok Windows 10 streamelése mindenki számára elérhető

Czipperer Dia, 2015. július 20. 16:32

Januárban jelentette be az Xbox csapata, hogy a Windows 10 operációs rendszerrel rendelkező Xbox One tulajdonosok számára elérhető lesz a különféle játékok PC-re streamelése. A funkció megérkezett.

Immáron hivatalosan is elérhetővé vált az Xbox One játékok Windows 10-es operációs rendszert futtató gépekre streamelése. Vagyis a felhasználóknak nem kell mindig magukkal cipelni konzoljukat, akár a másik szobában is könnyedén folytathatják megkezdett játékaikat.

 

A usereknek nem kell mást tenni, mint a beállítások menüpontban megadni az engedélyt a streamelésre (Settings > Preferences > Allow game streaming to other devices), aztán Windows 10-es PC-jükön, illetve táblagépükön frissíteni az Xbox alkalmazást, ahol hozzá kell adni a megfelelő eszközt, majd kiválasztani a saját Xbox One konzolt.

 

Korábban ezt a funkciót a Microsoft 5 millió tesztelő számára tette elérhetővé, most azonban a megoldás hivatalosan is elérhetővé vált.

 

A frissítés továbbá új funkciókkal is kecsegtet a Windows 10 Xbox applikációjában, beleértve a party chat lehetőséget, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az Xbox One játékosokkal akár PC-n keresztül is beszélgethessenek és fordítva.

 

Az update ezen felül megújult Home feedet is kínál, testreszabható avatarokat, valamint egy új opciót a játékklipek megosztására.

 

Forrás: TheVerge.com

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Cél a káros digitális tartalmak csökkentése

A mai napon ünnepélyes keretek között együttműködési megállapodást kötött a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ), a Belügyminisztérium és az Országos Rendőr-főkapitányság.

2019. október 22. 18:19

Az IBS UpSkill programja nyert a HR Best díj Toborzás kategóriájában

Első hellyel díjazta az International Business School UpSkill programját a HR Best nevű HR-szakmai díj zsűrije. Idén először adták át az elismerést az ország legnagyobb toborzási, munkaerő-piaci konferenciáján, a HR Festen. Öt kategóriában érkeztek be a nevezések számos pályázótól, melyeket két körben értékelt a szakmai zsűri.

2019. október 22. 10:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás