Átalakítja az online bankolást az Alior Bank és az IBM Mobilefirst iOS alkalmazása

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 19. 08:32

Alapjaiban változtatja meg a bank és ügyfél közötti kapcsolatot az IBM és az Alior Bank együttműködése – jelentette be a lengyel pénzintézet, amely az IBM MobileFirst iOS alkalmazását választotta az ügyfélkapcsolatok átalakítására.

Az együttműködés révén az Alior alkalmazottai a nap 24 órájában képesek dinamikus, személyre szabott, egyben biztonságos, gyors és könnyen kezelhető online bankolási élményt biztosítani ügyfeleik számára iPadjük segítségével. Az Alior az első bank Lengyelországban, amely az IBM MobileFirst iOS alkalmazásával biztonságos és mobil technológiát ad alkalmazottainak, hogy ügyfeleiket személyre szabott ajánlatokkal kereshessék meg.

 

„Az IBM-mel és az Apple-lel kötött új együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy privátbanki ügyfeleinknek egyedülálló ügyfélélményt nyújtsunk. A technológia az ügyfelek hosszú távú, egyedi preferenciáikra, illetve pénzügyi céljaikra szabott megoldások kidolgozását támogatja“ – mondta Andrzej Rosłaniec, az Alior Bank privátbanki üzletágának vezetője.

 


A bank először az IBM MobileFirst for iOS Trusted Advice alkalmazását teszi elérhetővé munkatársai számára, a tanácsadók ezzel iPadjükről is elérhetik és kezelhetik ügyfélportfóliójukat, illetve a szoftver adatelemzésre épülő funkcióit. Az információk ráadásul mindig a tanácsadók rendelkezésére állnak, bárhol is találkoznak ügyfeleikkel – akár az irodán kívül, egy kávézóban is. Az alkalmazás gyakorlatilag minden ügyféligényre képes választ adni: lehetőséget ad az ajánlott pénzügyi stratégia tesztelésére különböző kifinomult modellezési eszközök használatával, illetve a tranzakciók teljes körű és biztonságos végrehajtására is.

 

A kizárólag iPaden és iPhone-on elérhető IBM MobileFirst iOS-alkalmazás az adatkezelés szempontjából biztonságos környezetet jelent, a szoftver analitikai megoldásai pedig az adott cég legfontosabb vállalati folyamataival állnak összeköttetésben, kihasználva a következő generációs iOS technológiákban rejlő lehetőségeket. Az alkalmazás bármilyen szervezet igényeire szabható megoldást jelent, az IBM kifejezetten iOS-eszközökre tervezett felhőszolgáltatásain keresztül pedig egyszerűen birtokba vehető, kezelhető és frissíthető technológiát szavatol.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05