Az ABB a 2016-os Hannoveri Vásáron: fókuszban a Dolgok, Szolgáltatások és Emberek Internete

forrás: Prím Online, 2016. április 18. 15:12

Az ABB bemutatja, miként javítható a versenyképesség a Dolgok, Szolgáltatások és Emberek Internetének (IoTSP) alkalmazásával.

Az ABB a fejlődési trendeket meghatározó digitális megoldások széles skáláját vonultatja fel a 2016. április 25. és 29. között megrendezendő Hannoveri Vásáron. Összhangban a vásár mottójával „Integrated Industry – Discover Solutions” (Az ipari integráció megoldásainak bemutatása) az ABB az Dolgok, Szolgáltatások és Emberek Internetét (IoTSP) a jövőbe mutató újítások példájaként mutatja be. 

 

Az ABB IoTSP-koncepciója magában foglal olyan új szolgáltatásokat és megoldásokat, amelyek a vállalat minden vevői szegmense számára kulcsfontosságúnak számítanak. Függetlenül attól, hogy a leendő ügyfél a közüzemi, az ipari, a közlekedési vagy az infrastruktúrális szektorban működik-e, az ABB igényre szabott megoldást tud szállítani minden vevője számára. Az ABB gyakorlatias, vevő-központú megoldásokat fog bemutatni a 11-es csarnok A35-ös pavilonjában, amelyek “életre keltik” és könnyen érthetővé teszik az IoTSP-koncepciót. Az IoTSP megoldásokat arra tervezték, hogy javítsák a termelékenységet, növeljék a hatákonyságot, és teret nyissanak az új üzleti modellek kifejlesztése előtt. Segítségével a vevők optimalizálhatják a szolgáltatásokat, és mérhetően megerősíthetik a versenyelőnyüket.     

 

„A jelenlegi és a jövőbeni nyereséges növekedés elérése érdekében, a Next Level stratégiánk –amely részben szintén az IoTSP-én alapszik –, végrehajtásával súlypont-áthelyezést hajtunk végre az ABB üzleti tevékenységében” – mondta Ulrich Spiesshofer, az ABB vezérigazgatója. „A gyártásautomatizálás és az energetika komponenseit, azaz az eszközöket, csatlakoztatjuk az internetre, hogy a fejlett szoftvermegoldások használata mellett összehangoltan működhessenek. Az IoTSP-nek köszönhetően új szolgáltatásokkal bővül a portfóliónk, a vevőink számára pedig versenyelőnyt biztosít.”  

 

 

Az ABB IoTSP megoldásai elősegítik, hogy sikeres paradigmaváltás menjen végbe az erőforrás-gazdálkodásban. Az IoTSP eszközöket, rendszereket, embereket és kontinenseket köt össze. Az ABB mindezt a vállalat kiállítási standján fogja bemutatni, amihez segítséget nyújt az idei Hannoveri Vásár partnerországa és díszvendége, az USA is. A vállalat az 1700 négyzetméter alapterületű standján több mint 30 olyan megoldást fog bemutatni, amely erősen kötődik az Egyesült Államokhoz.  

 

Az ABB a világ legnagyobb ipari vásárán most először mutatja be a szakembereknek számos technológiai megoldását, köztük az innovatív, intelligens érzékelőt, amely a legfejlettebb megoldást jelenti a villanymotor távfelügyeletében. Az április 25-én bemutatandó intelligens érzékelési megoldás az ABB Dolgok, Szolgáltatások és Emberek Internetére támaszkodva lehetővé teszi a kisfeszültségű villanymotorok távoli állapotfelügyeletét. Az intelligens érzékelő pontosan méri a paramétereket, így a hőmérsékletet, és a rezgést, majd az adatokat okostelefonon elküldi egy biztonságos, felhőalapú szerverre. Az ABB szoftvere elemzi az adatokat, és megelőző karbantartási intézkedésekre tesz javaslatot. Az így működő intelligens érzékelő akár 70%-kal is csökkentheti a nem tervezett állásidőt, 30%-kal meghosszabbíthatja a motor élettartamát, és 10%-kal növelheti az energiahatékonyságot, ami egy évnél rövidebb idő alatt megtérülő hozzáadott értéket képvisel.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tanulj meg e-rollerezni, e-motorozni

Egyre több elektromos közlekedési eszköz jelenik meg a főváros utcáin – ami természetesen megosztja a budapestieket. A környezetvédelem hívei örülnek, mások viszont nem mindig felhőtlenül boldogok. Ahhoz, hogy gördülékeny legyen az együttélés, és még könnyebben megtalálhassák a helyüket a város életében az új típusú közlekedési eszközök, néhány dolgot mindenkinek érdemes megtanulnia. Ezek közül a legfontosabbat az Ogre & Co vezetője, Tóth-Báló Tamás össze is szedett számunkra.

 

2019. szeptember 21. 01:30

10 dolog, amit jobb észben tartani az online kaszinó és sportfogadó oldalakon

Az internet fejlődésével az online kaszinók látogatói az idejük nagy részét a számítógép vagy erre alkalmas okos eszközük képernyői előtt töltik el. Ők döntik el, hogy milyen játékkal, mikor, mennyi tétet feltéve játszanak, a lehetőségek tárháza végtelen. Ezzel együtt azonban nem árt odafigyelni néhány, akár a játékos saját maga által lefektetett alapszabályra, melyek bizonyos keretek közé terelik az online magatartást, természetesen a játékos javait szolgálva.  

2019. szeptember 16. 14:34

Budapesten is megtekinthető az életnagyságú LEGO Technic Bugatti Chiron

Az ikonikus sportautó 1:1 méretarányú, LEGO Technic elemekből épített élethű mását szeptember 16. és 22. között a Westend City Centerben tekintheti meg a magyar közönség. 

2019. szeptember 16. 14:07

Játékkal töltötték munkaidejüket a LEGO gyár dolgozói

Az idei a negyedik alkalom, hogy a LEGO Csoport megrendezte a Play Day nevű dolgozói eseményt, amely során a játékgyártó összes munkatársa világszerte egy feladatot kap: munkanapját töltse játékkal. Nyíregyházán szeptember 6-án mintegy 2700 fő vett részt a programon és adta át magát az önfeledt játék élményének. 

2019. szeptember 14. 09:41

Mosdókból műalkotások - társadalmi felelősségvállalás

Neves színészek, művészek - Agócs Írisz, Alföldi Róbert, Boros Betty, Bukta Imre, Debreczeny Zoltán, ef. Zámbó István, Kádár János Miklós, Szabó Győző, Szeltner Marcell, Szunyoghy Viktória, Timkó Bíbor és Wahorn András - vállalták, hogy vászon helyett mosdókon élik ki alkotókedvüket. A cél, hogy a sajátos műalkotások árverésre bocsátása után a befolyt pénzzel támogassák a Csodavár Űrbázis gyerekjátszótér felépülését.

2019. szeptember 14. 08:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás