Vodafone: Családon belül díjmentesen

forrás: Prím Online, 2015. október 20. 10:32

A Vodafone október 19-én bevezetett új Vodafone Family csomagjaival a családok kisebb és nagyobb tagjai is díjmentesen kommunikálhatnak egymással belföldön a családtagoknak legmegfelelőbb tarifacsomagok kiválasztásával, már havi 6 880 Ft-tól, jelentette be a Vodafone.

A Vodafone Family csomagok előfizetőit semmilyen különdíj nem terheli, ugyanakkor a családok a meghatározott tarifákkal már a második előfizetéstől jelentős kedvezményt kapnak. A Family csomagokat a Vodafone jelenlegi kínálata alapján a családok igényeire szabva szabadon lehet kombinálni, de három sztenderd csomag – S, M, L – is elérhető. A családi ajánlat részeként a Vodafone több új tarifacsomagot is bevezet, melyek csak a Vodafone Family részeként elérhetők.

„Családi ajánlatunk kialakítását az érintettek körében végzett kutatások alapozták meg. A családok egy része leginkább azért ad „első” telefont a gyerekeknek, hogy biztonságban tudja őket, illetve a családtagok bármikor elérhessék egymást. Nekik szól a Kid csomag, amely a családon belüli beszélgetéseket teszi díjmentessé, akár nulla forintos egyenleg esetén is. A feltöltőkártyás gyerek csomag, a Kid nagy előnye, hogy használatával nem kell a költségek elszaladásától tartani” - mondta el Alexandre Froment-Curtil, a Vodafone Magyarország Lakossági szolgáltatások üzletágának vezérigazgató-helyettese.

„A nagyobb gyerekeknek, akik már aktívan interneteznek, az új Young csomagot ajánljuk. Ez a csomag kiemelkedően magas, 2 GB-os adatforgalmi kerettel áll a fiatalok rendelkezésére, miközben a családon belüli díjmentes hívásokkal biztosítja, hogy a családtagok bármikor külön költségek nélkül elérhessék egymást” - tette hozzá a vezérigazgató-helyettes.

 A Young csomag havi 2 990 Ft-ba kerül (2 éves szerződéssel és e-pack-kel), a családon belüli díjmentesség és a további havi 30 perc belföldi normáldíjas hívás, vagy SMS küldés mellett havi 2GB-os adatforgalmi keretet is biztosít.  A Kid feltöltő kártya 0 Ft-ért rendelhető meg, így minden további költség nélkül tudja a gyermek a szüleit hívni. A kártyára  fel lehet tölteni egyenleget, melyet bármely más irányba le lehet beszélni, vagy adatforgalmi keretet lehet belőle rendelni.

A Young és a Kid csomagok a 18 éven aluliak számára lettek kialakítva, mindkettő csak a Vodafone Family csomag részeként, harmadik kártyaként érhető el. Szintén csak a családi ajánlat részeként érhető el a Go Medium előfizetés, amely havi 3 690 Ft-os elfizetési díjért (2 éves szerződéssel és e-pack-kel), 500MB adatot és 100, bármilyen belföldi irányban lebeszélhető percet vagy SMS-t kínál a szülőknek.

A Family csomag alapfeltétele két darab havi előfizetéses csomag: Go Medium, Go+, Red EU, Red Basic, vagy Red Plus. A Family csomagokat egy előfizető nevére lehet megrendelni, és már a második előfizetéstől kedvezményes a havi díj is: így egy négytagú család esetében az egymás közötti díjmentes beszélgetés 2 felnőtt előfizetéssel már havi 6 880 Ft-ért elérhető, két Go Medium és két Kid csomaggal. Gondolva a nagyobb családokra és a nagyszülőkre is, a családi csomag tovább bővíthető, mind felnőtteknek, mind pedig gyerekeknek szánt kártyákkal.

A sokat kommunikáló, a korlátlanságot választó családoknak ajánlott a „dupla Red Medium EU + két Young” kombináció, ami  minden családtag számára havi 2GB-os adatforgalmi keretet kínál. A Family L választásával a 24 hónap alatt elérhető megtakarítás a családon belüli díjmentesség mellett a Family csomag kedvezményével 48 ezer Ft.

A családok számára ideális kombinációk kiválasztásában a Vodafone ügyfélszolgálati munkatársai és a Vodafone üzletek tanácsadói is segítséget nyújtanak és természetesen a Vodafone kedvező készülék ajánlatokat is kínál a Vodafone Family csomagokhoz.

Mobilszolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az MVM NET és a CETIN közösen tesztelte az 5G-t

Az MVM NET Zrt. és a CETIN Hungary Zrt. városi környezetben és agrárgazdaságban tesztelte, hogyan lehet gazdaságosan 5G hálózatot kiépíteni és működtetni olyan helyszíneken, ahol ezt az 5G alapú alkalmazások elterjedése, illetve az adatforgalom növekedése szükségessé teszi. A független, integrált infrastruktúra-szolgáltatók a teszt tapasztalatai alapján megállapították: fenntarthatósági és gazdaságossági szempontok miatt sok esetben a hálózatot célszerű egyetlen szolgáltatónak kiépíteni és üzemeltetni, majd azon több operátor számára szolgáltatást nyújtani.

2023. március 22. 17:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48