Új ügyvezető alelnök a gefco csoportnál

Anne Lambusson felel a GEFCO és a PSA Csoport kapcsolataiért

forrás: Prím Online, 2016. július 19. 15:16

A GEFCO Csoport bejelentette, hogy Anne Lambussont nevezi ki a PSA szerződésekért felelős osztályának vezetőjévé. Anne Lambusson a végrehajtó bizottságban is helyet foglal.

A vasúti szállítás és az autóipar területén egyaránt komoly szakmai tapasztalattal rendelkező Anne Lambusson személyében az iparági szakértelem nemzetközi környezetben megszerzett vezetői képességekkel párosul. A PSA szerződésekért felelős osztályának vezetőjeként Paul-Henri Fréret helyét veszi át, aki ügyvezető alelnökként a kelet-ázsiai régió (ASOR) területi vezetője lesz.

 

Korábban az SNCF francia állami vasúttársaság Rhône-Alpes és Auvergne régiójáért felelős ügyvezető igazgatóként Anne Lambusson a vasúti hálózat felújítását és modernizálását célzó és az új mobilitási igényeknek megfelelő, nagy infrastrukturális projekteket irányított. Ezt megelőzően az SNCF csoport leányvállalata, a Keolis nemzetközi operatív részlegének alelnöki pozícióját töltötte be, ahol az üzemvitelért és új állami piaci koncessziókért felelt, valamint részt vett nemzetközi pályázati felhívásokon is. Az irányítása alatt álló hét leányvállalat jelentős fejlődést ért el ebben az időben.

 

Anne Lambusson 1988-ban a spanyolországi FASA-Renault tanácsadójaként kezdte pályafutását az autóiparban. Később európai lean termelési igazgatóként csatlakozott az európai Allied Signal Automotive csoporthoz, ezt követően Olaszországban lett gyárigazgató, végül európai szállítási és logisztikai igazgató.

 

Több mint nyolc évig dolgozott az ALSTOM Transportnál, ahol a Gördülőállomány divízióért felelős ipari alelnök, a feltörekvő üzleti egységekért (Kína, Brazília) felelős igazgató, valamint a Fiat Ferroviara Alstom Transport általi felvásárlását követően a nagysebességű vonatok számára készült felszerelések termékcsaládjáért felelős igazgató pozíciókat töltötte be. 

 

A későbbiekben csatlakozott az autóipari berendezéseket szállító VALEO-hoz, mint csoportszintű program- és projektigazgató, és a járműgyártók számára készült új termékek piaci bevezetését irányította. 

 

"Nagyon örülök, hogy fejlődésének kulcsfontosságú pillanatában csatlakozhatok a GEFCO Csoporthoz. Úgy hiszem, hogy a komplex ellátási lánc irányításának és a 4PL terület innovációjának képessége, valamint a Csoport működési kiválósága és globális hálózata mind olyan elismert értékek, amelyek az ipari szereplők kiemelt logisztikai partnerévé emelik a GEFCO-t. Aktívan kívánok hozzájárulni a PSA Csoport és a GEFCO partneri viszonyának erősítéséhez” – mondta Anne Lambussonn, a PSA szerződésekért felelős ügyvezető alelnöke.

 

Lambusse a párizsi École des Mines főiskolán szerzett PhD fokozatot mérnöki menedzsmentből, mérnöki végzettségét pedig az École Polytechnique Feminine-en szerezte. Ezenfelül ipari mérnöki szakirányú továbbképzést végzett az École Centrale de Paris-n, illetve vállalatirányításból szerzett egyetemi diplomát a párizsi Sorbonne-on. 

 

Különböző nemzetközi és francia csoportoknál töltött be igazgatói tisztséget, ezenkívül 2013-ban a Francia Köztársaság Becsületrendjének lovagi fokozatával (Légion d’Honneur, “Chevalier”) tüntették ki. 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nemzetközi díjat nyert a Sound biztonsági programja

Szerdán késő este kezdődött a legnagyobb nemzetközi fesztiválelismerés, a European Festival Awards díjátadó gálája a hollandiai Groningenben, ahol az Egészség és Biztonsági Fejlesztések kategóriában a Balaton Sound „Safety First” programja hozta el a fődíjat.

2020. január 16. 16:13

Ezek az újdonságok érkeznek jövőre az HBO GO-ra

Lassan lezárul 2019 és ezzel együtt az évtized is. Ahogy megszokhattuk, az HBO igyekszik minden évben a legjobb tartalmakat, legizgalmasabb sorozatokat elhozni az előfizetőknek. Az alábbi összeállítás bemutatja, hogy milyen új sorozatok, új évadok, európai saját gyártású címek illetve vásárolt tartalmak érkeznek az HBO online videótárába 2020-ban.

2019. december 24. 14:06

John Newman a SZINen

A hazai fesztiválfanok egyik legszeretettebb világsztárja, a kirobbanó erejű koncertjeiről ismert John Newman 2020 augusztus végén, az utolsó hazai nagyfesztiválon, a Szegedi Ifjúsági Napokon lép majd fel. A SZIN szervezői most a karácsonyfa alá tettek három hazai kedvencet is: jön majd Szegedre a Magna Cum Laude, a Bagossy Brothers Company és a 2020-ban 20. születésnapját ünneplő 30Y is. SZIN 2020: augusztus 26-29-ig.

2019. december 19. 10:24

Lenny Kravitz és Marshmello is jön a VOLTra

A Telekom VOLT Fesztivál első fellépői között tucatnyi világsztár szerepel: többek között Lenny Kravitz, Marshmello, Passenger és Yungblud. Idén először jelentős kedvezménnyel diákbérlet is vásárolható, több kemping lesz, amelyek részeként a VOLT VILLAGE fullos szolgáltatásokat ígér, az early bird jegyakcióban pedig minden megvásrolt bérlet után egy fát ültet a VOLT. Aki pedig az idei emlékeket akarja felidézni, az aftermovie-t nézve itt megteheti.

2019. november 27. 10:16

Online sportfogadás a legjobb oldalakon

Számos online fogadóiroda van a piacon, és olykor nem egyszerű eldönteni, melyik is igazán megbízható ezek közül. A Pepebet erre kínál megoldást, és segít eligazodni az online sportfogadás útvesztőjében.

2019. november 20. 15:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

2020. január 9. 08:01

Digitális biztonsági trendek 2020-ban a Sophos szerint

2020. január 3. 11:44

2020: az adatok évtizedének kezdete

2019. december 27. 10:55
online sportfogadás