Közvetlen videófeltöltéssel újít a Twitch

Czipperer Dia, 2015. szeptember 28. 13:29

A YouTube-bal harcba szállva jövőre új funkció érkezik a Twitch háza tájáról. A hivatalos bejelentés szerint 2016-ban debütál a közvetlen videófeltöltés.

A Twitch hivatalosan is bejelentette új megoldását, miszerint a jövőben lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy közvetlenül töltsenek fel videókat. Az új opció a hivatalos bejelentés szerint 2016-ban érkezik.

 

A rivális YouTube a múlt hónapban mutatta be saját videóalkalmazását és a hozzá tartozó weboldalt, a YouTube Gaminget, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a 60fps videók streamelését.

 

A Twitch ezzel a lépéssel most először teszi majd lehetővé a felhasználók számára, hogy olyan tartalmakat is elérjenek az oldalon, melyek nem élő közvetítések, vagyis az egyes videók utólag is megtekinthetők lesznek, illetve egyéb felvételek is felkerülhetnek.

 

Ez tehát azt jelenti, hogy ha az adott műsorszolgáltató éppen nem közvetít élő tartalmat, a felhasználónak akkor is lesz mit néznie, mert az egyes videók folyamatosan elérhetők lesznek. Ez egy új iránynak, a szerkesztett felvételeknek is teret ad az oldalon.

 

Forrás: TheVerge.com, Droidgamers.com

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A chatbot a cégvezető legjobb barátja

Employer branding, onboarding, HR-applikációk – divatos és gyakran puffogtatott kifejezések nem csak a toborzók és kommunikációs szakemberek, de a cégvezetők körében is. Mindeközben kevés vállalatot jellemez tudatosság a HR-stratégiát, a toborzásra fordított erőforrásokat és a járulékos költségeket tekintve, holott egy új kolléga kiválasztása átlagosan 50 napba és közel 1,2 millió forintba kerül a cégeknek. A kihívás és a verseny óriási, de a technológia ebben is partner: mesterséges intelligenciával a toborzásra fordított idő és a költségek is jelentősen csökkenthetők, így minden cégnek érdemes újragondolnia a hagyományos kiválasztási folyamatokat és eszközöket.

2020. február 26. 10:03

A világ egyik legjelentősebb befektetési eseményén vett részt a magyar startup delegáció

A Startup Campus a HEPA törökországi irodája és az Isztambuli Magyar Főkonzulátus együttműködésében háromnapos törökországi üzleti túrát szervezett állami, egyetemi és vállalati partnerek, valamint három magyar startup számára. A startupok a világ egyik legjelentősebb befektetői konferenciáján, a World Business Angel Forum-on (WBAF) pitchelhettek, a Startup Campus pedig egyetértési megállapodást írt alá a török Hackquartersszel. 

2020. február 25. 16:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás