Interaktív konyha és csokimikró a Whirlpooltól

A Whirlpool legújabb okos és design termékei a berlini IFA-n debütáltak

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 13. 11:55

A Whirlpool és az Indesit összeolvadása után a berlini IFA-n jelentek meg először a vállalatcsoport konyhai, innovatív csúcstechnológiái. A Whirlpoolmint a világ egyik vezető háztartási gép gyártója idén a közösségi média szakácsainak, a hobbicukrászoknak és a dizájn szerelmeseinek kedvezett.

A berlini IFA kiállításon mutatta be a Whirlpool a jövő konyhai berendezéseit, melyek nem csak technológiájukban és innovációjukban lenyűgözőek, de a szemet is gyönyörködtetik. A csúcsminőségű, high-end, beépíthető termékeket ugyanis három különböző külsővel álmodta és tervezte meg a gyártó, hogy az esztétikumban se kelljen kompromisszumot kötnie a vásárlóknak.

A közösségi média iránti rajongás és a kulináris kíváncsiság vezérelte a Whirlpool szakembereit akkor, amikor a Jövő Interaktív Konyháját alkották meg.  A konyhapulton sok helyet foglaló, lecsöpögtetett szakácskönyv, összemaszatolt okostelefon és telefonálás közben odaégő étel már nem a jövő konyháinak tartozékai. A Whirlpool a sütő mögé álmodott érintőképernyős médiafalán betölthetőek a szükséges receptek, közösségi oldalak, és videótelefonálni is tudunk rajta keresztül főzés közben, a végeredmény pedig még gyorsabban és egyszerűbben osztható meg a közösségi site-okon, mint eddig bármikor.

Szintén az IFA-n találkozhatott először a közönség a Whirlpool MAX mikrohullámú sütők legújabb darabjával, mely rengeteg izgalmas újdonságot tartogat az otthoni cukrászmesterek számára, hiszen főleg a csokoládé, mint alapanyag feldolgozására tervezték. A kiállításon csokoládé-készítő mesterek mutatták be az ötféle elkészítési folyamatot és a kiegészítőket - szilikon forma, ‘crisp’ tál, grillrács. A design jegyében a MAX Chocolate mikrosütő is több színben érhető el, vanília, csokoládé és „noir” árnyalatban tervezte meg a gyártó. Formai újdonsága pedig ívelt vonalaiban rejlik, vezérlését intuitív, érintéssel programozható panellal oldották meg, így külön gombok, kapcsolók nem nehezítik a készülék tisztítását.
 

Kulcsszavak: Whirlpool okos otthon

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

20 éves Magyarország legnagyobb boltszámú kereskedelmi rendszere

2002-ben írt alá szerződést egységes, integrált kereskedelmi rendszerének kialakításáról és bevezetéséről a CO-OP Hungary Zrt. a KFKI-Laurel konzorciummal. A projekt a maga 10 milliárd forintos becsült költségével akkoriban nemcsak idehaza, hanem a kelet-közép-európai régióban is óriási volumenűnek számított. A legkiterjedtebb magyar kiskereskedelmi lánc, a Coop mintegy 1500 boltjába vezette be a Laurel a megoldást, amely így méretében és komplexitásában is vetekszik a világ vezető integrált rendszereivel.

2022. december 8. 17:04

Két monitor egy állványon

A felhasználók monitorok felé támasztott igényei igen változatosak lehetnek az ergonómia és a felhasználói élmény szempontjából is. A hagyományos monitorállványok megfelelő beállítása gyakran problémás és időigényes folyamat, pedig a megfelelő magasságban és szögben elhelyezett képernyővel vagy képernyőkkel jelentősen javítható a felhasználó munkavégzés közbeni testtartása, ez pedig a hatékonysága mellett hosszabb távon a jóllétére is pozitív hatással lehet. 

2022. december 8. 15:41

Két nemzetközi díjat is eredményezett a Hungrana és az SAP együttműködése

16 országból érkező digitalizációs vállalatfejlesztési projektek versenyében Digitális Úttörő kategóriában fődíjat (grand winner) és kiemelt helyezést (winner) is kiérdemeltek a Hungrana Kft-nél végrehajtott SAP modulbevezetések. A közép-kelet-európai régió országai számára kiírt SAP Quality Awards nem csupán a német szoftveróriás „háziversenye”, hanem az SAP rendszereket használó ügyfelek számára igazodási pont is jövőbeni fejlesztéseik magabiztos elhatározásához.

2022. december 8. 14:08

Cégvezetők utolsó mondatai mielőtt súlyos árat fizetnek az IT rendszereik hiányosságai miatt

Az IT-biztonsági hiányosságokért, az adatok kiszivárgásáért, a vállalatokat ért presztízsveszteségekért, az adatok eltűnéséért vagy (ideiglenes) eltüntetéséért, az IT-rendszerekre épülő folyamatok leállásáért rendkívül nagy árat kell fizetniük manapság a vállalatoknak. 

2022. december 8. 12:45

Magyar csapat változtatja ünnepi hangulatúvá a népszerű alkalmazást

Az ünnepi időszakra látványos átalakuláson megy át a TIER app felülete. A világ vezető mikromobilitási szolgáltatójának mobilalkalmazásában karácsonyi üdvözlőképernyő, ikonok és üzenetek jelennek meg, hogy az alkalomhoz illően segítsék a felhasználókat a biztonságos közlekedésben. Az applikáció feldíszítéséért ezúttal is magyar csapat felel, a TIER budapesti Tech Hubja emellett folyamatosan felügyeli a rendszer működését. 

2022. december 8. 11:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A világ legígéretesebb kiberbiztonsági vállalatai közé került a Clarabot

2022. december 6. 21:30

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. december 2. 13:58

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55