Pozitív mutatókkal számol mobilfronton az LG

Czipperer Dia, 2015. október 5. 16:29

Az LG mobilrészlegének vezetője szerint a vállalat eladási mutatói sokat javulhatnak az utolsó negyedévben (Q4). A felső- és középkategóriás mobiloktól várják a megváltást.

Cho Juno, az LG mobilrészlegének vezetője beszélt arról a Reutersnek, hogy az idei utolsó negyedévre pozitív mutatókat várnak a mobileladások terén. Elsősorban a közép-, illetve felsőkategóriás mobilok eladásaiban bíznak.

 

Mindehhez az újonnan bemutatott eszközök is hozzájárulhatnak. Az LG V10, a kisebbik dél-koreai gyártó legújabb, csúcskategóriás phabletje a napokban mutatkozott be, valamint a vállalat a második generációs, Watch Urbane okosóráját is bemutatta.

 


Juno egyelőre nem részletezte, pontosan milyen célokat tűztek ki maguk elé, csupén annyi biztos, hogy szeretnének kilábalni a veszteséges időszakból. A vállalat második negyedéves működési profitja 99,7%-os csökkenést mutatott.

 

A szakember továbbá arról is beszélt, hogy egy saját mobilfizetési megoldás is készülőfélben van, azonban további részleteket ezzel kapcsolatban nem közölt.

 

Forrás: GSMArena.com

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Piacvezető a Telekom az online mobiltelefon- és tablet értékesítésben

A tavalyi évben ismét a Magyar Telekom volt a legnagyobb forgalmú mobiltelefon- és tablet értékesítő a magyar online kiskereskedelmi piacon – derült ki a GKI Digital piacelemzéséből*. Az elemzőcég mérései alapján az értékesített mobiltelefonok és tabletek 2019-es online forgalmának több, mint harmadát a Telekom online értékesítési platformja adta.

2020. április 2. 12:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás