LG UltraFine 5K/4K képernyők a korlátlan Mac felhasználói élményért

A kivételes teljesítményű 27 és 21,5 inches képernyők egyszerűen integrálhatóak a MacBookkal és az új MacBook Proval

forrás: Prím Online, 2016. november 8. 13:28

Az LG Electronics (LG) bemutatta két új monitorát, melyeket kifejezetten a legújabb MacBook és MacBook Pro modellekhez terveztek. Az LG új UltraFine 27 inches 5K képernyője ideális munkaeszköz az otthoni vagy irodai munkakörnyezetben, és tökéletes kiegészítő azon MacBook vagy Macbook Pro felhasználók számára, akiknek fontos a jó minőségű, nagy felbontású kép.

27 inches UltraFine 5K monitor Thunderbolt 3 porttal

A lenyűgöző 27-inches UltraFine 5K monitort az új MacBook Prohoz tervezték. Az eszköz Thunderbolt 3 porttal csatlakoztatható a macOS 10.12 és későbbi kiadásokhoz, és új lehetőségeket nyújt a kreatív iparban dolgozók számára – a grafikusoktól a fotósokon át a videós szakemberekig. Az UltraFine 5K képernyő lélegzetelállító 5120x2880, 218 pixel/inch (ppi) felbontásával és színvisszaadási képességével a P3 színtér 99 százalékát lefedi. A monitor továbbfejlesztett IPS panelje a színeltolást minimalizálva bármely látószögből tökéletes képet ad, így a felhasználók az eredeti tartalmat pontosan olyannak látják, amilyennek kell.

 

A világ első 5K, Thunderbolt 3 porttal rendelkező monitorjaként az LG UltraFine 5K készüléke az új MacBook Protól 5K videókat, hanganyagot és adatokat képes fogadni és továbbítani, mindeközben pedig folyamatosan tölthető a Thunderbolt 3 kábelen keresztül. Az UltraFine 5K képernyő különlegessége, hogy három downstream C-típusú USB port található rajta, melyek további kapcsolatot és töltést tesznek lehetővé a kompatibilis eszközökkel. A zökkenőmentes macOS integrációval a fény- és hangerő szabályozás a képernyőn felugró ablakban könnyedén megoldható, bármilyen fizikai gomb használata nélkül.  

 

 

Az elülső kamera és a mikrofon kompatibilis a Facetime-mal, az LG Rich Bass és a beépített Hi-Fi hangszórók pedig új szintre emelik a multimédia élményt. Magassága és dőlésszöge, pontosan megtervezett arányai a tökéletes komfortérzetet szolgálják.

 

21,5 inches UltraFine 4K monitor

219 ppi sűrűségének köszönhetően a 21,5 inches UltraFine képernyő kiváló, 4K (4096x2304) felbontású képet ad, ezzel tökéletes társa a MacBooknak, kiterjesztve a legújabb MacBook Pro  lehetőségeit is. A 21,5 inches modell lefedi a P3 spektrum 99%-át, élénk fényerőszintekkel büszkélkedhet, IPS panelje pedig még több egységes szín kibocsátására képes. A C típusú USB-nek köszönhetően a videók, adatok közvetítése, a töltés és a macOS integrált kijelző vezérlése egyetlen kábel segítségével megoldható. Az LG UltraFine 4K monitor három downstream USB C típusú bemenetet és kiváló minőségű Rich Bass Speakert kínál, állítható állványának köszönhetően pedig kényelmesebb vele a munka.

 

 

“Boldog vagyok, hogy két olyan kiváló monitort mutathatunk be, melyek a legigényesebb Mac felhasználók elvárásainak is megfelelnek” – mondta Brian Kwon, az LG Home Entertainment Company elnöke. – “Az UltraFine képernyők lenyűgöző képminőségükkel új lehetőségeket nyitnak a kreatív felhasználók előtt, és nagy segítséget nyújtanak, hogy hatékonyabban végezhessék munkájukat, akár otthon, akár az irodában dolgoznak.”

 

Az LG 21,5 inches UltraFine 4K képernyő novembertől, az LG 27 inches UltraFine 5K modell kora decembertől kapható az Egyesült Államokban. További információért kérjük, látogasson a www.apple.com oldalra.  

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

7,68 TB kapacitású adatközponti SSD-ket mutatott be a Kingston

A Kingston Digital bemutatta adatközponti meghajtóinak 7,68 TB* kapacitású változatát, melyek közül a Data Center 500R (DC500R) és 450R (DC450R) SATA modellek szállítását már meg is kezdte. A DC1000M 7,68TB U.2 NVMe szállítása pedig júniusban indul. A nagyobb tárkapacitású SSD-k szigorú szolgáltatásminőségi (QoS) követelményeket teljesítve, alacsony késleltetés mellett kiszámítható I/O-sebességet nyújtanak az NVMe és/vagy SATA technológiával működő adatközpontokban.

2020. május 28. 14:47

Az AOC tíz új P2 sorozatú monitorral bővíti ki üzleti monitorkínálatát

A nagyobb méretű, fejlett csatlakoztathatósággal és képminőséggel rendelkező monitorok iránti növekvő igények korában a kijelzőkre szakosodott AOC bejelenti a professzionális felhasználóknak szánt új, P2 sorozatú monitorait. A kijelzőméretek a 21,5 hüvelykes képátlótól a (54,7 cm), 23,8 (60,4 cm) és 27 hüvelykes kápátlón (68,6 cm) át az ultraszéles 34” (86 cm) képátlóig terjedő széles skála lefedésével az AOC elismeri a felhasználók igényei és egyéni beállításai eltérőek.

2020. május 28. 13:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás