A Telekomnál mától kapható az új iPad Pro

forrás: Prím Online, 2016. április 13. 16:02

A Telekom április 13-án elkezdte a 9,7 colos iPad Pro készülék forgalmazását, amely áttörést jelentő professzionális funkciókkal és a legfejlettebb technológiával rendelkezik. Az új iPad Pro a Telekom honlapján keresztül, illetve kijelölt üzleteiben vásárolható meg.

A Telekom a 9,7 colos iPad Pro készüléket különböző vonzó előfizetői konstrukciókban és adatcsomaggal kínálja, melyekkel az előfizetők csatlakozhatnak a Telekom szupergyors, akár 150 Mbit/s sebességű, országos lefedettségű 4G hálózatához.

 

A 9,7 colos iPad Pro professzionális kijelzőt kapott, amely olyan technológiákat vonultat fel, mint a True Tone, mely négycsatornás érzékelőkkel dinamikusan állítja be a kijelző fehér-egyensúlyát a környező fényviszonyoknak megfelelően, ezáltal pontosabb és természetesebb hatású, papír fehérségű vizuális élményt kínálva.

 

 

A professzionális Retina kijelző 25 százalékkal magasabb fényerejű és 40 százalékkal kevésbé tükrözi vissza a fényt, mint a korábbi iPad kijelző. Az új iPad Pro vastagsága csupán 6,1mm és súlya a 450 grammot sem éri el, mégis áttörést jelentő teljesítményt, konnektivitást és sokrétű felhasználhatóságot kínál. Harmadik generációs  64-bit-es architektúrával ellátott, nagyteljesítményű A9X chip-je révén a készülék teljesítménye felveszi a versenyt sok laptoppal és konzol kategóriás grafikai megoldással, miközben az akkumulátor egy teljes napnyi használatra elég. Fejlett, 12 megapixeles iSight kamera érzékelőivel 4K minőségű videó rögzítésére képes, valamint a készülék rendelkezik egy továbbfejlesztett 5 megapixeles előlapi FaceTime HD kamerával is. Az iPad Pro professzionális audio élményt is kínál a négyhangszórós audio rendszerével, ami erőteljes, tiszta és árnyalatokban gazdag hanghatást biztosít, valamint az iPad Air 2 kimeneti teljesítményének a kétszeresét.

 

Az iPad Pro támogatja továbbá az Apple Pencil professzionális, külön megvásárolható kiegészítőt is.

 

A 9,7 colos iPad Pro űrszürke és rózsaszín arany metálszínekben elérhető. A világszerte tapasztalható nagy érdeklődés miatt a készülékekből nem minden modell illetve szín,  és csak korlátozott mennyiségek állnak rendelkezésre a premier idején. Az aktuálisan rendelhető modellekről a Telekom honlapján nyújtunk tájékoztatást.

 

Kulcsszavak: iPad Pro iPad Telekom

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39