Okos Otthon a Panasonictól

Egyszerűen kezelhető biztonsági megoldások

Henger Attila, 2016. augusztus 22. 16:51

Nappjainkban egyre fontosabb, hogy otthonunkat éjjel-nappal biztonságban tudjuk. Erre kínál megoldást a Panasonic Okos Otthon rendszere, aminek a segítségével egy könnyen kezelhető, megbízható védelmi rendszert építhetünk ki otthonunkban.

Emellett azt is lehetővé teszi, hogy a lámpákat vagy akár a háztartási eszközöket távolról is működtethessük. Mindezt egyszerűen, egy applikáció segítségével akár mobiltelefonunkról vagy táblagépünkről vezérelve is megtehetjük. 

 A Panasonic eszköze könnyen és gyorsan üzembe helyezhető, elég egyetlen gombnyomás a használni kívánt tartozékokon és már működik is, igény esetén pedig a rendszer bővítése is ugyanilyen könnyen elvégezhető. A részegységek hatósugara akár 300 méter, aminek köszönhetően otthonunk minden része ellenőrizhető. Az egyes egységek ultra alacsony energiájú (ULE) vezeték nélküli szabvány segítségével kommunikálnak egymással, így nagyobb biztonságot nyújt, mint az elterjedtebb WiFi technológia. A Panasonic Okos Otthon rendszere takarékosan működtethető, hiszen a vételáron kívül semmilyen előfizetési díj nem terheli használóját. 

 

A rendszer tartalmaz minden olyan eszközt, amelyek szükségesek ahhoz, hogy otthonunkat biztonságban tudjuk, így többek között nyitásérzékelőket, mozgásérzékelőket, kamerát, de a csomag igény szerint tovább bővíthető. Az applikáció segítségével automatikus világítás-szabályozásra is alkalmas, valamint „otthoni” és „házon kívüli” módokat konfigurálhatunk. Akár felhúzott redőnyöket szeretne – miközben távol van otthonától a betörők elriasztására – akár értesítést akar kapni arról, hogy gyermekei biztonságban hazaértek az iskolából, az Okos Otthon rendszer hálózatát úgy építheti fel, hogy az összes igényét kielégítse.További információért látogasson a http://www.panasonic.com/hu/consumer/smart-home.html weboldalra. 

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Propaganda elleni védőoltás: Utazás!

Amerikai tudósítónk, Horváth László, olyan szemmel látogatta meg az év egyik legnagyobb turisztikai rendezvényét, az IPW Orlando 2022-öt, hogy közben szemügyre vette, mely fejlesztések könnyítik meg az ideérkezők utazását, és elfilozófált annak kapcsán, hogy miért érdemes útra kelni, és akár egy konferencia-részvételt is összekötni az adott hely felfedezésével, az ország - Amerika - felfedezésével.

2022. augusztus 8. 23:11

Így óvja a szemét, ha sokat ül kijelző előtt

Tudta, hogy a nyugati emberek naponta átlagosan 6 órát töltenek különböző képernyők előtt? Ha belegondol, egy kicsit furcsa is, hogy a telefonunk kijelzőjére védőfóliát teszünk, a laptop kijelzőjét folyamatosan törölgetjük, portalanítjuk, szóval óvjuk az eszközeinket, miközben a szemünk védelmére nem is gondolunk. Íme pár tipp, ami segíthet megtartani a szeme egészségét, ha sok időt tölt kijelző előtt.

2022. június 13. 17:17

Esztétikus magas teljesítményű asztali számítógép - igenis létezik!

Ebben a cikkben azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy igenis reális elképzelésnek számíthat egy olyan asztali számítógép beszerzése, amelyik nemcsak teljesítményben, hanem az esztétikumot tekintve is elsőrendű vételnek számít. Következzenek tehát a részletek!

2022. február 15. 18:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A világ legígéretesebb kiberbiztonsági vállalatai közé került a Clarabot

2022. december 6. 21:30

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. december 2. 13:58

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55