Az LG teljes körű ruhaápolási megoldásokat vonultat fel a 2016-os IFA-n

Innovatív háztartási gépek, melyek a mosástól a szárításon át a fertőtlenítésig minden fogyasztói igényt lefednek

forrás: Prím Online, 2016. szeptember 2. 11:05

Az LG Electronics (LG) a 2016-os IFA-n mutatja be a ruhaápolási technológia terén alkotott legfrissebb innovatív megoldásait. A bemutatott termékek között lesz egy teljesen új TWINWash mosógép, a hatékony és strapabíró Centum System mosógép, az LG SIG-NATURE mosó-szárítógép, valamint az LG Styler ruhafrissítő rendszer is.

Az LG 12 kg kapacitású, újragondolt TWINWash mosógépe esztétikai szempontból a LG SIGNATURE termékcsalád prémium mosógépéhez hasonlít. A felül elhelyezkedő tágasabb mosódob a szennyes ruha nagyobb részét kezeli, míg a készülék alsó részében lévő TWINWash Minit egy másik, kisebb mosásra állíthatjuk be. Az ergonomikus és elegáns készülék LED érintőkijelzőjét az üvegajtóba illesztették, melynek külső, fekete üvegborítása ellenáll az ujjlenyomatoknak és a rozsdásodásnak.

 

 

Akiknek fontos az energiahatékonyság és a strapabíró kialakítás, azoknak az LG Centrum System termékcsalád mosógépei, szárítógépei és mosó-szárítógépei jelentik a legjobb választást. A mosógép és a szárítógép is A+++ -60% illetve A+++ -10% energiatanúsítvánnyal rendelkezik. Az új, rázkódást és rezgést mérsékelő hangtompító rendszerrel a Centrum System mosógépzajszintje centrifugálás közben is csupán 67dB. A Centrum mosógépekben alacsony rezgésszámú Inverter Direct Drive motor dolgozik, melyhez az iparágban egyedülállóan hosszú, 20 éves garanciája jár.

 

Az LG SIGNATURE mosó-szárítógép az iparág legjobb inverteres hőpumpáját használja, így anélkül éri el az A-50% energiahatékonyságot, hogy az a tisztítás hatékonyságának rovására menne. A SmartThinQ Wi-Fi Control alkalmazáson keresztül pedig az LG SIGNATURE mosó-szárítógép képes mobilon értesíteni a felhasználót a mosás fázisairól.

 

 

A második generációs, LG TrueSteam technológiával ellátott LG Styler ruhafrissítő rendszer könnyedén eltünteti a gyűrődéseket és a kellemetlen szagokat, és friss illatú ruhákat hagy maga után. A Styler másik hasznos funkciója a Moving Hanger, amely a gőzölési szakaszban a ruhákat gyengéden rázogatva lazítja fel a további gyűrődéseket. A nadrágsimító funkció pedig olyanná varázsolja az alsóruházatot, mintha egyenesen a ruhatisztítóból érkezett volna.

 

„Azok a megoldások, melyeket idén az IFA-ra viszünk, új szintre emelik az otthoni ruhaápolást, a mosástól a szárításon át a fertőtlenítésig” — nyilatkozta Simon Jeon, az LG Home Appliance & Air Solution Company mosógép divíziójának senior alelnöke. „A bennük megmutatkozó innovatív szemlélet tette az LG-t vezető gyártóvá a háztartási eszközök globális piacán.”

 

Az IFA 2016 kiállításon az LG standjának (Hall 18, Messe Berlin) látogatói személyesen is kipróbálhatják a vállalat legújabb ruhaápolási termékeit. 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Volt nincs, buli van

Idén a járvány miatt elmaradt a Telekom VOLT Fesztivál, a szervezők azonban nem hagyják magukra a fesztiválhangulatra vágyó fiatalokat. A soproni gigarendezvény helyett a VOLT és a Telekom olyan Minifesztiválok megvalósítását támogatja, ahol ugyan szűkebb körű a részvétel, ám az exkluzív fellépők mellett a hamisítatlan VOLT-feelinget és az élmények megosztását fejlett digitális megoldások is segítik.

2021. július 22. 12:48

A maximumot várja magától a Team Black Jack

Már csak néhányat kell aludniuk a vitorlássport szerelmeseinek, hogy július 22-én elstartoljon a sportág legendás hazai eseménye, az 53. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj. A versenynek nagy reményekkel vág neki a több évtizedes tapasztalattal rajthoz álló Team Black Jack, mely 2021-ben a Wallis Motor teljes támogatásával törhet a dobogó tetejére. A BMW és a MINI vezető hazai márkakereskedője ebben a csapatban mindent megtalált, amire az üzleti életben értékként tekint: eltökéltséget, kitartást, versenyszellemet és mindenekelőtt győzni akarást. A közös cél: elsőnek lenni.

2021. július 21. 15:59

Töltőkábelek – mi történik, ha megrágta a kutya?

Ma már szerencsére minden eszközhöz, amit tölteni szükséges, tudunk vásárolni extra töltőkábelt, ha esetleg véletlenül elvágnánk vagy megrágná a házi kedvencünk. Találunk a piacon egyedileg az eszközünkre szabott kábelt, de léteznek már univerzális megoldások is.

2021. június 14. 15:56

Megkérdőjezelődött a trójai faló mítosza

A trójai faló legendáját szinte mindenki ismeri: egy gigantikus, fából készült építménybe katonák bújnak, hogy az éj leple alatt kimásszanak a Trója falai mögé bevontatott „ajándékból”, majd társaikat beengedve percek alatt eldöntik a tíz évig húzódó csata menetét. De vajon valóban így történt? Tényleg egy lovat formált az építmény, a valóságban is így dőlt el a csata, vagy mindez csak mítosz? A Viasat History legújabb, A trójai faló rejtélye című dokumentumfilmje 2021. május 23-án vasárnap 21 órától szakértők segítségével igyekszik megfejteni a rejtélyt és felgöngyölíteni Homérosz költeményeinek valódi jelentését.

2021. május 22. 10:31

Jár neked a legjobb! - Nézzük, mi újdonság van a napelem piacán!

Rengeteg újdonságot láthatsz, hiszen a megújuló energia fejlődése nem egyszerűen csak biznisz, hanem egy lehetőség arra, hogy elkerüljük a klímaválságot és megőrizzük a fenntartható, élhető bolygónkat a jövő generációk számára.

2021. május 13. 11:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12