Far Cry Primal grafikuskártya-csomag az ASUS-tól

forrás: Prím Online, 2016. március 16. 10:26

Az ASUS bejelentette, hogy minden ASUS NVIDIA GeForce GTX Titan Z / Titan X / 980 Ti / 980 / 970 vagy AMD Radeon R9 Fury X / Fury / Nano / 390X / 390  grafikus kártya jogosulttá válik egy Uplay kulcsra a Far Cry Primal játékhoz. Az ajánlat Európa és az Ázsia/Csendes-óceán (APAC) térség minden országában érvényes Kína kivételével.

A promócióban résztvevő bármely grafikus kártya 2016. március 1. és április 30. közötti megvásárlásával bárki kaphat egy Far Cry Primal Uplay játékkulcsot az akció weboldalán való regisztrációval (www.asus.com/event/VGA/far-cry-primal/). A játékkulcs 2016. szeptember 15-ig érvényes (beleértve ezt a napot is), és a Uplay PC alkalmazásán keresztül érvényesíthető (az alkalmazás ingyenesen letölthető a www.uplay.com webhelyről). A játék példányának eléréséhez a vevőnek a ‘Looking for games?’ szakasz alatt az ‘Activate Product’ pontra kell kattintania. További részletekért látogassa meg a játék weboldalát: www.ubisoft.com/en-GB/game/far-cry-primal/.

 

A piacvezető grafikus kártya márka játékokhoz

Az ASUS piacvezető márka a játékcélú grafikus kártyák terén és az iparágban egyedülálló Auto-Extreme technológiát biztosítja — ami egy 100%-ban, teljesen automatizált termelési folyamat a legmagasabb megbízhatóság elérése érdekében. Számos új, exkluzív hűtési technológiával és intuitív szoftvertervezéssel az ASUS grafikus kártyái valóban elit játékélményt nyújtanak a felhasználóknak — több izgalommal, több szórakozással és több győzelemmel.

 

Far Cry Primal

A díjnyertes Far Cry franchise, amely már ostromolta a trópusokat és a Himaláját, ez alkalommal az emberiség fennmaradásáért lép harcba az innovatív „nyitott világ” játékterén, ahol hatalmas vadállatok, lélegzetelállító tájak és váratlan barbár találkozások lépnek a színre.

A játék a kőkorszakban játszódik, a szélsőséges veszély és korlátlan kaland idején, amikor mamutok és kardfogú tigrisek uralták a földet, és az ember a tápláléklánc alján volt. Egy vadászcsoport utolsó túlélőjeként, a játékosnak meg kell tanulnia a halálos fegyverek arzenáljának használatát, el kell hárítania a veszélyes ragadozók támadását és túl kell járni az ellenséges törzsek eszén, hogy meghódítsa Oros földjét és ő legyen Csúcsharcos.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Propaganda elleni védőoltás: Utazás!

Amerikai tudósítónk, Horváth László, olyan szemmel látogatta meg az év egyik legnagyobb turisztikai rendezvényét, az IPW Orlando 2022-öt, hogy közben szemügyre vette, mely fejlesztések könnyítik meg az ideérkezők utazását, és elfilozófált annak kapcsán, hogy miért érdemes útra kelni, és akár egy konferencia-részvételt is összekötni az adott hely felfedezésével, az ország - Amerika - felfedezésével.

2022. augusztus 8. 23:11

Így óvja a szemét, ha sokat ül kijelző előtt

Tudta, hogy a nyugati emberek naponta átlagosan 6 órát töltenek különböző képernyők előtt? Ha belegondol, egy kicsit furcsa is, hogy a telefonunk kijelzőjére védőfóliát teszünk, a laptop kijelzőjét folyamatosan törölgetjük, portalanítjuk, szóval óvjuk az eszközeinket, miközben a szemünk védelmére nem is gondolunk. Íme pár tipp, ami segíthet megtartani a szeme egészségét, ha sok időt tölt kijelző előtt.

2022. június 13. 17:17

Esztétikus magas teljesítményű asztali számítógép - igenis létezik!

Ebben a cikkben azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy igenis reális elképzelésnek számíthat egy olyan asztali számítógép beszerzése, amelyik nemcsak teljesítményben, hanem az esztétikumot tekintve is elsőrendű vételnek számít. Következzenek tehát a részletek!

2022. február 15. 18:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46