Alienware Steam Machine: PC-s játékok szabadsága a konzolok egyszerűségével ötvözve

forrás: Prím Online, 2015. november 28. 14:29

Az Alienware és a Valve együtműködésének gyümölcseként megjelent az Alienware Steam Machine, amely a konzol segítségével virtuálisan kiterjeszti a hagyományos PC játékkörnyezetet.

Az Alienware és a Valve együttműködésének köszönhetően megjelent az Alienware Steam Machine, amely a PC-s játékok szabadságát ötvözi a konzolok egyszerűségével. Az új modell négyféle konfigurációval is elérhető, így mindenki megtalálja a számára felelőt.

 

A készülék az Alienware teljesítményét társítja a Valve operációs rendszerével, a SteamOS-szel, a világ egyik legnagyobb gamer könyvtárával és közösségével. A felhasználók több mint 1500 SteamOS játék közül válogathatnak, és mintegy 100 millió társukkal sok ezer másikat is kipróbálhatnak az otthoni streamingnek köszönhetően.

 

Amellett, hogy a felhasználók szabadon, előfizetési díj nélkül hozzáférhetnek a jutányos árú és ingyenes játékok hatalmas gyűjteményéhez, a SteamOS rendszeren keresztül a legújabb játékokat is elérik. A cross-platform és a backward and forward catalogue támogatás a Steam ökoszisztéma fémjele, így az Alienware Steam Machine több mint egy konzol: alódi gamer környezetet teremt, hiszen a felhasználók egyetlen játékvezérlő használatával – billentyűzet és egér nélkül – élvezhetik a játékot.

 

 

 

Az alapmodell Intel Core i3 processzorral, nagy teljesítményű NVIDIA GTX videokártyával, 4 GB memóriával és 500 GB-os merevlemezzel büszkélkedhet. Az erősebb verziók, még nagyobb teljesítménnyel és még több funkcióval érhetőek el, 8 GB memóriát, Intel Core i5 és az Intel Core i7 négymagos processzorokat és 1TB tárhelyet kínálnak. Mindegyik modell tartozéka az új Steam vezérlő is.

 

 
 
Kulcsszavak: Dell Alienware PC konzol gamer

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24