Az Ingenico Group bemutatta új POS terminál menedzsment megoldását

forrás: Prím Online, 2016. március 2. 18:25

Az egyszerű és biztonságos fizetési megoldások globális piacvezetője, az Ingenico Group Párizsban mutatta be új megoldását, amely a fizetési terminálok tulajdonosainak, és üzemeltetőinek nyújt minden eddiginél hatékonyabb segítséget. Az Estate Manager teljes felügyeletet és irányítást biztosít a fizetési terminálok felett egy gazdag funkcionalitást kínáló web-alapú portálon keresztül.

Az új generációs POS terminálok úgy nyújtanak egyre több új szolgáltatást, és kezelnek olyan innovációkat, mint az okostelefonok integrációja a fizetési láncba, hogy közben a biztonsági követelmények egyre szigorodnak. A folyamatos terminálfrissítések- és cserék következtében pedig különböző generációs készülékek is működhetnek egy tulajdonos flottájában, ami indokolta egy teljesen új, gyors és megbízható terminál menedzsment eszköz megalkotását. Az Estate Manager a költségek pontos követése mellett teszi lehetővé mindezt.

 

A modulokból álló rendszer számos funkciót kínál az alapoktól, mint a szoftver frissítések; az összetettebb feladatokig, mint a terminálok folyamatos karbantartása és életciklusuk menedzsmentje. A terminál üzemeltetők a rendszer segítségével maximalizálhatják a terminálok rendelkezésre állási idejét, amellett, hogy távolról is teljes irányításuk alatt tarthatják az eszközöket. Az Estate Manager a legújabb trendeknek megfelelő továbbfejlesztett felhasználói élményt, és ergonomikus webes felületet kínál.

 

„Az Ingenico Group új terminál menedzsment szolgáltatása tökéletesen illik stratégiánkba, amelynek alapja ügyfeleink teljes szakmai támogatása, annak érdekében, hogy optimalizálhassák a készpénzmentes fizetés működését, a költségek teljes ellenőrzése mellett. Az Estate Manager minden kritériumnak megfelel, és a leghétköznapibb igényektől a komplexebb feladatokig mindenre tökéletes” – mondta el Jaques Guérin, az Ingenico Group okosterminálokért felelős alelnöke. 

 

Az Ingenico Group megkezdte a megoldás üzembehelyezését, amely az év során a tervek szerint új funkciókkal bővül majd.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Maradjunk otthon – de játsszunk élőben!

A világjárvány második hullámának berobbanásával szinte minden országban korlátozásokat terveznek bevezetni, ami azt jelenti, hogy előbb-utóbb Magyarországon is változások lesznek. Négy fal között töltve az időt számos lehetőség van arra, hogy lekössük magunkat, szórakozzunk, vagy éppen olyasmit próbáljunk ki, amit eddig nem. Ez talán az egyik legjobb idő arra is, hogy kipróbáljunk egy-kettőt a legjobb élő kaszinó oldalak közül!

2020. szeptember 21. 16:41

Miért jobb az Eldorado, mint más piacterek?

A videojáték-piacok azok a helyek, ahol a világ minden tájáról érkező játékosok vásárolhatnak és eladhatnak játékon belüli pénznemeket, tárgyakat és fiókokat. Napjainkban a piacterek a pénzkeresés legjobb módját képviselik, mivel a játékosok értékes játékbeli tárgyaikat eladhatják azoknak a játékosoknak, akiknek szükségük van ezekre, és ebből meg is élhetnek.

2020. szeptember 21. 10:52

Szeptember 4-én érkezik az HBO GO-ra Ridley Scott sci-fi sorozata

Az HBO GO-ra érkező Ridley Scott sci-fi sorozat a nem is olyan távoli jövőben játszódik. Az emberiség kezdi uralma alá hajtani a világegyetemet. A gyarmatosítás korai szakaszában két android történetét követhetjük nyomon, akiknek az a feladata, hogy emberi gyerekeket neveljenek az egyik ismeretlen bolygón. A két androidnak – Apának és Anyának – komoly kihívással kell szembenéznie, amikor a növekvő kolóniát széteséssel fenyegeti egy vallási konfliktus. Az emberek hitének ellenőrzésre nehéz és hálátlan feladat.

2020. augusztus 19. 12:20

STRAND Fesztivál helyett SzabadSTRAND lesz Zamárdiban

Ma már tudjuk, hogy egyetlen zenei fesztivál se valósulhat meg 2020-ban itthon úgy, ahogyan megszoktuk, ahogyan vártuk. Ez alól a MOL Nagyon Balaton keretében tervezett zamárdi STRAND Fesztivál sem kivétel, amely augusztus 18-tól várta volna a közönséget. A szervezők SzabadSTRAND címmel az eredeti helyszínen, augusztus 19-22. között várják programokkal a közönséget. 

2020. augusztus 18. 20:13

Három dokucsatornát nyit meg nyár végén a UPC Direct

A UPC Direct a Viasat World médiavállalat három csatornáját is elérhetővé teszi minden előfizetőjének 2020. augusztus 14. és 31. között, így az adrenalinfüggők a Viasat Explore, a múlt kedvelői a Viasat History, a természetkedvelők pedig a Viasat Nature műsoraival – köztük számos premierrel – búcsúztathatják a nyarat. 

2020. augusztus 15. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás