Megérkezett a Huawei kiváló hangzású MediaPad M3 táblagépe

A táblagépet a világszerte elismert HARMAN International közreműködésével tervezte a gyártó

forrás: Prím Online, 2016. szeptember 2. 12:34

A Huawei fogyasztói üzletága a berlini IFA (Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai és Háztartási Gép Vásár) szakkiállításon mutatta be az új Huawei MediaPad M3 kompakt táblagépet, amelyet a hangtechnológiában világvezető HARMAN International-lel együttműködésben tervezett.

Ennek köszönhetően a Huawei MediaPad M3 kiváló hangzással érkezik, emellett pedig kiemelkedő vizuális élményt is kínál a felhasználóknak: 2560 x 1600 IPS képernyője a kompakt tabletek piacán az egyik legnagyobb felbontással rendelkező kijelző. A Huawei MediaPad M3 8.0 Magyarországon várhatóan októbertől lesz elérhető, wifi verziója ezüst színben 114 990 Ft-tól, az LTE verzió arany színben, 129 990 Ft-tól. Mindkét változat elérhető lesz hazánkban 3/32 GB és 4/64 GB verzióban is.

 

 

„A MediaPad M3 tervezésében a HARMAN tapasztalatára is támaszkodtunk, hogy újraértelmezhessük a táblagépek audió képességeit” – mondta el Richard Yu, a Huawei fogyasztói üzletágának vezérigazgatója. „A MediaPad M3 megalkotásakor a Huawei a hangzás és a multimédia minőségének továbbfejlesztésére összepontosított, hogy egy olyan készüléket hozhasson létre, amely túlszárnyalja a felhasználók minden elképzelését.”  

 

Kiváló audió élmény

A páratlan hangminőség érdekében a Huawei a globálisan elismert high-end Hi-Fi audio-videó berendezéseket gyártó és forgalmazó vállalattal, a Harman Kardonnal dolgozott együtt. A cég mérnökei végezték a MediaPad M3 hangrendszereinek finomhangolását, és tanúsították a készülék páratlan hangzását. A táblagép AKG H300 fülhallgatóját pedig a fejhallgatókra specializálódott AKG fejlesztette ki külön az M3 számára. A fülhallgató elegáns AKG csomagban érkezik, és remek audio élményt kínál felhasználójának. 

 

A Huawei által kifejlesztett SWS 3.0 (Super Wide Sound) technológiájának köszönhetően pedig a MediaPad M3 automatikusan felismeri, hogy a felhasználó épp zenét hallgat-e vagy pedig videót néz, és ennek megfelelően igazítja a hanghatásokat.

 

„A HARMAN legendás márkái, a Harman Kardon és az AKG évtizedek óta mutatják be fontos innovációikat az audió területén, a cég története során számos vezető márkával működött már együtt azért, hogy kiemelkedő fejlesztéseket dobhasson piacra” – mondta el Dinesh Paliwal, HARMAN International elnök/vezérigazgatója. „Büszkék vagyunk arra, hogy a Huawei is egyike lett gondosan megválasztott partnereinknek, és hogy velük dolgozhattunk az innováció és a felhasználói élmény megalkotásában.”

 

Kifogástalan stílus

Elődeihez hasonlóan a MediaPad M3 is a legkorszerűbb ipari tervezéssel és elegáns unibody készüléktesttel érkezik. A MediaPad M3 8,4 inches képernyője élethű színeket és részletgazdag képet kínál felhasználóinak, amelyet a Huawei’s ClariVu3.0 kijelző technológiája tesz lehetővé: tisztább és élesebb képet hoz létre, erős napfényben pedig automatikusan átállítja a kontraszt és a háttérfények erősségét. A ClariVu3.0 technológia emellett kiszűri a szemnek ártalmas kék fényeket. Így a MediaPad M3 ebook olvasáshoz és Internet böngészéshez is tökéletesen alkalmas. A készülék 82 százalékos képernyő-készüléktest aránnyal rendelkezik, amelynek köszönhetően tökéletes vizuális élményt kínál.  

 

Prémium teljesítmény

A MediaPad M3-at a Huawei Kirin 950 processzora működteti, amelynek köszönhetően a felhasználók intenzívebb alkalmazásokat is igénybe vehetnek a tableten, például HD videókat tekinthetnek meg vagy 3D játékokat játszhatnak. A MediaPad M3-at emellett a Huawei felszerelte az iparágban vezető ujjlenyomat olvasójával is, a táblagép 5100 mAh nagyteljesítményű akkumulátora pedig hosszú üzemidőt biztosít. A MediaPad M3 előlapi és hátlapi kamerája is 8 megapixeles. A hátlapi kamerát széleslátószögű F2.0 lencsével, valamint DSP és GPU zajcsökkentő funkciókkal szerelte fel a gyártó, míg az előlapi kamera tökéletesen alkalmas szelfik készítésére vagy videó konferenciák lebonyolítására.

 

 

A felhasználók iránti elkötelezettség

A Huawei büszke arra, hogy kiváló felhasználói élményt kínál vásárlóinak, ezért elkötelezett amellett, hogy vezető márkákkal működjön együtt prémium termékeinek megalkotásakor. Az idei év első felében a vállalat bemutatta a legendás Leica AG-vel együttműködésben tervezett dual kamerás P9 okostelefont. A Harman Kardonnal pedig folytatja együttműködését, hogy a legjobb hangzású táblagépeket kínálhassa felhasználóinak. 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09