Üzleti szkennerek intelligens funkciókkal a különböző dokumentumok beolvasásához

forrás: Prím Online, 2016. október 6. 15:04

Az Epson két új, intelligens lapadagolós WorkForce szkennert mutatott be. A rugalmas nyomathordozó-kezelés és az intelligens funkciók gyors és könnyű adatintegritást biztosítanak, így a kompakt WorkForce DS-570W és a DS-530 modellek hatékonyan és egyszerűen integrálhatók a szervezeti munkafolyamatokba.

Ezek a készülékek az akár 35 lap/perc vagy 70 oldal/perc beolvasási sebességen túl, a nyomathordozók széles körét képesek kezelni, ami lehetővé teszi az üzleti szempontból kritikus dokumentumok szkennelését, indexelését és megosztását.

 

Steve King, az Epson Europe termékmenedzsere elmondta: „A kategóriában elsőként bevezetett lassú üzemmódnak köszönhetően a gyűrött vagy sérülékeny dokumentumok és a Double Feed Detection Skip (kettős lapadagolás-érzékelés) megoldással a legnagyobb kihívást jelentő nyomathordozók beolvasása is könnyen elvégezhető. Az intelligens funkciók hatékonyabbá, pontosabbá és megbízhatóbbá teszik az adattárolást, legyen szó akár hat méter hosszú dokumentumról, 27 g/m2 vékony papírról vagy 413 g/m2 vastagságú kartonról. Ezekkel a modellekkel a felhasználók gyors dokumentumfeldolgozásra és kiváló minőségre számíthatnak.”

 

 

Fejlett érzékelők és papíradagolási technológia

Az új lapolvasókat kifejezetten a fontos iratok, például igazolványok, plasztik- és névjegykártyák, valamint hosszú dokumentumok beolvasására fejlesztették ki, és a Dynamic Skew Correction (dinamikus dőléskorrekció) technológiával, valamint a kifinomult, többgörgős papíradagolási kialakítással is rendelkeznek. Az ultrahangos szenzornak köszönhetően a Double Feed Detection Skip (kettős lapadagolás-érzékelés) megoldás segít megakadályozni a papírelakadást, az Auto Document Size Detection technológia segítségével pedig az egymástól eltérő méretű dokumentumokat automatikusan képesek felismerni és beolvasni. 

 

A felhasználók egyszerűen szkennelhetnek PDF formátumba eredeti anyagokat különböző méretben, sorrendre való tekintet nélkül az automatikus adagolási üzemmód (Automatic Feeding Mode) használatával. A kettős lapadagolás-érzékelésnek köszönhetően pedig egy esetleges adagolási hiba után gyorsan újraindul a szkennelés.

 

 

Opcionális síkágyas szkenner átalakító készlet

Az opcionális síkágyas konverziós készlettel a felhasználók a nyomathordozók széles választékát szkennelhetik hatékonyan, például levélbélyegeket, útleveleket, könyveket és egyéb dokumentumokat. Ez a lehetőség mindkét modell esetében elérhető az USB 3.0 csatlakozó használatával.

 

Vezeték nélküli csatlakoztathatóság a DS-570W esetén

A DS-570W kompakt, vezeték nélküli csatlakozást kínáló, lapadagolós készülékkel a dokumentumok közvetlenül a mobiltelefonokra, táblagépekre és a Wi-Fi-kompatibilis munkaállomásokra szkennelhetők. A lapolvasó ideális választás, ha több felhasználó szeretne dokumentumokat megosztani egy dinamikus munkakörnyezetben, ráadásul még egyszerűbben szkennelhetnek közvetlenül az olyan online tárhelyekre, mint például a Dropbox, a SharePoint és a FileBound.

 

A WorkForce DS-570W és DS-530 készülékek 2016 októberétől kaphatók.

 

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips monitors új gaming monitorokkal jelentkezik

Az elmúlt év során sok felhasználó fedezte fel újra a PC gaming örömét és élményét, miközben megértették, hogy szükségük van egy jó, teljes értékű monitorra, amely mind az újonnan felfedezett hobbijuk, mind a konzol játékok terén megfelel az elvárásaiknak. 

2021. október 28. 18:10

Új Kingston SSD asztali gépekhez és laptopokhoz

Kingston Digital Europe Co LLP bemutatta asztali PC-khez és laptopokhoz szánt, újgenerációs PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD meghajtóját, a KC3000-et. A Kingston az SSD-t a legújabb Gen 4x4 NVMe vezérlővel és a piacon elérhető legnagyobb sebességet igénylő, nagy teljesítményigényű felhasználóknak szánt 3D TLC NAND technológiával látta el.

2021. október 28. 10:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20