2015 legjobb okostelefonja a Huawei P8

EISA-díjat kapott a mobil

forrás: Prím Online, 2015. augusztus 20. 10:32

A Huawei nyerte az EISA (European Imaging and Sound Association) „European Consumer Smartphone 2015 – 2016” (Európai fogyasztói okostelefon 2015 – 2016) díját a Huawei P8-cal, a vállalat legújabb csúcskategóriás készülékével. 

Harmadik egymást követő évben nyeri Huawei termék az EISA European Consumer Smartphone díját, ezúttal a P8 érdemelte ki a címet. A díj tavalyi nyertesének, a Huawei Ascend P7 sikerének hullámát meglovagolva a P8 elődjéhez hasonlóan újraértelmezi az okostelefonok által nyújtott élményt: könnyen használható funkciókat kínál.

 

Az EISA elismeréssel nyilatkozott a „még jobb kamera teljesítményt és meglepően high-end kivitelezést” nyújtó Huawei P8-ról, „kifinomult megjelenésű, ám elérhető árú készüléknek” nevezte. Kiemelte a készülék „2 680 mAh-es akkumulátorát, a P8 kamerájának f/2 lencséjét”, amelynek segítségével kedvezőtlen fényviszonyok között is jó képek készíthetők az okostelefonnal, illetve a „kiváló 5.2‐inches Full HD IPS‐NEO kijelzőt”.


A gyenge fényviszonyok között is jól használható kamera lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szabadjára eresszék a kreativitásukat, és az okostelefonokon elérhető legjobb fényfestő technológiát használhassák, illetve lenyűgözően éles kontrasztú képeket készíthessenek.
A Huawei P8 emellett a kompakt és nagy teljesítményű kettős antenna modell és a gyors váltást biztosító technológia segítségével intelligensen felismeri a legjobb használati módot. Ez a funkció jelentősen csökkenti a megszakadt hívások számát, és biztosítja az erős jelkapcsolatot.

Kulcsszavak: Huawei Huawei P8 EISA díj

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38