Online alapforgalmazásba kezdett a Concorde Alapkezelő

MTI Sajtóadatbank, 2016. február 1. 12:43

Online befektetési alap értékesítési felületet indított a Concorde Alapkezelő, a társaság azt reméli, ezáltal az eddig kiszolgált privát és intézményi befektetői körön túl is közelebb viheti befektetési termékeit a megtakarítókhoz. 

A társaság 15 legnépszerűbb befektetési alapja érhető el az online platformon, köztük kötvény-, részvény- és abszolút hozamú alapok is - közölte a Concorde Alapkezelő Zrt. hétfőn az MTI-vel.

 

A felületen keresztül az alapok mindenki számára elérhetők, forgalmazásuk szinte teljes mértékben online módon megoldott, a regisztrációtól egészen a szerződéskötésig, a szerződés-aláírási és számlanyitási folyamat is elektronikusan rendezhető.

 

A befektetések biztonsága érdekében a Concorde Alapkezelő online felülete minden ügyfelének a KELER központi értéktárnál személyre szóló nevesített számlája lesz. 

 

A Concorde Alapkezelő több mint 40 befektetési alapban 500 milliárd forintot meghaladó vagyont kezel, ezzel Magyarország legnagyobb független vagyonkezelő cége. Az egy ügyfélre jutó kezelt vagyon nagysága megközelíti a 250 millió forintot.

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új vígjáték sorozat indul az HBO GO-n

A Danny McBride, John Goodman, Edi Patterson és Adam Devine főszereplésével készült Az erényes Gemston-ék című sorozat kilencrészes évadja augusztus 19-én indul az HBO GO-n és az HBO-n egy egyórás epizóddal, melyet aztán hetente újabb félórás epizód követ.

2019. augusztus 18. 12:23

Átlagosan háromezerért taxiznak a budapestiek

Ugyan még mindig inkább telefonon rendelnek taxit a fővárosiak, de egyre többen használnak valamilyen taxirendelő mobilalkalmazást is - derül ki a Főtaxi megbízásából készített kutatásból. Az elvárásoknak megfelelően új, hasznos funkciókkal bővült a taxitársaság applikációja, így akár már közvetlenül is felhívhatjuk a sofőrt az alkalmazáson keresztül, ha nem találjuk az autót.

2019. augusztus 18. 12:11

Pályázati felhívás kisiskolásoknak

A Magyar Nemzeti Bank (MNB), az MKB Bank Nyrt. (MKB), a Waberer's International Nyrt. és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat országos ösztöndíjpályázatot hirdet a 2019/2020-as tanévre az általános iskola 2-3. osztályos tanulói részére.

2019. augusztus 18. 10:14

A nők sokkal kritikusabbak a másik kinézetét illetően

Több ezren próbálkoztak már bejutni a Szépvagy.hu társkereső oldalra annak júliusi indulása óta, de ez egyelőre csak keveseknek sikerült. Az említett oldal egy zárt társkereső szolgáltatás, ahová csak az kerülhet be, akit a már bent lévők beszavaznak. Mivel a szavazás a feltöltött fotó alapján történik, így az első benyomás, a szimpátia, a másik kinézete fog dönteni arról, hogy a többiek beengedik-e az oldalra.

2019. augusztus 18. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

2019. augusztus 8. 11:32

Új tulajdonosa van a UPC-nek

2019. augusztus 1. 12:20

A Bosch és a Daimler megvalósítja a vezető nélküli, automatizált parkolást

2019. július 31. 16:53

Rekordbevétel az LG-nél

2019. július 30. 17:03
online sportfogadás