Közvetlen videófeltöltéssel újít a Twitch

Czipperer Dia, 2015. szeptember 28. 13:29

A YouTube-bal harcba szállva jövőre új funkció érkezik a Twitch háza tájáról. A hivatalos bejelentés szerint 2016-ban debütál a közvetlen videófeltöltés.

A Twitch hivatalosan is bejelentette új megoldását, miszerint a jövőben lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy közvetlenül töltsenek fel videókat. Az új opció a hivatalos bejelentés szerint 2016-ban érkezik.

 

A rivális YouTube a múlt hónapban mutatta be saját videóalkalmazását és a hozzá tartozó weboldalt, a YouTube Gaminget, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a 60fps videók streamelését.

 

A Twitch ezzel a lépéssel most először teszi majd lehetővé a felhasználók számára, hogy olyan tartalmakat is elérjenek az oldalon, melyek nem élő közvetítések, vagyis az egyes videók utólag is megtekinthetők lesznek, illetve egyéb felvételek is felkerülhetnek.

 

Ez tehát azt jelenti, hogy ha az adott műsorszolgáltató éppen nem közvetít élő tartalmat, a felhasználónak akkor is lesz mit néznie, mert az egyes videók folyamatosan elérhetők lesznek. Ez egy új iránynak, a szerkesztett felvételeknek is teret ad az oldalon.

 

Forrás: TheVerge.com, Droidgamers.com

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Széllessáv Világfórumon debütál a Zyxel MPro Mesh megoldása

A tajvani Zyxel ma bejelentette, hogy a WiFi 6 portfolióját egy teljesen új menedzselt vezeték nélküli megoldással bővíti ki. Az MPro Mesh-re keresztelt jellemző mellett a 10G PON is megjelenik az eszközökben, így a szolgáltatók kiaknázhatják a hálózatukban rejlő teljes potenciált, és multi-gigabites kapcsolatot nyújthatnak ügyfeleiknek. A megoldást a ma induló amszterdami Szélessáv Világfórumon (BBWF) mutatják be.

2019. október 15. 14:09

Az EIT megerősíti a kreatív és kulturális ágazatokat

Az európai kreatív és kulturális ágazatok megerősítését jelentik be az INNOVEIT-en, az Európai Innovációs és Technológiai Intézet éves fórumán. Az innovátorok összefognak a vállalkozókkal, a befektetőkkel és a politikai vezetőkkel, hogy legyőzzék a társadalmi kihívásokat és új munkahelyeket teremtsenek Európában.  

2019. október 15. 12:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás