Interaktív konyha és csokimikró a Whirlpooltól

A Whirlpool legújabb okos és design termékei a berlini IFA-n debütáltak

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 13. 11:55

A Whirlpool és az Indesit összeolvadása után a berlini IFA-n jelentek meg először a vállalatcsoport konyhai, innovatív csúcstechnológiái. A Whirlpoolmint a világ egyik vezető háztartási gép gyártója idén a közösségi média szakácsainak, a hobbicukrászoknak és a dizájn szerelmeseinek kedvezett.

A berlini IFA kiállításon mutatta be a Whirlpool a jövő konyhai berendezéseit, melyek nem csak technológiájukban és innovációjukban lenyűgözőek, de a szemet is gyönyörködtetik. A csúcsminőségű, high-end, beépíthető termékeket ugyanis három különböző külsővel álmodta és tervezte meg a gyártó, hogy az esztétikumban se kelljen kompromisszumot kötnie a vásárlóknak.

A közösségi média iránti rajongás és a kulináris kíváncsiság vezérelte a Whirlpool szakembereit akkor, amikor a Jövő Interaktív Konyháját alkották meg.  A konyhapulton sok helyet foglaló, lecsöpögtetett szakácskönyv, összemaszatolt okostelefon és telefonálás közben odaégő étel már nem a jövő konyháinak tartozékai. A Whirlpool a sütő mögé álmodott érintőképernyős médiafalán betölthetőek a szükséges receptek, közösségi oldalak, és videótelefonálni is tudunk rajta keresztül főzés közben, a végeredmény pedig még gyorsabban és egyszerűbben osztható meg a közösségi site-okon, mint eddig bármikor.

Szintén az IFA-n találkozhatott először a közönség a Whirlpool MAX mikrohullámú sütők legújabb darabjával, mely rengeteg izgalmas újdonságot tartogat az otthoni cukrászmesterek számára, hiszen főleg a csokoládé, mint alapanyag feldolgozására tervezték. A kiállításon csokoládé-készítő mesterek mutatták be az ötféle elkészítési folyamatot és a kiegészítőket - szilikon forma, ‘crisp’ tál, grillrács. A design jegyében a MAX Chocolate mikrosütő is több színben érhető el, vanília, csokoládé és „noir” árnyalatban tervezte meg a gyártó. Formai újdonsága pedig ívelt vonalaiban rejlik, vezérlését intuitív, érintéssel programozható panellal oldották meg, így külön gombok, kapcsolók nem nehezítik a készülék tisztítását.
 

Kulcsszavak: Whirlpool okos otthon

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új támadási módszer: Cloud Snooper vírus

A Sophos, kiberbiztonsági szakértő közzétette legújabb jelentését egy kifinomult támadási módszerről, amely különböző technikák egyedi kombinációjával teszi lehetővé a szerveren lévő vírus számára, hogy a vezérlő szerverekkel kommunikáljon a tűzfalakon keresztül. A jelentés részletezi a támadásban használt taktikákat, technikákat és eljárásokat (TTP-ket). A Sophos úgy véli, hogy a támadó módszer hátterében valamely ország áll, melyet a kémkedés motivált.

2020. február 28. 19:30

Gazdasági recessziót okozhat a koronavírus?

A koronavírus-járvány hatására világszerte érezhetően erősödik a pánik. Nem is maga a vírus okozza a legnagyobb károkat, hanem sokkal inkább az általa teremtett vészhelyzet. A gazdaságban legalábbis mindenképp: a tőzsde zuhan, a vállalatok működése akadozik vagy akár leáll. A cégek számára ezért most a legfontosabb feladat a veszteségek minimalizálása, a káosz és a pánik elkerülése – ehhez pedig egy hazai, közösségi médiafelületen futó szoftver nyújt ingyenes segítséget. 

2020. február 28. 18:25

Íme 4 tipp, hogy hogyan keress pénzt vásárlásaiddal

Kevés olyan ember van, aki nem vágyik arra, hogy növelje a megtakarításait, ez azonban nem mindenkinek megy egyszerűen. Számos apró módszer létezik arra, hogy hogyan osszuk be a pénzünket, hogyan csökkentsük kiadásainkat, azonban az sem ördögtől való, ha valaki költve spórol, vagyis azáltal képez tartalékot, hogy közben vásárol. Ráadásul ki az, aki nem szereti, ha megjutalmazzák azért, hogy költi a pénzét? Az alábbiakban bemutatjuk a költve spórolás legjobb módszereit a legrégebbi megoldástól a legújabb innovációig.

2020. február 28. 11:55

Folytatódik a tudományos munka az Antarktiszon lévő Palmer kutatóállomáson

A SES Government Solutions (SES GS) és az Artel a Leidosszal közösen létfontosságú csatlakoztathatóságot biztosítottak a National Science Foundation (NSF) által működtetett antarktiszi Palmer kutatóállomás számára. A műholdalapú szolgáltatás nyújtja az adatmegosztás gerincét, hogy az egészéves kutatás eredményeit a terepről eljuttathassák a United States Antarctic Program (USAP) 12 ezer kilométerre lévő adatközpontjába, a coloradói Centennialbe.

2020. február 28. 10:39

Új területeken hódít a különleges magyar fejlesztés

Disztribútori szerződést kötött a magyarországi székhelyű i4p és az adriai régióban tevékenykedő, szlovén székhelyű REAL security vállalat. A megállapodás értelmében 2020-tól a Real security forgalmazza az i4p termékeit, köztük a piacon egyedülállóan magas szintű biztonságot kínáló Trident HSM-et Albániában, Bosznia-Hercegovinában, Észak-Macedóniában, Horvátországban, Koszovóban, Montenegróban, Szerbiában és Szlovéniában.

2020. február 28. 09:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás