Interaktív konyha és csokimikró a Whirlpooltól

A Whirlpool legújabb okos és design termékei a berlini IFA-n debütáltak

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 13. 11:55

A Whirlpool és az Indesit összeolvadása után a berlini IFA-n jelentek meg először a vállalatcsoport konyhai, innovatív csúcstechnológiái. A Whirlpoolmint a világ egyik vezető háztartási gép gyártója idén a közösségi média szakácsainak, a hobbicukrászoknak és a dizájn szerelmeseinek kedvezett.

A berlini IFA kiállításon mutatta be a Whirlpool a jövő konyhai berendezéseit, melyek nem csak technológiájukban és innovációjukban lenyűgözőek, de a szemet is gyönyörködtetik. A csúcsminőségű, high-end, beépíthető termékeket ugyanis három különböző külsővel álmodta és tervezte meg a gyártó, hogy az esztétikumban se kelljen kompromisszumot kötnie a vásárlóknak.

A közösségi média iránti rajongás és a kulináris kíváncsiság vezérelte a Whirlpool szakembereit akkor, amikor a Jövő Interaktív Konyháját alkották meg.  A konyhapulton sok helyet foglaló, lecsöpögtetett szakácskönyv, összemaszatolt okostelefon és telefonálás közben odaégő étel már nem a jövő konyháinak tartozékai. A Whirlpool a sütő mögé álmodott érintőképernyős médiafalán betölthetőek a szükséges receptek, közösségi oldalak, és videótelefonálni is tudunk rajta keresztül főzés közben, a végeredmény pedig még gyorsabban és egyszerűbben osztható meg a közösségi site-okon, mint eddig bármikor.

Szintén az IFA-n találkozhatott először a közönség a Whirlpool MAX mikrohullámú sütők legújabb darabjával, mely rengeteg izgalmas újdonságot tartogat az otthoni cukrászmesterek számára, hiszen főleg a csokoládé, mint alapanyag feldolgozására tervezték. A kiállításon csokoládé-készítő mesterek mutatták be az ötféle elkészítési folyamatot és a kiegészítőket - szilikon forma, ‘crisp’ tál, grillrács. A design jegyében a MAX Chocolate mikrosütő is több színben érhető el, vanília, csokoládé és „noir” árnyalatban tervezte meg a gyártó. Formai újdonsága pedig ívelt vonalaiban rejlik, vezérlését intuitív, érintéssel programozható panellal oldották meg, így külön gombok, kapcsolók nem nehezítik a készülék tisztítását.
 

Kulcsszavak: Whirlpool okos otthon

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Marad vagy múlik az online kereskedelem térhódítása?

Az elmúlt években elképesztő mértékű átalakuláson ment keresztül az e-kereskedelem, nem csak Magyarországon, de szerte a világban. A Covid okozta korlátozások, lezárások kényszerűen megváltoztatták a fogyasztási szokásokat, a személyes vásárlási alkalmak jelentősen visszaestek, egyik napról a másikra megnőtt az igény az online jelenlétre. Mások mellett erről is szó lesz május 11-én, a magyar e-kereskedelem napján, melynek apropójából hamarosan összegyűlnek a szektor fontos szereplői.

2023. március 28. 20:16

Új tőkealap létrehozását jelentette be a Schneider Electric

Világszinten közel 800 millió, Afrika Szaharától délre eső részén pedig több mint félmilliárd ember nem jut hozzá elektromos áramhoz, ami jelentős mértékben akadályozza a térség fejlődését. A Schneider Electric az elefántcsontparti Abidjanban tartott nemzetközi fórumon egy új befektetési alap létrehozását jelentette be, illetve olyan megoldásokat mutatott be, amelyek könnyebbé tehetik az energiához való hozzáférést Afrikában is. A társaság saját fenntarthatósági céljainak részeként arra készül, hogy 2025-re 50 millió embert juttat világszerte tiszta és megbízható energiához.

2023. március 28. 18:43

Öt alkalommal lehet megnézni a Neumann-család relikviáit

A Neumann János születésének 120. évfordulóját köszöntő #neumann120 jubileumi év keretében a digitális számítógépek működési elveit kidolgozó tudós szülői és nagyszülői házának képzőművészeti és iparművészeti értékkel bíró műtárgyait mutatják be a Neumann-miliő emlékkiállításon. A számos unikális ritkaságot rejtő kollekciót  2023. április végéig öt alkalommal tekintheti meg a nagyközönség, méghozzá Neumann egykori alma materében, a Budapest-Fasori Evangélikus Gimnázium dísztermében. A tárlaton festmények, grafikák, fotók, bútorok, tárgyak, egymással összefüggő rendszere mutatja be a századforduló nagypolgári családjának művészetpártoló szellemiségét – az enteriőrt a Neumann Társaság friss tablósora egészíti ki a világhírű tudós pályájáról.

2023. március 28. 17:08

A Kingston FURY tovább színesíti a DDR5 termékcsalád megjelenését

A memóriatermékek és technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. nagy teljesítményű memóriatermékeket gyártó részlege, a Kingston FURY fehér hőelosztóval ellátott modellekkel egészítette ki díjnyertes Kingston FURY DDR5 memóriamodul-családját, még több lehetőséget biztosítva azok számára, akik minden szempontból kiemelkedő rendszert kívánnak építeni.

2023. március 28. 15:04

A tévé továbbra is stabil társ a háztartásokban

A tévénézési szokások generációról generációra változnak, de a televíziók helye egyelőre megingathatatlannak tűnik a háztartásokban – derül ki a Samsung reprezentatív felméréséből*. Azonban egyre bővül azon szituációk és tevékenységek köre, ahogyan és amikor bekapcsoljuk a készüléket.

2023. március 28. 14:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08