Nyolc elismerést gyűjtött be a Logitech

forrás: Prím Online, 2016. február 29. 09:57

A Logitech a mai napon jelentette be, hogy nyolc termékét is elismerték a 2016-os iF DESIGN AWARDS versenyen.

Az UE ROLL hangszóró a verseny legmagasabb kitüntetésének számító arany díjat nyerte el. Arannyal az 5.000 jelentkező közül mindössze 75 terméket díjaznak. Az idei győzelmekkel a 2016-os zsinórban a hatodik év, amelyben Logitech termékeket ismertek el a rangos dizájn-világversenyen. 

 

 

A díjazott termékek között megtalálható a ConferenceCam Connect webkamera, a BLOK Family iPad tokok, a G29 Driving Force kormány, a K480 billentyűzet, a Play Collection egér, az MX Master egér, valamint az UE hangszórócsaládból az UE BOOM 2, az UE MEGABOOM és az iF Gold Award nyertes UE ROLL. 

 

 

“Ami igazán különlegessé teszi ezt a győzelmet az az, hogy majdnem az összes termékkategóriánk szerepel a díjazottak között,” – mondta el Alastair Curtis a Logitech fejlesztési vezetője. „Elkötelezettek vagyunk a kivételes dizájn létrehozásában egereinktől kezdve az UE hangszórókig minden területen.” 

 

Az iF DESIGN AWARDS a formatervezés szempontjából kiemelkedő termékeket jutalmazza, többek között olyan szempontok alapján, mint a tervezés minősége, a kivitelezés, az anyagválasztás, az innovációs faktor, a funkcionalitás, az ergonómia és az egyetemes megjelenés. Mint a dizájnbeli kiválóság nemzetközi szimbóluma, az iF DESIGN  AWARDS 70 ország több mint 5.000 nevezését fogadja minden évben.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08