Far Cry Primal grafikuskártya-csomag az ASUS-tól

forrás: Prím Online, 2016. március 16. 10:26

Az ASUS bejelentette, hogy minden ASUS NVIDIA GeForce GTX Titan Z / Titan X / 980 Ti / 980 / 970 vagy AMD Radeon R9 Fury X / Fury / Nano / 390X / 390  grafikus kártya jogosulttá válik egy Uplay kulcsra a Far Cry Primal játékhoz. Az ajánlat Európa és az Ázsia/Csendes-óceán (APAC) térség minden országában érvényes Kína kivételével.

A promócióban résztvevő bármely grafikus kártya 2016. március 1. és április 30. közötti megvásárlásával bárki kaphat egy Far Cry Primal Uplay játékkulcsot az akció weboldalán való regisztrációval (www.asus.com/event/VGA/far-cry-primal/). A játékkulcs 2016. szeptember 15-ig érvényes (beleértve ezt a napot is), és a Uplay PC alkalmazásán keresztül érvényesíthető (az alkalmazás ingyenesen letölthető a www.uplay.com webhelyről). A játék példányának eléréséhez a vevőnek a ‘Looking for games?’ szakasz alatt az ‘Activate Product’ pontra kell kattintania. További részletekért látogassa meg a játék weboldalát: www.ubisoft.com/en-GB/game/far-cry-primal/.

 

A piacvezető grafikus kártya márka játékokhoz

Az ASUS piacvezető márka a játékcélú grafikus kártyák terén és az iparágban egyedülálló Auto-Extreme technológiát biztosítja — ami egy 100%-ban, teljesen automatizált termelési folyamat a legmagasabb megbízhatóság elérése érdekében. Számos új, exkluzív hűtési technológiával és intuitív szoftvertervezéssel az ASUS grafikus kártyái valóban elit játékélményt nyújtanak a felhasználóknak — több izgalommal, több szórakozással és több győzelemmel.

 

Far Cry Primal

A díjnyertes Far Cry franchise, amely már ostromolta a trópusokat és a Himaláját, ez alkalommal az emberiség fennmaradásáért lép harcba az innovatív „nyitott világ” játékterén, ahol hatalmas vadállatok, lélegzetelállító tájak és váratlan barbár találkozások lépnek a színre.

A játék a kőkorszakban játszódik, a szélsőséges veszély és korlátlan kaland idején, amikor mamutok és kardfogú tigrisek uralták a földet, és az ember a tápláléklánc alján volt. Egy vadászcsoport utolsó túlélőjeként, a játékosnak meg kell tanulnia a halálos fegyverek arzenáljának használatát, el kell hárítania a veszélyes ragadozók támadását és túl kell járni az ellenséges törzsek eszén, hogy meghódítsa Oros földjét és ő legyen Csúcsharcos.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Válasszunk magunknak csillagot

Virtuálisan barangolva az idei online CES-en az egyik kedvencem a csillagok vizsgálatát egyszerűvé és okossá varázsló Vespera, amely a francia startup, a Vaonis legújabb - immár második verziójú - távcső-fejlesztése.

2021. január 14. 11:04

Tordai István a magyar James Bond

Ritkaságszámba menő filmet készített Tordai István és csapata, melyről a producer-műsorvezető beszélt.

2021. január 6. 14:40

A STRAND ALLSTARS igazi ünnepet kíván

Különleges karácsonyi ajándékkal készült a STRAND fesztivál: a szervezők kérésére újra összeállt a Lábas Viki, Rúzsa Magdi, Horváth Tamás és Járai Márk alkotta STRAND ALLSTARS, hogy a Piramis Kívánj igazi ünnepet és Ajándék című dalát feldolgozva varázsoljon ünnepi hangulatot. A december 7-i rádiós premiert követően december 11-től látható az animációs klip is, melyben az előadók rajzfilm-karakterként tűnnek fel, viselve az Együtt az Autistákért Alapítvány jelképét, a Kék Szív kitűzőt. A dal és a kisfilm így kapcsolódik az Alapítvány most induló érzékenyítő kampányához, melynek célja, hogy ledöntse az autizmust övező tabukat. A Kék Szív kitűzők mától a MOL töltőállomásokon és a  www.egyuttazautistakert.hu oldalon megvásárolhatók.

2020. december 14. 12:31

Maradjunk otthon – de játsszunk élőben!

A világjárvány második hullámának berobbanásával szinte minden országban korlátozásokat terveznek bevezetni, ami azt jelenti, hogy előbb-utóbb Magyarországon is változások lesznek. Négy fal között töltve az időt számos lehetőség van arra, hogy lekössük magunkat, szórakozzunk, vagy éppen olyasmit próbáljunk ki, amit eddig nem. Ez talán az egyik legjobb idő arra is, hogy kipróbáljunk egy-kettőt a legjobb élő kaszinó oldalak közül!

2020. szeptember 21. 16:41

Miért jobb az Eldorado, mint más piacterek?

A videojáték-piacok azok a helyek, ahol a világ minden tájáról érkező játékosok vásárolhatnak és eladhatnak játékon belüli pénznemeket, tárgyakat és fiókokat. Napjainkban a piacterek a pénzkeresés legjobb módját képviselik, mivel a játékosok értékes játékbeli tárgyaikat eladhatják azoknak a játékosoknak, akiknek szükségük van ezekre, és ebből meg is élhetnek.

2020. szeptember 21. 10:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05
online sportfogadás