A SUSE új partnerprogramja a 64 bites ARM-processzorok támogatására is kiterjed

forrás: Prím Online, 2015. augusztus 28. 10:33

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy a SUSE a 64 bites ARM-szerverprocesszorok támogatására is kiterjeszti partnerprogramját. Ennek köszönhetően a partnerek a SUSE Linux Enterprise 12 egy új kiadásához férhetnek hozzá, amelynek segítségével egyszerűen fejleszthetik, tesztelhetik és vezethetik be saját termékeiket olyan gyártók 64 bites ARM-chipjeire alapozva, mint például az AMD, az AppliedMicro vagy a Cavium, illetve olyan szervergyártók megoldásaira építve, mint például a Dell, az E4 ComputerEngineering, a HP vagy a SoftIron. Ezáltal a SUSE partnerei még szélesebb választékot és nagyobb rugalmasságot, illetve még több lehetőséget kínálhatnak ügyfeleik számára a technológiai infrastruktúra költségeinek csökkentéséhez.

Az ARM-szerverprocesszorok olyan méretezhető technológiai platformot biztosítanak, amely jól konfigurálható az adatközpontok különféle üzleti vagy alkalmazásbeli követelményeinek megfelelően, legyen szó akár hatékony webes informatikai szolgáltatásokról vagy éppen felhőalapú rendszerek gyors felépítéséről. A partnerek számos különböző piaci szegmensben kihasználhatják a SUSE Linux Enterprise ARM-processzortámogatásának előnyeit, többek között az olyan célorientáltan kiépített készülékek esetében, mint a biztonsági, orvosi és hálózati berendezések, valamint a jól méretezhető számítástechnika, a megosztott tárolás, illetve a szoftveralapú és klasszikus hálózatkezelés területén.

 


Annak érdekében, hogy minél egyszerűbb hozzáférést biztosítson a technológiához a partnerek számára, a SUSE az openSUSE Build Service szolgáltatásba is beépítette az ARM- és az AArch64-támogatást. Ez lehetővé teszi a közösség számára, hogy valódi 64 bites ARM-hardveren és a SUSE Linux Enterprise 12 bináris fájljain alapuló csomagokat hozzanak létre. Ezáltal lerövidíthetik a piaci megjelenéshez szükséges időt, valamint egyszerűbben orvosolhatják az esetleges kompatibilitási hibákat. Mindez a végfelhasználók számára is előnyös, hiszen a partnerek kevesebb idő alatt építhetik fel, tesztelhetik és hozhatják forgalomba a 64 bites ARM-architektúrán alapuló termékeiket.
 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ezekre a techológiai trendekre érdemes most figyelnie cégvezetőként!

2020 talán minden eddiginél nagyobb kihívások elé állítja a magyar vállalkozásokat a digitalizáció terén, hiszen a technológia soha nem látott ütemben alakítja át a vállalatok működését. Akár kisvállalkozásról, akár közepes méretű- vagy nagyvállalatról van szó, az aktuális tech trendekkel minden cégvezetőnek érdemes tisztában lennie. Ennek érdekében az itthon nagyvállalati szoftverek fejlesztésével foglalkozó Stylers Group informatikai cégcsoport szakértője egy csokorba gyűjtötte azokat a technológiai megoldásokat, melyek várhatóan meghatározók lesznek a vállalatok digitális transzformációja terén 2020-ban.

2020. január 23. 18:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

2020. január 23. 14:20

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

2020. január 9. 08:01

Digitális biztonsági trendek 2020-ban a Sophos szerint

2020. január 3. 11:44
online sportfogadás