Üzleti szkennerek intelligens funkciókkal a különböző dokumentumok beolvasásához

forrás: Prím Online, 2016. október 6. 15:04

Az Epson két új, intelligens lapadagolós WorkForce szkennert mutatott be. A rugalmas nyomathordozó-kezelés és az intelligens funkciók gyors és könnyű adatintegritást biztosítanak, így a kompakt WorkForce DS-570W és a DS-530 modellek hatékonyan és egyszerűen integrálhatók a szervezeti munkafolyamatokba.

Ezek a készülékek az akár 35 lap/perc vagy 70 oldal/perc beolvasási sebességen túl, a nyomathordozók széles körét képesek kezelni, ami lehetővé teszi az üzleti szempontból kritikus dokumentumok szkennelését, indexelését és megosztását.

 

Steve King, az Epson Europe termékmenedzsere elmondta: „A kategóriában elsőként bevezetett lassú üzemmódnak köszönhetően a gyűrött vagy sérülékeny dokumentumok és a Double Feed Detection Skip (kettős lapadagolás-érzékelés) megoldással a legnagyobb kihívást jelentő nyomathordozók beolvasása is könnyen elvégezhető. Az intelligens funkciók hatékonyabbá, pontosabbá és megbízhatóbbá teszik az adattárolást, legyen szó akár hat méter hosszú dokumentumról, 27 g/m2 vékony papírról vagy 413 g/m2 vastagságú kartonról. Ezekkel a modellekkel a felhasználók gyors dokumentumfeldolgozásra és kiváló minőségre számíthatnak.”

 

 

Fejlett érzékelők és papíradagolási technológia

Az új lapolvasókat kifejezetten a fontos iratok, például igazolványok, plasztik- és névjegykártyák, valamint hosszú dokumentumok beolvasására fejlesztették ki, és a Dynamic Skew Correction (dinamikus dőléskorrekció) technológiával, valamint a kifinomult, többgörgős papíradagolási kialakítással is rendelkeznek. Az ultrahangos szenzornak köszönhetően a Double Feed Detection Skip (kettős lapadagolás-érzékelés) megoldás segít megakadályozni a papírelakadást, az Auto Document Size Detection technológia segítségével pedig az egymástól eltérő méretű dokumentumokat automatikusan képesek felismerni és beolvasni. 

 

A felhasználók egyszerűen szkennelhetnek PDF formátumba eredeti anyagokat különböző méretben, sorrendre való tekintet nélkül az automatikus adagolási üzemmód (Automatic Feeding Mode) használatával. A kettős lapadagolás-érzékelésnek köszönhetően pedig egy esetleges adagolási hiba után gyorsan újraindul a szkennelés.

 

 

Opcionális síkágyas szkenner átalakító készlet

Az opcionális síkágyas konverziós készlettel a felhasználók a nyomathordozók széles választékát szkennelhetik hatékonyan, például levélbélyegeket, útleveleket, könyveket és egyéb dokumentumokat. Ez a lehetőség mindkét modell esetében elérhető az USB 3.0 csatlakozó használatával.

 

Vezeték nélküli csatlakoztathatóság a DS-570W esetén

A DS-570W kompakt, vezeték nélküli csatlakozást kínáló, lapadagolós készülékkel a dokumentumok közvetlenül a mobiltelefonokra, táblagépekre és a Wi-Fi-kompatibilis munkaállomásokra szkennelhetők. A lapolvasó ideális választás, ha több felhasználó szeretne dokumentumokat megosztani egy dinamikus munkakörnyezetben, ráadásul még egyszerűbben szkennelhetnek közvetlenül az olyan online tárhelyekre, mint például a Dropbox, a SharePoint és a FileBound.

 

A WorkForce DS-570W és DS-530 készülékek 2016 októberétől kaphatók.

 

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05