A világ megismerésének új módja

Az Epson a Photokina kiállításon is bemutatta Moverio okosszemüvegeit

forrás: Prím Online, 2016. szeptember 28. 12:44

A rendezvény fő érdekességei között szerepelt a drónpilóták számára ajánlott Moverio BT-300 okosszemüveg és a Moverio Pro BT-2000 okosszemüveg, ami hozzájárul a szakmai képzések és a távoli támogatás hatékonyságához.

A Photokina rendezvényen a látogatók beléphettek a kiterjesztett valóság világába az Epson Moverio okosszemüveg-család legújabb tagjainak köszönhetően. Az Epson a kiállítás “Copter World by Photokina” részén mutatta be a Moverio BT-300 Si-OLED digitális kijelzőtechnológiával felszerelt okosszemüvegét, amely a drónpilóták és a fotósok számára a legmagasabb szintű irányíthatóságot és tiszta színeket kínál. Ezek az okosszemüvegek magas kontrasztarányú, széles színskálájú drónkamera-képet közvetítenek az egyedi First Person View (FPV – Első személy nézet) élményért, közben pedig a felhasználó szabad szemmel is követheti a drón mozgását a repülés alatt.      

 

 

A Moverio Pro BT-2000 modell ideális választás különféle ipari felhasználásokhoz. Az Epson saját standján két szoftvergyártóval – az Eurogiciel (www.eurogiciel.fr) és a Brochesia (www.brochesia.com) cégekkel – együtt szemléltette, hogy a Pro BT-2000 okosszemüveg milyen módon alkalmazható összetett karbantartási feladatok során, igényes környezetben, gyorsan, egyszerűen és intuitív módon. A vizuális útmutatóval a felhasználók azonosíthatják és elvégezhetik a szakértelmet igénylő feladatokat is, mint például a nagyformátumú nyomtatók és minilaborok karbantartása. A készülékek azonnali hozzáférést biztosítanak a specifikus dokumentációhoz és videókhoz, így segítik a felhasználókat, akik élőben megoszthatják, amit látnak és kommunikálhatnak is a támogató személyzettel. Az ipari felhasználásra szánt Moverio okoseszközök széles körű alkalmazást tesznek lehetővé, például szakmai képzések során a tapasztaltabb munkatársak megoszthatják tudásukat a világ bármely más pontján dolgozó kollégáikkal.  

 

 

Az Epson elkötelezett a különféle speciális alkalmazási területekre tervezett Moverio okosszemüveg-sorozat folyamatos fejlesztése iránt. A Photokina rendezvényen kiállított ipari megoldások és a drónpilóta mellett, a fejlett Moverio platform lehetővé tette az Epson partnerei és a növekvő fejlesztői közösség részére, hogy kiterjesztett valóság alkalmazások széles választékát készítsék el az egyéni és a vállalati ügyfelek számára. Például, a Moverio készülékek egy galéria vagy kiállítás látogatója számára növelik az élményt azzal, hogy érdekes háttér-információt tesznek elérhetővé; az oktatás során a diákoknak az elvont fogalmakat érthető 3D élménnyé alakítják; a sportrajongók belemerülhetnek a mérkőzések, versenyek részleteibe; és a számítógépes játékok és konzolok kedvelői pedig a határokat átlépve a játékélményt a környezetükre, a körülöttük lévő világra is kiterjeszthetik.         

 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az eSIM új alapokra helyezi a csatlakoztatott életmódot

Ahogy az eSIM kártyák egyre nagyobb teret hódítanak az okoseszközök világában, korábban soha nem látott lehetőségek állnak a felhasználók rendelkezésére a csatlakoztatott életmód kihasználására. 

2020. június 28. 20:13

Egyedi külsővel jelentkezik a Galaxy S20 széria

Magyarországon is elérhetővé válik a Samsung és a világszerte népszerű K-pop banda, a BTS közös készüléksorozata, amelyben a rajongók még közelebb kerülhetnek kedvenceikhez. A különleges BTS kiadás mellett a Galaxy S20 széria új színekben is a boltok polcaira kerül.

2020. június 28. 12:43

Utánozhatatlan hangzás a Sony legújabb EXTRA BASS vezeték nélküli hangszóróival

A SONY bővíti az EXTRA BASS vezeték nélküli hangszórók tárházát a SRS-XB43, SRS-XB33 és SRS-XB23 modellekkel. A legújabb kialakításnak köszönhetően kiváló hangminőséggel, erős strapabíró képességgel és felhasználhatósággal biztosít remek hangzást bárhol, bármikor.

2020. június 26. 13:17

Már 100 sporttevékenységet támogat a HONOR MagicWatch 2

A Honor MagicWatch 2 okosóra számos új sporttevékenységgel bővíti a támogatott sportok listáját a júniusban érkező frissítésnek köszönhetően. 

2020. június 17. 09:44

A Sony vezeték nélküli fülhallgatókkal erősíti kínálatát

A Sony bemutatja a tökéletes könnyedséggel kezelhető, aktív életstílushoz alkalmazkodó WF-SP800N vezeték nélküli fülhallgatót. Ezen felül a vállalat a WF-XB700 fülhallgatóval tovább erősíti a vezeték nélküli eszközök sorát. 

2020. június 14. 12:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás