Mobil Weekend Budapest 2016 - Magyarország elsőszámú mobilpiaci eseménye

forrás: Prím Online, 2016. június 24. 09:56

A szeptember 22-én startoló háromnapos rendezvényen minden a mobilvilág legújabb trendjeiről és fejlesztéseiről fog szólni. A legnagyobb külföldi és hazai nevek, izgalmas előadások, fejlesztői verseny és interaktív workshopok várnak a Mobil Weekend Budapest 2016 szakmai konferenciáján.

Kapcsolatot építünk a szakma nagyágyúi között

Mi lenne, ha kötetlenül beszélgethetnél a legsikeresebb tech cégek alapítóival, elismert külföldi szakemberekkel és legnagyobb hazai nagyágyúkkal? 

 

A Mobil Weekend Budapest 2016 célja megteremteni az első olyan (nemzetközi) networking eseményt, amely közösséggé kovácsolja  a tech és mobilvilág legkiemelkedőbb szakembereit, befektetőit és startupjait. 

 

Kapcsolatot építünk az emberek és a mobilvilág között

A Mobil Weekend Budapest 2016-on összekötünk befektetőket szakemberekkel, mentorokat diákokkal, juniort seniorral, cégeket versenyző csapatokkal, startupokat tehetségekkel, kezdőket profikkal, valamint az alkalmazás fejlesztői versennyel ugródeszkát biztosítunk a jövő programozóinak az elinduláshoz. Az innovatív szakmai tartalom és tudásátadás mellett, a cél, hogy minden résztvevő megtalálja a számára értékes kapcsolatokat. 

 

Miért ennyire fontos a tech világban a kapcsolatépítés?

“Ahhoz, hogy érvényesülni tudj a piacon, mindenféleképpen kapcsolatokat kell építeni, amit csak az interneten, a szobában ülve elég nehéz. Fontos, hogy direktben tudj feltenni kérdéseket, amikre azonnal válaszokat kaphatsz a szakemberektől.” - javasolja Somogyi Róbert, a Mobil Weekend Budapest 2016 főszervezője. 

 

Miért pont az IoT  lesz az idei konferencia központi témája? 

“Az IoT a teljes életünket meg fogja változtatni a közeljövőben. Az új eszközök és új fejlesztői segédletek által nagyon könnyen elsajátíthatók a platformok, rengeteg minta és dokumentáció készült az elmúlt években és egyértelműen ebbe az irányba mutat a mobilpiaci trend. A mai világban egyszerűen nem elég már szoftverben gondolkodni, sokkal inkább a technológiára és a hardwer-szoftver kapcsolatra kéne helyezni a hangsúlyt. Nincs értelme lefeljeszteni egy 72. Tindert és a 48. Facebookot.” - árulja el Somogyi Róbert. 

 

A szeptember 22-24 között megvalósuló eseményre az early bird jegyek már kaphatók a Mobil Weekend Budapest 2016 megújult arculattal startoló, folyamatosan frissülő weboldalán.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

10 dolog, amit jobb észben tartani az online kaszinó és sportfogadó oldalakon

Az internet fejlődésével az online kaszinók látogatói az idejük nagy részét a számítógép vagy erre alkalmas okos eszközük képernyői előtt töltik el. Ők döntik el, hogy milyen játékkal, mikor, mennyi tétet feltéve játszanak, a lehetőségek tárháza végtelen. Ezzel együtt azonban nem árt odafigyelni néhány, akár a játékos saját maga által lefektetett alapszabályra, melyek bizonyos keretek közé terelik az online magatartást, természetesen a játékos javait szolgálva.  

2019. szeptember 16. 14:34

Budapesten is megtekinthető az életnagyságú LEGO Technic Bugatti Chiron

Az ikonikus sportautó 1:1 méretarányú, LEGO Technic elemekből épített élethű mását szeptember 16. és 22. között a Westend City Centerben tekintheti meg a magyar közönség. 

2019. szeptember 16. 14:07

Játékkal töltötték munkaidejüket a LEGO gyár dolgozói

Az idei a negyedik alkalom, hogy a LEGO Csoport megrendezte a Play Day nevű dolgozói eseményt, amely során a játékgyártó összes munkatársa világszerte egy feladatot kap: munkanapját töltse játékkal. Nyíregyházán szeptember 6-án mintegy 2700 fő vett részt a programon és adta át magát az önfeledt játék élményének. 

2019. szeptember 14. 09:41

Mosdókból műalkotások - társadalmi felelősségvállalás

Neves színészek, művészek - Agócs Írisz, Alföldi Róbert, Boros Betty, Bukta Imre, Debreczeny Zoltán, ef. Zámbó István, Kádár János Miklós, Szabó Győző, Szeltner Marcell, Szunyoghy Viktória, Timkó Bíbor és Wahorn András - vállalták, hogy vászon helyett mosdókon élik ki alkotókedvüket. A cél, hogy a sajátos műalkotások árverésre bocsátása után a befolyt pénzzel támogassák a Csodavár Űrbázis gyerekjátszótér felépülését.

2019. szeptember 14. 08:43

140 rászoruló gyerek iskolakezdési támogatása

Óriási sikerrel zárult a STRAND Fesztivál jótékonysági akciója. A szervező VOLT Produkció arra kérte a STRAND Fesztiválra érkező fellépőket – hazaiakat és külföldieket egyaránt – hogy dedikáljanak egy-egy aranyhalat, a szervezők pedig minden egyes aláírt aranyhal után egy-egy rászoruló gyerek iskolakezdését támogatják 10-10.000 forinttal az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül. A jótékonysági akció minden elképzelést felülmúlt, hiszen 1.400.000 forintot sikerült összegyűjteniük, amivel 140 rászoruló gyerek iskolakezdését tudták támogatni.

2019. szeptember 8. 09:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás