Süsü és a Virtuózok váltották valóra a hátrányos helyzetű gyermekek álmait

forrás: Prím Online, 2016. május 21. 10:26

Tizenegy gyermekotthonban élő, hátrányos helyzetű gyermek álma vált valóra azzal, hogy ellátogathatott a nagysikerű produkció, a Virtuózok forgatására az Antenna Hungária Zrt. támogatásával, a Jövő Uniója Alapítvány szervezésében.

A Jövő Uniója Alapítvány azzal a céllal hívta létre az Őrangyalok Ligája szövetséget, hogy hátrányos és nehéz sorsú gyermekek álmait váltsa valóra, ezáltal megadva nekik a lehetőséget, hogy aznapra minden nehézséget elfelejtsenek, és átlagos gyereknek érezhessék magukat, akik együtt úszhatnak kedvenc magyar élsportolójukkal vagy csak sétálhatnak az állatkertben. „Az Antenna Hungária Zrt. támogatásának köszönhetően tizenegy hátrányos helyzetű gyermek álmát tudtuk valóra váltani. Bízom benne, hogy az együttműködésünk követendő példát állít mások előtt is”- nyilatkozta Drávucz Bettina a Jövő Uniója Alapítvány vezető tanácsadója.

 

 

A 100 százalékban magyar tulajdonú távközlési cég, az Antenna Hungária Zrt. számára kiemelten fontos a társadalmi ügyek támogatása, így nem is volt kérdés, hogy csatlakozva a programhoz egy különleges élménnyel kedveskedjen a gyermekeknek. A Bólyai Gyermekotthon lakói így leshettek be az Antenna Hungária által a Virtuózok produkció kulisszái mögé, valamint első kézből tapasztalhatták meg, milyen a vezérlők mögött ülni a külső helyszíni közvetítéseket biztosító közvetítőkocsiban. A színfalak mögött találkozhattak a Virtuózok versenyzőivel és megismerkedhettek Batta András Erkel Ferenc-díjas és Széchenyi-díjas zenetörténésszel, egyetemi tanárral, zsűritaggal is. A produkció helyszínéül szolgáló MTVA székházban a gyermekotthon lakói találkozhattak Süsüvel, a sárkánnyal és megnézhették a közel két méter magas TV Macit is. A stúdiókban meghallgathatták a Virtuózok versenyzőinek gyakorlását és a kamerafőpróba rejtelmeit is figyelemmel kísérhették. 

 

„Örömmel csatlakoztunk az Őrangyalok Ligája programhoz, mivel vállalatunk számára kiemelten fontos a társadalmi ügyek, a hátrányos helyzetűek támogatása. Reméljük, hogy példamutatásunk nyomán egyre többen fordítanak majd figyelmet azon rétegekre, akiknek életkörülményei meg sem közelítik az átlagot. Látva a gyerekek érdeklődését, bizton állíthatom, hogy továbbra is folytatjuk munkánkat, melynek szerves része a társadalmi felelősségvállalás programunk” -mondta Dr. Kápolnai András, az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatója.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már készülhetünk a 2020-as Szabadság Szigetére

Érdemes beírni a naptárba: 2020. augusztus 5-én indul az év legjobb hete, a Szabadság Szigetén. Aki a november 14-én déli 12 órától 24 órán át tartó “Szitizen Prime” akcióban vásárol bérletet a jövő évi Szigetre, nem csupán a legolcsóbban válthat hetijegyet, de exkluzív ajándékcsomagot is kap, a környezettudatosság jegyében.

2019. november 13. 11:30

A természetes fény és a beépíthető lámpák

A természetes fény lételemünk, pozitívan hat testi-lelki jóllétünkre. Nincs is szebb egy csodálatos napkelténél, mely beragyog otthonunk ablakán. A reggeli napfény képes az egész napunk hangulatát pozitívan befolyásolni. Viszont az évszakok és az időjárás váltakozása miatt sajnos nem érheti mindig kellő (nap)fény lakásunkat. Ezért is fontos nagy hangsúlyt fektetnünk a természetes és a mesterséges fények egyensúlyára. 

2019. október 16. 20:46

Az ideális őszi, otthoni program

Itt a zordabb, esős idő, tagadhatatlanul megérkezett az ősz. Még a gyerekek nagy kedvencét, a pocsolyákban való ugrálást is meg lehet unni egyszer. Ilyenkor a hűvös kinti program után nincs is jobb, mint a meleg szobában leülni és társasozni egy nagyot. Mikor a család apraja-nagyja összegyűlik, kezdődhet a maratoni társas party.

2019. október 16. 15:14

Sminkelés állatkísérletektől mentes készítményekkel

A The Body Shop egyértelműen elkötelezett az igazán fontos dolgok mellett. Ennek megfelelően az általuk forgalmazott valamennyi smink készítmény teljes egészében mentes az állatkísérletektől.

2019. október 16. 13:12

Brit Care kutyaeledel

A rohanó világ és a modernizáció nemcsak minket, embereket érint olykor negatívan, hanem házi kedvenceinket is. Korunk népbetegségei – a keringési- és szívpanaszok, a daganatos megbetegedések vagy a cukorbetegség – visszavezethetők a stresszes életmódra. Gyógyításuk pedig sajnálatos módon sok esetben nem lehetséges, vagy nagy költségekkel jár.

2019. október 15. 18:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44
online sportfogadás