Xerox iGen 5 : színesebb és jövedelmezőbb nyomtatás

forrás: Prím Online, 2015. július 31. 17:15

Hogyan lehet az iparág egyik legtermelékenyebbnek számító, színes digitális gépcsaládját még jobbá tenni? Adjunk hozzá ötödik szín opciót, emeljük meg a nyomtatásra fordítható időt és ajánljunk több sebességfokozatot. A Xerox új digitális nyomdagépe, az iGen5 Press pedig pont ezeket tudja.

Az iGen5 opcionálisan választható ötödik színegysége alkalmas arra, hogy a gép termelékenység visszaesés nélkül, növelje a színteret akár Pantone-színskálába tartozó, akár ismeretlen direkt szín esetében. A narancs, a zöld vagy a kék színek egészítik ki a CMYK skálát, így lehetővé válik a márkaszínek pontos megjelenítése is. A különböző színek egyezése, a munkabeállítási és a minőségellenőrzési automatizálás pedig olyan megoldások, amelyek biztosítják a berendezés maximális üzemidejét és ezzel együtt a még jövedelmezőbb nyomtatás lehetőségét. A nyomdák választhatnak az iGen5 150 Press (150 lap/per), az iGen5 120 Press (120 lap/per) és az iGen5 90 Press (90 lap/per) típusok közül egyszerű, nagyobb sebességre váltási opcióval.

 Az iGen 5 Press specifikációi:

•    Elérhető hozzá az EFI Fiery vagy a Xerox FreeFlow Print szerver, amellyel egyszerűen integrálhatóak, illetve automatizálhatóak a munkafolyamatok, a megrendeléstől kezdve egészen a befejezésig.
•    Választható fényes vagy matt festékopció, amelynek köszönhetően egyedi és szemet gyönyörködtető végeredmény születhet.
•    A nyomtatási méret 660 mm nagyságra növelhető, amely által extra méretű kiadványok, nyomtatványok állíthatók elő.
•    A kifogástalan nyomat minőségről a2400 x 2400 dpi felbontás, az Object Oriented Halftoning, a Xerox Confident Color és az Auto Density Control megoldások gondoskodnak.
Ezek mellett a berendezés számos munkabefejező megoldással rendelkezik, beleértve az IntegratedPLUS Finishing és a Dual Mode Sheet Feeder alkalmazást is.

Az iGen5 Press színes digitális nyomdagép idén szeptembertől lesz kapható Magyarországon.
 

Kulcsszavak: nyomdagép Xerox

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás