Black Friday 2015: A Mio is beszáll az idei kedvezményháborúba

forrás: Prím Online, 2015. november 20. 17:37

Black Friday-nek, magyarul Fekete Pénteknek nevezzük a karácsonyi roham előtti egynapos, globális vásárlási lázat, mely a kereskedelem élénkítése mellett a vásárlók pénztárcájára is jótékony hatással van. Újabban már több napon át, akár hetekig is tarthat az akciós időszak. A világszerte elterjedt amerikai szokás hatására idén novemberben Magyarországon is minden az akciókról, kedvezményekről és a vásárlásról szól. A nemzetközi trendhez Magyarországon idén a Mio is minden eddigi akciót túlszárnyaló ajánlattal csatlakozik: november 20-tól akár 30%-kal olcsóbban juthatunk hozzá a világhírű gyártó csúcstechnológiás navigációs és fedélzeti kamera termékeihez.

Amerikából indult, de a Fekete Péntek ma már világszerte egyet jelent a november végi boltkórossággal. Ha vásárlásról vagy akciókról beszélünk, az Egyesült Államok persze utolérhetetlen: a Black Friday idejére nem ritka, hogy az emberek szabadnapot vesznek ki, hiszen óriási kedvezménnyel juthatnak műszaki cikkekhez, ruhákhoz és egyéb akciós termékhez. A kereskedők ilyenkor igyekeznek helyet csinálni a boltok és a raktárak polcain a legújabb termékeknek, meglévő készleteiket pedig a nagy karácsonyi roham előtti utolsó pillanatokban jelentős árengedménnyel értékesítik. Ez a Black Friday.

 Valami Amerika

Ez a jelenség hívta életre az adventi időszak előtti, gyakran több napig tartó vásárlásrohamot, mely az elmúlt években Magyarországra is begyűrűzött. Az elmúlt évek visszaigazolták a hazai kísérlet sikerét: a Fekete Péntek akciókban itthon is sokmilliárd forintért vásárolunk. Kereskedői tapasztalatok szerint elsősorban a műszaki cikkek, a háztartási eszközök, a szórakoztató elektronika, a mobiltelefonok és a tabletek fogynak. A nagy érdeklődésre tekintettel egyre több márka jelent be akciós napot november 27-ére hazánkban is, a navigációs készülékekre és autós kamerákra szakosodott Mio pedig már november 20-tól megindítja a Black Friday kedvezménydömpinget Magyarországon!

Brutális akciókat hirdet idén a Mio

A Mio idén a legnagyobb hazai viszonteladókkal összefogva szervezi Fekete Péntek akcióját. A november 20-tól kezdődő akció során a webshop-óriásokban és a kiemelt műszaki áruházláncokban 25–30%-os Black Friday kedvezménnyel érhetők el a gyártó legnépszerűbb autós navigációi és menetrögzítő kamerái. A választék széles skálán mozog: teljes Európa térképpel felszerelt GPS-t, autós menetrögzítő funkcióval bíró navigációt, vagy éppen letölthető térképekkel üzemelő költségkímélő megoldást is találunk a kínálatban. Az itthon egyre nagyobb divatnak örvendő autós kamerák közül is válogathatunk a karácsonyfa alá: legyen szó akár a tükörre szerelhető, a WiFi-vel rendelkező, a Super HD felbontásban rögzítő, vagy éppen a dupla memóriakártyás változatról.

A Mio Black Friday akciós termékei 2015. november 20-tól kerülnek az Extrem Digital és a BestByte üzletek polcaira, és az eMAG.hu webshopjának kínálatába.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59