A Check Point tizenegyedik alkalommal kapott „ajánlott” minősítést az NSS Labs-től

forrás: Prím Online, 2016. március 4. 11:14

A világ legnagyobb „pure-play” biztonságtechnikai vállalata, a Check Point Software Technologies Ltd. tizenegyedik alkalommal kapott „ajánlott” („recommended”) étékelést az NSS Labs-től.

Ez alkalommal az új generációs tűzfal teszten (Next Generation Firewalls – NGFW) szerezte meg a minősítést a vállalat (immáron ötödik alkalommal), méghozzá a legmagasabb (99,8%) block rate szintet érte el az NSS Labs Exploit Library-nél, illetve a legmagasabb biztonság hatékonysági eredményt (99,6%).

 

A független biztonsági termék tesztek és kutatások terén vezető szerepet játszó NSS Labs közismerten az iparág legátfogóbb külsős vizsgálatait végzi, a való világ kihívásainak megfelelő kutatásokat és elemzéseket kínál a vállalatoknak, a kormányzati szerveknek, és a legkülönbözőbb méretű szervezeteknek. Az NSS Labs biztonsági hatékonysággal kapcsolatos vizsgálatai a kereskedelmi, a nyílt forrású és a szabadalmazott eszközök széles körét használó mérnökök alapos ismereteit aknázzák ki.

 

Az NSS Labs 2016 NGFW Check Point megoldásokkal kapcsolatos jelentésének legfontosabb megállapításai:

  • 99,8% biztonsági eredmény az NSS Exploit Library-nél
  • 100% védelem az evasion technikák ellen
  • 100% stabilitás és megbízhatóság
  • 100% védelem a legfontosabb alkalmazási területeken 
  • ötödik alkalommal kapta meg az NGFW „ajánlott” („recommended”) étékelést
  • tizenegyedik alkalommal kapta meg az NSS „ajánlott” („recommended”) étékelést

 

„Ügyfeleink elsősorban azért fektetnek be biztonsági rendszerekbe és hozzák létre őket, hogy megakadályozzák a hackerek és a rosszindulatú programok bejutását a hálózataikba és rendszereikbe; ez pedig csak az iparág legjobb eredményeket felmutató technológiáival érhető el,” - mondta Gabi Reish, a Check Point termékmenedzsmentért felelős elnökhelyettese. „Az, hogy az NSS Labs-nél a legjobb eredményt értük el a fenyegetések beazonosítása és blokkolása terén, bizonyítja, hogy a Check Point a legmagasabb szintű biztonságot kínálja ügyfelei számára.”Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

10 dolog, amit jobb észben tartani az online kaszinó és sportfogadó oldalakon

Az internet fejlődésével az online kaszinók látogatói az idejük nagy részét a számítógép vagy erre alkalmas okos eszközük képernyői előtt töltik el. Ők döntik el, hogy milyen játékkal, mikor, mennyi tétet feltéve játszanak, a lehetőségek tárháza végtelen. Ezzel együtt azonban nem árt odafigyelni néhány, akár a játékos saját maga által lefektetett alapszabályra, melyek bizonyos keretek közé terelik az online magatartást, természetesen a játékos javait szolgálva.  

2019. szeptember 16. 14:34

Budapesten is megtekinthető az életnagyságú LEGO Technic Bugatti Chiron

Az ikonikus sportautó 1:1 méretarányú, LEGO Technic elemekből épített élethű mását szeptember 16. és 22. között a Westend City Centerben tekintheti meg a magyar közönség. 

2019. szeptember 16. 14:07

Játékkal töltötték munkaidejüket a LEGO gyár dolgozói

Az idei a negyedik alkalom, hogy a LEGO Csoport megrendezte a Play Day nevű dolgozói eseményt, amely során a játékgyártó összes munkatársa világszerte egy feladatot kap: munkanapját töltse játékkal. Nyíregyházán szeptember 6-án mintegy 2700 fő vett részt a programon és adta át magát az önfeledt játék élményének. 

2019. szeptember 14. 09:41

Mosdókból műalkotások - társadalmi felelősségvállalás

Neves színészek, művészek - Agócs Írisz, Alföldi Róbert, Boros Betty, Bukta Imre, Debreczeny Zoltán, ef. Zámbó István, Kádár János Miklós, Szabó Győző, Szeltner Marcell, Szunyoghy Viktória, Timkó Bíbor és Wahorn András - vállalták, hogy vászon helyett mosdókon élik ki alkotókedvüket. A cél, hogy a sajátos műalkotások árverésre bocsátása után a befolyt pénzzel támogassák a Csodavár Űrbázis gyerekjátszótér felépülését.

2019. szeptember 14. 08:43

140 rászoruló gyerek iskolakezdési támogatása

Óriási sikerrel zárult a STRAND Fesztivál jótékonysági akciója. A szervező VOLT Produkció arra kérte a STRAND Fesztiválra érkező fellépőket – hazaiakat és külföldieket egyaránt – hogy dedikáljanak egy-egy aranyhalat, a szervezők pedig minden egyes aláírt aranyhal után egy-egy rászoruló gyerek iskolakezdését támogatják 10-10.000 forinttal az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül. A jótékonysági akció minden elképzelést felülmúlt, hiszen 1.400.000 forintot sikerült összegyűjteniük, amivel 140 rászoruló gyerek iskolakezdését tudták támogatni.

2019. szeptember 8. 09:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás