Minden eddiginél fejlettebb védelmet nyújt a Dell SonicWALL OS 6.2.6 verziója

forrás: Prím Online, 2016. augusztus 4. 07:59

A SonicWALL használói szerint a hálózatuk biztonsága rendkívüli mértékben nőtt a SonicWALL Capture Advanced Threat Protection Service technológiai előzetesének használata során.

A SonicOS 6.2.6 firmware bejelentésével pedig a SonicWALL Capture lett az iparágban az első olyan többmotoros sandbox, amelynek segítségével az ügyfelek blokkolhatják a gyanús fájlokat, amíg a biztonsági elemzés lezajlik. Emellett a SonicOS 6.2.6 olyan fejlett tartalomszűrési szolgáltatással is rendelkezik, amelynek segítségével a szervezetek könnyen érvényesíthetnek védelmi és termelékenységi házirendeket, így szabályozhatják a hozzáférést a helytelen vagy felesleges webes tartalmakhoz.

 

A SonicOS 6.2.6-os SonicWALL Capture megvédi a felhasználókat napjaink legfejlettebb fenyegetéseivel szemben, ideértve a nulladik napi támadásokat is. Az új megoldás a SonicWALL TZ, NSA és a SuperMassive 9000 sorozatú tűzfalakkal használható.

 

A rosszindulatú kódok írói kifejlesztettek olyan megoldásokat, amelyekkel a kártevők észlelik a meglévő sandboxokat, így el tudják kerülni, hogy azok felfedezzék őket. A SonicWALL Capture három, technológiailag különböző, felhőalapú fenyegetéselemző sandbox-motorral veszi fel a harcot a hasonló technikák ellen. Ezzel a megoldással szinte lehetetlenné válik, hogy egy kártevő észrevétlen maradjon. A Capture emellett számos különböző méretű és típusú fájl fogadására képes, és úgy is konfigurálható, hogy blokkolja a gyanús fájlok belépését a rendszerbe, amíg a biztonsági elemzés folyamatban van. 

 

„Az új SonicWALL Capture ismét egy kulcselem abban a biztonsági eszközcsomagban, amely segít megbirkózni a nap mint nap ránk váró kihívásokkal. Mintha lenne egy partnerünk, aki velünk együtt küzd a rendszerünk biztonságának megőrzéséért. Mivel megakadályozza, hogy a rendszerünkbe a rosszindulatú fájlok lépjenek be, ügyfeleinknek és nekünk is nagyobb biztonságot nyújt az új kártevőkkel szemben, már azok megjelenésétől kezdve.” – mondta el Angel Torres, a Credit Services, Inc. informatikai igazgatója.

 

 

SonicWALL Content Filtering Service 4.0: jobb teljesítmény, egyszerűbb használat

A SonicOS 6.2.6 verziójában elérhető új SonicWALL Content Filtering Service 4.0-s verziójával az informatikai szakemberek védelmi és termelékenységi házirendeket alkalmazhatnak, így blokkolhatják a hálózaton a nem odaillő, illetve illegális webes tartalmakat. Főbb újdonságai:

  • Blokkolás felülbírálata, sávszélesség-felügyelet és műveletek jóváhagyása – A CFS 4.0 a már meglévő engedélyezési és blokkolási módszerek mellett lehetővé teszi a blokkolás felülbírálatát (passphrase), a sávszélesség-felügyeletet és a műveletek jóváhagyását. Így a rendszergazdák részletesebben szabályozhatják az önálló domain kategóriákat. Ez az öt módszer házirendi szinten konfigurálható (szemben az általános beállítással). Így például az oktatási intézmények iskolánként, osztályonként vagy épp felhasználói csoportonként is egy tűzfal mögött szabhatják testre az oktatási anyagot. A tanárok és az informatikai rendszergazdák pedig hatékonyabbá és élménytelibbé tehetik az oktatást.
  • Korlátozott mód a YouTube-on – A szülői felügyelet funkcióhoz hasonlóan működő korlátozott YouTube mód meggátolja a nem megfelelő tartalmak keresését a YouTube-on. A megoldás a YouTube jogvédett technológiájára épül.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

10 dolog, amit jobb észben tartani az online kaszinó és sportfogadó oldalakon

Az internet fejlődésével az online kaszinók látogatói az idejük nagy részét a számítógép vagy erre alkalmas okos eszközük képernyői előtt töltik el. Ők döntik el, hogy milyen játékkal, mikor, mennyi tétet feltéve játszanak, a lehetőségek tárháza végtelen. Ezzel együtt azonban nem árt odafigyelni néhány, akár a játékos saját maga által lefektetett alapszabályra, melyek bizonyos keretek közé terelik az online magatartást, természetesen a játékos javait szolgálva.  

2019. szeptember 16. 14:34

Budapesten is megtekinthető az életnagyságú LEGO Technic Bugatti Chiron

Az ikonikus sportautó 1:1 méretarányú, LEGO Technic elemekből épített élethű mását szeptember 16. és 22. között a Westend City Centerben tekintheti meg a magyar közönség. 

2019. szeptember 16. 14:07

Játékkal töltötték munkaidejüket a LEGO gyár dolgozói

Az idei a negyedik alkalom, hogy a LEGO Csoport megrendezte a Play Day nevű dolgozói eseményt, amely során a játékgyártó összes munkatársa világszerte egy feladatot kap: munkanapját töltse játékkal. Nyíregyházán szeptember 6-án mintegy 2700 fő vett részt a programon és adta át magát az önfeledt játék élményének. 

2019. szeptember 14. 09:41

Mosdókból műalkotások - társadalmi felelősségvállalás

Neves színészek, művészek - Agócs Írisz, Alföldi Róbert, Boros Betty, Bukta Imre, Debreczeny Zoltán, ef. Zámbó István, Kádár János Miklós, Szabó Győző, Szeltner Marcell, Szunyoghy Viktória, Timkó Bíbor és Wahorn András - vállalták, hogy vászon helyett mosdókon élik ki alkotókedvüket. A cél, hogy a sajátos műalkotások árverésre bocsátása után a befolyt pénzzel támogassák a Csodavár Űrbázis gyerekjátszótér felépülését.

2019. szeptember 14. 08:43

140 rászoruló gyerek iskolakezdési támogatása

Óriási sikerrel zárult a STRAND Fesztivál jótékonysági akciója. A szervező VOLT Produkció arra kérte a STRAND Fesztiválra érkező fellépőket – hazaiakat és külföldieket egyaránt – hogy dedikáljanak egy-egy aranyhalat, a szervezők pedig minden egyes aláírt aranyhal után egy-egy rászoruló gyerek iskolakezdését támogatják 10-10.000 forinttal az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül. A jótékonysági akció minden elképzelést felülmúlt, hiszen 1.400.000 forintot sikerült összegyűjteniük, amivel 140 rászoruló gyerek iskolakezdését tudták támogatni.

2019. szeptember 8. 09:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás