Divatbemutató okostelefonnal

forrás: Prím Online, 2016. április 17. 15:05

Nincs messze az idő, amikor ruháink is rácsatlakoznak az internetre, ám addig is itt az okostelefon, amely nem csak divatos, hanem akár egy divatbemutató egyik főszereplőjévé is válhat. A Huawei Technologies - alig egy héttel legújabb okostelefonjának, a P9-nek londoni világpremierje után - elhozta a készüléket Magyarországra is az ELLE Fashion Show-ra. Az új prémium kategóriás mobiltelefon a NUBU, 2015. legjobb hazai fashion designer brandjének legfrissebb - NUDE by NUBU - kollekciójával együtt debütált a kifutón.

 

 

Az okostelefonunk elengedhetetlen részévé, hasznos segítőjévé vált életünknek: mindig magunkkal hordjuk, legyen szó kikapcsolódásról, munkáról, vagy sportolásról. Ezért a Huawei számára kiemelten fontos, hogy a csúcstechnológia által nyújtott teljesítmény megkapó külsőt kapjon. A Huawei P sorozatának legújabb tagját, a P9-et is úgy alkotta meg a vállalat, hogy a készülék egyesítse magában az elragadó dizájnt, a precizitást és a csúcstechnológiát.
 
„Napjainkban a technológia rendkívül gyorsan fejlődik, és ezzel a divat sokszor nem képes lépést tartani: a szépséget feláldozzák a teljesítmény érdekében. Öröm látni, hogy a Huaweinél a kiváló minőség és teljesítmény mellett a dizájn is fontos szerepet kap. Nagyon örülök, hogy egy olyan világcéggel dolgozhatok együtt, amely együttműködő partnerei között tudhatja többek között a világhírű Swarovskit, vagy a divatikon Karlie Klosst” – mondta el Garam Judit, a NUBU tulajdonosa és tervezője. „A NUDE by NUBU kollekciók azok számára készülnek, akik kedvelik a NUBU letisztult, kortárs darabjait és fontos számukra, hogy öltözködésükkel kifejezhessék egyéniségüket, ugyanakkor előnyben részesítik az egyszerű darabokat. A Huawei P9 elegáns, minimalista dizájnja, lekerekített szélei és fém unibody készüléktestének letisztultsága tökéletesen illeszkedik az új NUDE by NUBU kollekcióhoz.”
 
A NUDE by NUBU elnevezésű almárka a NUBU aktuális kollekciójának dizájnjait, illetve a korábbi kollekciók legnépszerűbb darabjait gondolja újra egyszerű szabásvonalakkal, jó minőségű anyagokból, a hordhatóságot tartva szem előtt. A kollekciók fiatalos és urbánus darabokat tartalmaznak, amelyek őrzik a NUBU-ra jellemző egyedi stílusjegyeket. A hangsúly a funkcionalitáson és a harmónián van, amely a tudatos városi nő mindennapjaira reflektál. A NUDE by NUBU legfrissebb kollekciójának fazonjait idén húzott gumi részletek és hangsúlyos, széles felhajtások teszik különlegessé. A túlméretezett zsebek a női kollekciónál bőr hatású anyagokból készültek, míg a fiú kollekciónál printelt vonalak imitálják a zsebeket. Színekben a natúr földszínek mellett a kék jelenik meg hangsúlyosan. 
 

Seth Wang, a Huawei Technologies Hungary fogyasztói üzletágának vezetője elmondta: „A Huawei elkötelezett a kiváló minőség mellett, így csakis olyan partnerekkel lép együttműködésre, akik osztják ezen nézetét. A NUBU divattervezői 2015-ben elnyerték a Glamour Online Women of the Year díját "Az év divattervezője” kategóriában, ruháik és kiegészítőik a nemzetközi piacon is elérhetőek Tokiótól Kuwaiton át Budapestig. A Huawei számára külön öröm, hogy legújabb zászlóshajó terméke, a P9 okostelefon a NUBU technológia által inspirált NUDE by NUBU kollekciójának bemutatója keretében lépett a hazai divat színpadára.”
 
A Huawei P9 a világ első okostelefonja, amelyik a legendás kamerakészítő cég, a Leica készített kamerával érkezik, a készülék ennek köszönhetően egy olyan duálkamerás telefon, amely új mérföldkövet jelent az okostelefonos kamera-technológia területén: hátlapján két kameralencse található egymás mellett, az egyik a színes RGB kamera, amely rabul ejti a színeket, míg a másik, monokróm kamera kiváló a képek részleteinek megörökítésére
 
A P9-et 5,2-inches 1080P kijelzővel, valamint az új Kirin 955 2,5Hz 64-bites ARM-alapú processzorral, illetve 3000mAh nagy sűrűségű akkumulátorral szerelte fel a Huawei a kiváló teljesítmény érdekében. A készülék anyaghasználata is prémium: a P9 teste a repüléssel és az űrhajózással kapcsolatos iparágban használt alumíniumból készült.  
 
A Huawei a P9-re a hazai piacon egyedülálló módon 3 év teljes körű gyártói garanciát, 3 hónap képernyő garanciát és 3 hónap csere garanciát kínál. 
 
A P9 2016. április 27-étől elérhető 179 990 forint ajánlott, bruttó fogyasztói áron Magyarországon. A P9-re az előrendelések 2016. április 11-én kezdődnek a Huawei partnereinél.
 
 
Kulcsszavak: Huawei Huawei P9 divat

Prim.hu - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyarországon nyílt a világ első pénztármentes kávézója

A Kende Gastro Zrt. a világ első pénztármentes kávézóját hozta létre Magyarországon. A TAKE IT EASY! 100 négyzetméteres bemutató üzletében 21 kamerát kapcsoltak össze a mesterséges intelligenciával, amely nyomon követi a vásárlást. Az automatizált kiskereskedelmi egységgel 2022-ben a Trade Magazin és a Hungexpo innovációs termékversenyén első helyezést értek el Technológiai Kategóriában. A technológiával a pandémia sújtotta kereskedelmi ágazatot szeretnék támogatni.

2022. május 13. 14:00

A Schneider Electric lett a Jövő vállalata!

Újabb elismeréssel gazdagodott szombaton este a Schneider Electric a Joint Venture Szövetség (JVSZ) Companies for the Future Award 2022 díjátadó ünnepségén. Az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalatot tavaly a világ legfenntarthatóbb vállalatának választották, most hazánkban lett a Jövő Vállalata nagyvállalati kategóriában. 

2022. május 2. 18:45

Megvan a legjobb szakdolgozat a digitális marketingről

Megszületett az IAB Hungary Legjobb szakdolgozat a digitális marketingről 2021 pályázatának eredménye. A most harmadik alkalommal meghirdetett versenyre számos érdekes, színvonalas szakdolgozat érkezett be a szervezőkhöz. A pályázatot szponzoráló Google, Group M és OMD munkatársaiból, az IAB Hungary tagjaiból és további két szakértőből álló zsűri döntése alapján az alábbi szakdolgozatok kerültek díjazásra.

2022. április 22. 11:19

A Magyar Telekom megtartotta Éves Rendes Közgyűlését

A Közgyűlés elején a részvényesek meghallgatták az Igazgatóság jelentését a Társaság ügyvezetéséről, a Társaság és a Magyar Telekom Csoport 2021. évi üzleti tevékenységéről, üzletpolitikájáról, vagyoni helyzetéről. Ismertetésre kerültek továbbá a Felügyelőbizottság, az Auditbizottság és a könyvvizsgáló vonatkozó jelentései.

2022. április 13. 12:44

Elsők között teszi országosan elérhetővé a CAT-M hálózatot a Vodafone

A Vodafone hazánkban elsők között vezet be országos szinten egy forradalmian új adatátviteli technológiát, a CAT-M hálózatot. A CAT-M hálózat a NarrowBand IoT-hez hasonlóan egy új, modern, alacsony fogyasztású mobil hálózat, melynek előnye, hogy képes a bázisállomások közötti mozgást megszakítás nélkül kezelni. 

2022. április 4. 12:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20

Nívó-díjat kapott a Magyar Telekom

2022. április 29. 20:24