A budapest bank a sia megoldását választotta az új bankkártyamenedzsment szolgáltatásokra

A Budapest Bank teljes hitel- és betéti kártya portfóliója ezután a SIA technológiai infrastruktúráján keresztül fog működni

forrás: Prím Online, 2016. szeptember 23. 09:57

A magyar piacon a kártyakibocsátásban élen járó Budapest Bank az elektronikus fizetések menedzselésére szakosodott SIA-t választotta új bankkártyamenedzsment rendszere bevezetésére és üzemeltetésére.

A most kötött hosszú távú együttműködési megállapodás keretében a Budapest Bank a teljes hitel- és betéti bankkártya portfolióját a SIA technológiai platformjára helyezi át, ennek részeként a SIA szolgáltatásait integrálja a bank jelenlegi rendszerébe.

 

A Budapest Bank a tulajdonosváltást követően teljesen új megoldást keresett a bankkártya-kibocsátás és -elfogadás, valamint a tranzakciós forgalom elszámolását biztosító számítástechnikai rendszerek kiépítésére és működtetésére. A SIA – amely több mint 65 millió fizetési bankkártyát kezel Európa 16 országában, – üzleti és számítástechnikai partnerként felel ezentúl a Budapest Bank új kártyamenedzsment szolgáltatási rendszerének bevezetéséért és működtetésért. 

 

„Egy nagyon alapos, minden részletre kiterjedő tender folyamat során választottuk ki azt a partnert és optimális megoldást, amely lehetővé teszi a Budapest Bank számára a kártyaportfoliója hatékony kezelését és ügyfelei kifogástalan kiszolgálását. Biztos vagyok benne, hogy a bank több mint félmilliós aktív bankkártya állománya és 30 milliós éves tranzakciószáma folyamatosan növekedni fog, és a SIA támogatásával élen járó bankkártyás fizetési megoldásokat tudunk majd nyújtani” – mondta Kelemen Bálint, a Budapest Bank IT vezetője. 

 

,,A Budapest Bank az egyik legfontosabb ügyfelünkké vált azzal, hogy igénybe veszi a SIA infrastruktúráját és további hozzáadott értékű szolgáltatásait. Mindkét fél nagy lehetőségként értékeli a hosszú távú szerződés aláírásával létrejött partnerséget. Ez egy fontos lépés a SIA számára, mivel ezáltal megerősítettük a pozíciónkat a nemzetközi és a magyar piacon is” – nyilatkozta Dirk Brackenier, a SIA Central Europe vezérigazgatója.

 

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Következetes felhőmenedzsment

A Dell Technologies legújabb tanulmánya szerint a többfelhős rendszerek egységes felügyelete csökkenti az informatikai költségeket, növeli az adatbiztonságot és felgyorsítja az innovációt.

2020. április 3. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás