Multifunkciós fotónyomtatók a Canontól

forrás: Prím Online, 2015. augusztus 19. 15:25

A Canon bemutatta otthoni nyomtató-kínálatába illeszkedő három új multifunkciós tintasugaras fotónyomtatóját. A PIXMA MG5750, MG6850 és MG7750 modellek ötvözik a modern felhőalapú és Wi-Fi funkciókat az új csúcsminőségű nyomtatási technológiákkal. 

Három új fotónyomtatóval rukkolt elő a Canon. mindegyik modell könnyű csatlakoztathatósággal és egyszerű nyomtatási képességekkel rendelkezik.

 

A nyomtatási, másolási és szkennelési funkciót is kínáló új modellek könnyedén használhatók több alkalmazással és felhőalapú szolgáltatással, és most már kompatibilisek az Instagrammal és a Slideshare-rel is, így még több közösségi hálózatból, illetve üzleti szolgáltatásból is közvetlenül lehet nyomtatni. A PIXMA Cloud Link segítségével a felhasználók közvetlenül a nyomtató érintőképernyőjéről is hozzáférhetnek ezekhez a szolgáltatásokhoz, s ezzel szükségtelenné válik a számítógép vagy egy külön csatlakoztatott eszköz használata.

 

A PIXMA MG5750, MG6850 és MG7750 egyszerűbbé teszi  a felhőalapú szolgáltatásokhoz – köztük a GoogleDrive-hoz, a Dropboxhoz, az Evernote-hoz és a OneDrive-hoz – való hozzáférést, és az azokból történő közvetlen nyomtatást, valamint a szkennelt dokumentumoknak és fotóknak a feltöltését a Microsoft OneNote-ba. 

 

PIXMA MG5750


Mindhárom nyomtató a Canon PIXMA Cloud Link Scan és Remote Print funkcióit használja, amelyek lehetővé teszik, hogy a dokumentumokat és fotókat az egyik nyomtatón szkenneljék be, és egy másik, teljesen máshol elhelyezett nyomtatón nyomtassák ki. Ráadásul a környezettudatos háztartások még energiafelhasználásukat is csökkenthetik az Auto Power On/Off funkciónak köszönhetően, amely akkor kapcsol be, amikor felhőalapú szolgáltatásból küldenek nyomtatott anyagokat.

 

Az integrált Wi-Fi Direct funkciónak köszönhetően nincs szükség internet csatlakozásra és jelszó megadására. Az MG7750 be épített NFC technológia pedig lehetővé teszi, hogy a Canon PRINT alkalmazáson keresztül a felhasználók egy pillanat alatt nyomtassanak és szkenneljenek, amihez mindössze hozzá kell érinteniük az NFC-képes okos készüléküket a nyomtatóhoz.

 

A PIXMA MG7550-et felváltó új prémium kategóriás multifunkciós, hat tintapatronos MG7750 kis méretű, keskeny és elegáns kialakítású. A 8,8 cm-es érintőképernyőnek és a Canon egyedi Intelligent Touch System felhasználói felületének köszönhetően a vásárlók számára nem jelenthet gondot a fotónyomtató funkcióinak használata és a beállítások kezelése. A hat különálló tintapatron révén az MG7750 nagy, akár 9600 dpi-s felbontásban is képes nyomtatni, egyenletes átmenetekkel, még fekete-fehérben is.

 

PIXMA MG6850


A PIXMA MG6650-et és MG5650-et felváltó öt tintapatronos MG6850 és MG5750 is biztosítja a felhőalapú nyomtatást az okos készülékekhez és Wi-Fi-képes fényképezőgépekhez való csatlakozást és az azokról történő nyomtatást is.

 

A továbbfejlesztett tintáknak köszönhetően mindhárom új készülék jobb fekete és piros színeket produkál a kinyomtatott fényképeken, valamint a magenta színskála is szélesebb lett a fényes fotópapírokon. Dokumentumnyomtatás esetén pedig a pigmentfekete kombinált használata még élesebb szöveget eredményez.

 

Mindhárom új PIXMA nyomtató támogatja az opcionális XL tintapatronokat, amelyekkel a felhasználók alacsonyabb áron többet nyomtathatnak.

 
Kulcsszavak: fotónyomtató Canon

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ultra-széles ívelt gaming monitorok az AOC-tól

Az AOC bemutatja új G2 sorozatának két új, 86,3 cm (34 hüvelyk) képátlójú, ultra-széles (21:9) gaming képernyőjét. A két UWQHD (Ultra-Wide Quad HD – 3440 x 1440 pixel) képernyő első ránézésre egyforma – a különbség a képfrissítési sebességben keresendő.  

2019. december 11. 13:59

Az MMD bemutatja a Philips 276C8 monitort

Az MMD, a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti az USB-C csatlakozóval rendelkező Philips Moda 276C8 LCD monitor piaci bevezetését. Ez a 27 hüvelykes Quad HD monitor minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyre egy mai felhasználónak szüksége van ahhoz, hogy a számítógép előtt töltött minden percét élvezhesse. A stílusos káva nélküli esztétikától kezdve az USB-C csatlakoztathatóságon át a kiváló képminőségig, a Philips 276C8 a teljesítmény és a dizájn ideális elegyét kínálja.

2019. december 6. 13:24

A CraftUnique az ipari 3D nyomtatás nemzetközi élvonalában

A 3D nyomtatás nem csupán az átlagfelhasználók egyedi ötleteinek és elképzeléseinek a megvalósítója, de az ipar számára is egyre nagyobb jelentőségű technológia. A 100 %-ban magyar tulajdonú CraftUnique Kft. egy németországi kiállításon mutatta meg magát és kreativitását. A vállalat egy CraftBot 3D nyomtató formájú standdal várta a látogatókat, akik így egy igazi 3D nyomtató belsejében tudhattak meg még többet a magyar márkáról.

2019. november 27. 11:33

Az MMD bemutatja a 43 hüvelykes Philips 439P9H SuperWide monitort

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere útjára indítja a 439P9H SuperWide ívelt LCD képernyőt. A 49 hüvelykes formátum sikerét követően a Philips 439P9H egy 43 hüvelykes opcióval gazdagítja a növekvő ultraszéles családot. A fényűzően tág munkahellyel és lenyűgöző DisplayHDR 400 technológiával rendelkező monitor olyan termelékenység-növelő funkciókkal van ellátva, mint például a beépített USB-C dokkolóállomás, a Windows HelloTM készülékházból kiemelkedő webkamera és a MultiClient integrált KVM kapcsoló, valamint a mindenre kiterjedő nagyszerű élményt további számos kényelemnövelő funkció is fokozza.

2019. november 20. 09:07

A Studio F. A. Porsche formatervezésével érkezik az új AOC monitor

Amióta az év egy korábbi dőpontjában érkezése bejelentésre került, a dizájn-tudatos felhasználók izgatottan várják a pillanatot, amikor asztalaikra helyezhetik a Studio F. A. Porsche által formatervezett AOC Q27T1 monitort. Ez a pillanat most végre elérkezett. A 68,6 cm (27 hüvelyk) képátlójú QHD felbontású IPS panellel és mnulla éllel rendelkező monitor, három oldalon keret nélküli dizájnjával és egyedülálló lábazatával egy valódi műremek, amely élménnyé teszi a munkát.

2019. november 8. 11:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Elálltak a felek a T-Systems tranzakciótól

2019. december 11. 10:28

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23
online sportfogadás