A Telekomnál mától kapható az új iPad Pro

forrás: Prím Online, 2016. április 13. 16:02

A Telekom április 13-án elkezdte a 9,7 colos iPad Pro készülék forgalmazását, amely áttörést jelentő professzionális funkciókkal és a legfejlettebb technológiával rendelkezik. Az új iPad Pro a Telekom honlapján keresztül, illetve kijelölt üzleteiben vásárolható meg.

A Telekom a 9,7 colos iPad Pro készüléket különböző vonzó előfizetői konstrukciókban és adatcsomaggal kínálja, melyekkel az előfizetők csatlakozhatnak a Telekom szupergyors, akár 150 Mbit/s sebességű, országos lefedettségű 4G hálózatához.

 

A 9,7 colos iPad Pro professzionális kijelzőt kapott, amely olyan technológiákat vonultat fel, mint a True Tone, mely négycsatornás érzékelőkkel dinamikusan állítja be a kijelző fehér-egyensúlyát a környező fényviszonyoknak megfelelően, ezáltal pontosabb és természetesebb hatású, papír fehérségű vizuális élményt kínálva.

 

 

A professzionális Retina kijelző 25 százalékkal magasabb fényerejű és 40 százalékkal kevésbé tükrözi vissza a fényt, mint a korábbi iPad kijelző. Az új iPad Pro vastagsága csupán 6,1mm és súlya a 450 grammot sem éri el, mégis áttörést jelentő teljesítményt, konnektivitást és sokrétű felhasználhatóságot kínál. Harmadik generációs  64-bit-es architektúrával ellátott, nagyteljesítményű A9X chip-je révén a készülék teljesítménye felveszi a versenyt sok laptoppal és konzol kategóriás grafikai megoldással, miközben az akkumulátor egy teljes napnyi használatra elég. Fejlett, 12 megapixeles iSight kamera érzékelőivel 4K minőségű videó rögzítésére képes, valamint a készülék rendelkezik egy továbbfejlesztett 5 megapixeles előlapi FaceTime HD kamerával is. Az iPad Pro professzionális audio élményt is kínál a négyhangszórós audio rendszerével, ami erőteljes, tiszta és árnyalatokban gazdag hanghatást biztosít, valamint az iPad Air 2 kimeneti teljesítményének a kétszeresét.

 

Az iPad Pro támogatja továbbá az Apple Pencil professzionális, külön megvásárolható kiegészítőt is.

 

A 9,7 colos iPad Pro űrszürke és rózsaszín arany metálszínekben elérhető. A világszerte tapasztalható nagy érdeklődés miatt a készülékekből nem minden modell illetve szín,  és csak korlátozott mennyiségek állnak rendelkezésre a premier idején. Az aktuálisan rendelhető modellekről a Telekom honlapján nyújtunk tájékoztatást.

 

Kulcsszavak: iPad Pro iPad Telekom

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Maradjunk otthon – de játsszunk élőben!

A világjárvány második hullámának berobbanásával szinte minden országban korlátozásokat terveznek bevezetni, ami azt jelenti, hogy előbb-utóbb Magyarországon is változások lesznek. Négy fal között töltve az időt számos lehetőség van arra, hogy lekössük magunkat, szórakozzunk, vagy éppen olyasmit próbáljunk ki, amit eddig nem. Ez talán az egyik legjobb idő arra is, hogy kipróbáljunk egy-kettőt a legjobb élő kaszinó oldalak közül!

2020. szeptember 21. 16:41

Miért jobb az Eldorado, mint más piacterek?

A videojáték-piacok azok a helyek, ahol a világ minden tájáról érkező játékosok vásárolhatnak és eladhatnak játékon belüli pénznemeket, tárgyakat és fiókokat. Napjainkban a piacterek a pénzkeresés legjobb módját képviselik, mivel a játékosok értékes játékbeli tárgyaikat eladhatják azoknak a játékosoknak, akiknek szükségük van ezekre, és ebből meg is élhetnek.

2020. szeptember 21. 10:52

Szeptember 4-én érkezik az HBO GO-ra Ridley Scott sci-fi sorozata

Az HBO GO-ra érkező Ridley Scott sci-fi sorozat a nem is olyan távoli jövőben játszódik. Az emberiség kezdi uralma alá hajtani a világegyetemet. A gyarmatosítás korai szakaszában két android történetét követhetjük nyomon, akiknek az a feladata, hogy emberi gyerekeket neveljenek az egyik ismeretlen bolygón. A két androidnak – Apának és Anyának – komoly kihívással kell szembenéznie, amikor a növekvő kolóniát széteséssel fenyegeti egy vallási konfliktus. Az emberek hitének ellenőrzésre nehéz és hálátlan feladat.

2020. augusztus 19. 12:20

STRAND Fesztivál helyett SzabadSTRAND lesz Zamárdiban

Ma már tudjuk, hogy egyetlen zenei fesztivál se valósulhat meg 2020-ban itthon úgy, ahogyan megszoktuk, ahogyan vártuk. Ez alól a MOL Nagyon Balaton keretében tervezett zamárdi STRAND Fesztivál sem kivétel, amely augusztus 18-tól várta volna a közönséget. A szervezők SzabadSTRAND címmel az eredeti helyszínen, augusztus 19-22. között várják programokkal a közönséget. 

2020. augusztus 18. 20:13

Három dokucsatornát nyit meg nyár végén a UPC Direct

A UPC Direct a Viasat World médiavállalat három csatornáját is elérhetővé teszi minden előfizetőjének 2020. augusztus 14. és 31. között, így az adrenalinfüggők a Viasat Explore, a múlt kedvelői a Viasat History, a természetkedvelők pedig a Viasat Nature műsoraival – köztük számos premierrel – búcsúztathatják a nyarat. 

2020. augusztus 15. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ismét lehet pályázni a Magyar Innovációs Nagydíjra

2020. december 1. 14:57

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52
online sportfogadás