Az intelligensotthon-piacon próbál szerencsét a szülinapos Honor

forrás: Prím Online, 2015. december 23. 12:30

A Honor születésnapi ünnepségén bejelentette, hogy belép az intelligensháztartás-piacra. Emellett a gyártó a Honor 7 j verzióját és programozható okosgombjának legújabb változatát is bejelentette.

A személyre programozható okosgomb új változata, valamint a Honor 7 telefon továbbfejlesztett verziója mellett a kínai cég meglepő bejelentéssel ünnepelte születésének második évfordulóját. George Zhao, a Honor elnöke szerint a jövő a minőségi és innovatív technológiáké, ezért a vállalat folyamatosan arra törekszik, hogy okostelefon-portfólióját olyan intelligens termékekkel egészítse ki, melyek élvezetesebbé és könnyebbé teszik a digitális életvitelt. Ennek megfelelően a vállalat belép az intelligensháztartás-piacra.

 

Az első három bejelentett termék a Honor TV Box, a Honor Voice Router Pro és a Honor Wi-Fi Router. Mindhárom technológia célja, hogy megteremtse egy olyan okos otthon alapját, melyben a különböző eszközök összekapcsolódhatnak egymással. A koncepción egyelőre Kínában dolgozik a gyártó, de célja, hogy rövid időn belül Európában is bemutassa megoldásait.

 

A Honor az elmúlt két évben összesen 74 országban lépett piacra világszerte, és 2015-ben rendkívül sikeres évet zárt. A Tmall platformon tartott novemberi online vásáron egyedüliként forgalmazott egyetlen nap alatt több mint 1 milliárd jüan (44 milliárd forint) értékben, így magáénak tekinti a világ leggyorsabban fejlődő okostelefon-gyártója címet. A Honor „Partnerekkel a jövőért“ alapelvének megfelelően aktívan keresi a stratégiai szövetségeket, így több mint 21 vállalattal kötött eddig megállapodást – közöttük olyan nevekkel, mint a Google, a Chevrolet, a Baidu és a Coca-Cola. 

 

Az intelligensotthon-piacra történő belépés bejelentése mellett a Honor bemutatta programozható okosgomb megoldásának továbbfejlesztett verzióját (Smart Key 2.0), az EMUI kezelőfelület 4.0-s technológiáit, a Honor 7 okostelefon új verzióját és aranyszínű változatát, valamint a Honor 4A és 4G telefonok Zero Turbo Run és a Honor 5X telefon Kung-Fu Panda változatát.
George Zhao kiemelte, a Honor célja az új évben is az lesz, hogy tovább terjeszkedjen a tengeren túli piacokon, új stratégiai szövetségeket kössön vezető vállalatokkal, és a felhasználói igényekre koncentrálva innovatív technológiákat mutasson be.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Javították a Magyar Telekom hitelkockázati besorolását

A Magyar Telekom (Reuters: MTEL.BU és Bloomberg: MTELEKOM HB), továbbiakban „Társaság”), Magyarország vezető távközlési szolgáltatója bejelenti, hogy a Scope Ratings GmbH, a hitelminősítés éves felülvizsgálata eredményeként pozitívra javította a Magyar Telekom kibocsátói hitelkockázati besorolásának kilátását, valamint megerősítette a Társaság kibocsátói hitelkockázati besorolását és a nem alárendelt, nem biztosított adósságához tartozó BBB+ minősítést.

2023. szeptember 26. 17:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59