USB flash drive termékek a Samsung adattároló portfóliójában

forrás: Prím Online, 2015. augusztus 20. 09:12

A Samsung bejelentette vékony és kifinomult formatervezésű USB flash drive termékeit (UFD), melyek háromféle ergonómiai kialakításban érhetők el, és már mindegyik a legújabb Samsung NAND flash technológiát használja.

Új USB flash drive termékeket jelentett be a Samsung. A termékcsalád bemutatásával a Samsung teljesebbé teszi termékkínálatát a saját márkás memóriatárolók piacán, ahol jelen van teljes SD-, és  micro SD kártya termékvonallal, illetve belső és hordozható SSD-kkel. Minden USB 3.0 drive kompatibilis az USB 2.0-vel is, és a termékek NAND flash technológiával működnek, A termékcsalád továbbá megfelel a Samsung „5-proof” technológia követelményeinek és az adattárolókra is érvényes a vásárlás dátumától számított 5 éves garancia

 

A Samsung USB 3.0 flash drive három verzióban érhető el: Bar, Fit és Duo kiszerelésben. A Bar típus egy modern, stílusos megjelenésű eszköz, világos pezsgő színben, magas minőségű fémborítással a hosszú élettartam megőrzése érdekében. Az áramvonalas kialakítás, és a kör alakú vég nem csak az esztétikumot szolgálja, hanem könnyíti a használatot, és akár kulcstartóra is rögzíthető az eszköz. A 40 mm hosszú és kevesebb, mint 9 gramm súlyú flash drive-ot kifejezetten PC használatra tervezték, és 16 GB, 32 GB és 64 GB verzióban is elérhető. A flash drive szekvenciális olvasási sebessége akár 130 MB/s is lehet, ezzel 2,4 GB full HD videó vagy közel 40 órányi mp3 zene kevesebb, mint 20 másodperc alatt tölthető le az UFD-ről a számítógépünkre.

 

UFD standard

 

A Samsung USB 3.0 Fit flash drive az új UFD széria legkompaktabb eszköze. Ultravékony notebookhoz, illetve USB-vel felszerelt gépkocsikban zenelejátszásra és adattárolásra is alkalmas, Az eszköz így könnyen hordozható, és áramvonalas kialakítása segíti a könnyű eltávolítást. A Fit UFD kevesebb, mint 20 mm hosszú és 2 gramm súlyú. Szekvenciális beolvasási sebessége eléri a 130MB/s-ot, mind a 32 GB-os, mind pedig a 64 GB-os változatban.

 

UFD Fit

 

A harmadik verziót, a Samsung USB 3.0 flash drive Duot kifejezetten olyan okostelefon, tablet és PC felhasználóknak tervezték, akiknek különösen fontos a rugalmasság, így tartalmaz sztenderd és micro USB portot is. A Duo flash drive-hoz tartozik egy kupak is, ami a Micro USB portot védi. Ez az adattároló is képes a 130 MB/s sebességre és USB 2.0 csatlakozós Android eszközökkel is kompatibilis. A Duo drive 32 GB-os és 64 GB-os változatban is elérhető, kevesebb, mint 37 mm hosszú és 6 gramm súlyú.

 

UFD Duo

A Samsung 5-Proof technológia garantálja, hogy minden eszköz ellenáll 72 órán keresztül sós tengervíznek és működőképes -0°C és 60°C-os hőmérsékletek között is. Az adattárolást nem befolyásolja a sztenderd repülőtéri röntgenvizsgálat vagy az extrém 1500g mértékű gravitációs erő, továbbá 15,000 gaussig ellenáll a mágneses erőnek, amely egy nagyteljesítményű MRI scanner erejével egyenlő.

 

A termékskála összesen hét különböző formában és kapacitásban érhető el világszerte, többek között Koreában, az Egyesült Államokban, Kínában, Európában és egyéb területeken, ezzel is erősítve a Samsung jelenlétét a globális adattárolási piacon. A flash drive-ok minden típusa elérhető lesz 128 GB –os verzióban is az év végéig.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A virtuális valóság (VR) fitnesz új távlatokat nyit a mozgásban

A VR fitnesznek köszönhetően javul az állóképesség, az izomzat erősödik és kellő kitartással a mérleg is egyre kevesebbet mutathat.

2023. június 2. 14:06

Új okosóra a Huawei magyarországi kínálatában

Új okosórával bővül június 1-jétől a Huawei magyarországi kínálata: a HUAWEI WATCH GT 3 SE a sorozat eddigi legkisebb súlyú készüléke, amely sport- és fitnesz funkciók széles választékát nyújtja, és akár két hetes folyamatos használatot tesz lehetővé. Az okosóra kompatibilis Android és iOS-készülékekkel, a felhasználók egyszerűen indíthatnak és fogadhatnak hívást az eszközzel, amely gyorstöltéssel is tölthető.

2023. június 1. 15:37

Ez várható idén az okosotthon eszözök piacán

Az okosotthon-technológia folyamatosan fejlődik, ez 2023-ban sincs másképp. Az okosotthon megoldások az elmúlt néhány évben hosszú utat tettek meg, új trendek és technológiák léptek színre a hatékonyság, a kényelem és a biztonság érdekében. A cseh Tesla okosotthon márka bemutatja az idei év legforróbb okosotthon trendjeit. 

2023. június 1. 09:57

Hamarosan rendelhető a Lenovo új VR headsetje

A kiemelt nemzetközi piacokon (többek között Magyarországon is) júniustól rendelhető a Lenovo vállalatok számára kifejlesztett új ThinkReality VRX all-in-one virtuális valóság (VR) headsetje. A magával ragadó, kényelmes, vékony kialakítású, hat mozgási szabadságfokú (6DoF) VR-megoldást a Snapdragon XR2+ Gen 1 processzor vezérli, színes, nagy felbontású átviteli képességeket biztosítva a kevert valóság alkalmazásokhoz. A ThinkReality VRX-et egy teljes körű, végponttól végpontig terjedő szolgáltatáscsomag is támogatja, amely biztosítja a szervezeti projektek sikerességét és megtérülését.

2023. május 31. 20:08

A SteelSeries bővíti a díjnyertes Arctis Nova headset termékcsaládot

A SteelSeries, az úttörő Arctis headsetek és az új Arctis Nova sorozat létrehozója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, valamint a gaming- és esport perifériák világelső gyártója kiterjeszti az Arctis Nova univerzumot az Arctis Nova 4 bevezetésével, amely már Magyarországon is elérhető.

2023. május 31. 14:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39