Elindult a világ első globális Ultra HD csatornája

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 4. 11:15

A SES S.A. és a vezető divat, szórakoztató és életmód műsorokat kínáló televíziós hálózat, a new york-i Fashion One Television LCC elindította a világ első globális Ultra HD csatornáját, a Fashion One 4K-t. A SES műholdjainak köszönhetően, a csatorna ingyenesen elérhető Észak-Amerikában, Dél-Amerikában és Európában.

A szeptember elsején elindult Fashion One 4K mintegy 100 millió háztartásba jut el Észak-Amerikában a nyugati 103 fok pozícióban elhelyezkedő SES-3 műhold SES Ultra HD platformján keresztül. Dél-Amerikában a nyugati 47,5 fok pozícióban elhelyezkedő NSS-806 műhold révén 23 millió háztartást ér el. Az Európában Fashion 4K néven sugározott csatorna több mint 116 millió háztartást ér kontinens-szerte a SES elsődleges orbitális pozíciójáról, a keleti 19,2 fokról. A SES egyik leányvállalata, a SES Platform Szolgáltatások teljes körű 4K szolgáltatást kínál, az Ultra HD csatorna földi szegmenseit és a terjesztési szolgáltatásokat is beleértve. A csatorna Fashion One 4K név alatt elérhető világszerte, míg Európában Fashion 4K néven fut.

 



A Fashion One 2014 óta dolgozik HD formátumú műsorainak Ultra HD fejlesztésén, így számottevő saját Ultra HD tartalommal rendelkezik. A Fashion One 4K csatorna a legújabb divat és szórakoztató tematikájú tartalmakat kínálja, olyan műsorokkal, mint az aktív életmódra buzdító Model Yoga sorozat, a globális főzési kalandokra invitáló Fashion On A Plate, és a fenntartható divatra koncentráló dokumentumsorozat, az Eco Fashion. A csatorna műsorai közt szerepel továbbá az Ultimate Style Guide és a Fashion Around the Globe, így mindenki rátalálhat a neki tetsző műsorra.

A HD minőségnél négyszer tisztább Ultra HD felbontás a legjobb módja annak, hogy megismerkedjünk a divat világával, és a különleges képminőséggel. A nézők a technológiának köszönhetően a legélesebb részleteket, a legfinomabb vonalakat és a televíziós műsorszórás történetének leggazdagabb és legragyogóbb színpalettáját élvezhetik.


 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05