Black Friday 2015: A Mio is beszáll az idei kedvezményháborúba

forrás: Prím Online, 2015. november 20. 17:37

Black Friday-nek, magyarul Fekete Pénteknek nevezzük a karácsonyi roham előtti egynapos, globális vásárlási lázat, mely a kereskedelem élénkítése mellett a vásárlók pénztárcájára is jótékony hatással van. Újabban már több napon át, akár hetekig is tarthat az akciós időszak. A világszerte elterjedt amerikai szokás hatására idén novemberben Magyarországon is minden az akciókról, kedvezményekről és a vásárlásról szól. A nemzetközi trendhez Magyarországon idén a Mio is minden eddigi akciót túlszárnyaló ajánlattal csatlakozik: november 20-tól akár 30%-kal olcsóbban juthatunk hozzá a világhírű gyártó csúcstechnológiás navigációs és fedélzeti kamera termékeihez.

Amerikából indult, de a Fekete Péntek ma már világszerte egyet jelent a november végi boltkórossággal. Ha vásárlásról vagy akciókról beszélünk, az Egyesült Államok persze utolérhetetlen: a Black Friday idejére nem ritka, hogy az emberek szabadnapot vesznek ki, hiszen óriási kedvezménnyel juthatnak műszaki cikkekhez, ruhákhoz és egyéb akciós termékhez. A kereskedők ilyenkor igyekeznek helyet csinálni a boltok és a raktárak polcain a legújabb termékeknek, meglévő készleteiket pedig a nagy karácsonyi roham előtti utolsó pillanatokban jelentős árengedménnyel értékesítik. Ez a Black Friday.

 Valami Amerika

Ez a jelenség hívta életre az adventi időszak előtti, gyakran több napig tartó vásárlásrohamot, mely az elmúlt években Magyarországra is begyűrűzött. Az elmúlt évek visszaigazolták a hazai kísérlet sikerét: a Fekete Péntek akciókban itthon is sokmilliárd forintért vásárolunk. Kereskedői tapasztalatok szerint elsősorban a műszaki cikkek, a háztartási eszközök, a szórakoztató elektronika, a mobiltelefonok és a tabletek fogynak. A nagy érdeklődésre tekintettel egyre több márka jelent be akciós napot november 27-ére hazánkban is, a navigációs készülékekre és autós kamerákra szakosodott Mio pedig már november 20-tól megindítja a Black Friday kedvezménydömpinget Magyarországon!

Brutális akciókat hirdet idén a Mio

A Mio idén a legnagyobb hazai viszonteladókkal összefogva szervezi Fekete Péntek akcióját. A november 20-tól kezdődő akció során a webshop-óriásokban és a kiemelt műszaki áruházláncokban 25–30%-os Black Friday kedvezménnyel érhetők el a gyártó legnépszerűbb autós navigációi és menetrögzítő kamerái. A választék széles skálán mozog: teljes Európa térképpel felszerelt GPS-t, autós menetrögzítő funkcióval bíró navigációt, vagy éppen letölthető térképekkel üzemelő költségkímélő megoldást is találunk a kínálatban. Az itthon egyre nagyobb divatnak örvendő autós kamerák közül is válogathatunk a karácsonyfa alá: legyen szó akár a tükörre szerelhető, a WiFi-vel rendelkező, a Super HD felbontásban rögzítő, vagy éppen a dupla memóriakártyás változatról.

A Mio Black Friday akciós termékei 2015. november 20-tól kerülnek az Extrem Digital és a BestByte üzletek polcaira, és az eMAG.hu webshopjának kínálatába.
 

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új technológiák forradalmasíthatják a fizetési ökoszisztémát

Az elmúlt években számos új technológia jelent meg a pénzügyi szektorban, amelyek forradalmasíthatják a fizetési ökoszisztémát. Az AFR 2.0 és a szupertárcák a legújabb innovációknak tekinthetők ezen a területen, amelyek azt ígérik, hogy alapjaiban változtatják meg a fizetés jövőjét. Segítségükkel az ügyfelek egységes és kényelmes fizetési élményben részesülnek, míg a pénzügyi szolgáltatók számára lehetőség nyílik újfajta üzleti modellek kialakítására.

2023. június 1. 14:03

Zöld gasztroreformot hirdet a magyar startup

Mintegy 550 millió forintot fordíthat növekedésére a Greenstic Europe Kft. (Greenstic) az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures befektetésének köszönhetően. A környezetbarát, egyszer használatos éttermi eszközöket forgalmazó vállalkozás regionális szinten bővíti tevékenységét, miközben célul tűzte ki a gasztroszektor környezettudatossá tételét, és a körforgásos gazdasági modell alkalmazását is. 

2023. június 1. 12:42

Az Influence Media nyerte a Continental Magyarország kommunikációs tenderét

Többfordulós, meghívásos tenderen az Influence Media integrált kommunikációs ügynökség nyerte el a Continental Magyarország vállalati kommunikációs és PR feladatokra kiírt tenderét. A közös munka már áprilisban elindult, az együttműködés keretében az ügynökség a Continental országos vállalati kommunikációs osztályának, illetve a gumiabroncs üzletágának nyújt kommunikációs szolgáltatást.

2023. május 31. 21:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39