Bekebelező játékélmény az AOC AGON 35 hüvelykes ívelt kijelzős gamer monitorjával

Az új AG352QCX 2000 mm ívsugarú képernyője biztosítja az optimális látóteret a gamerek számára

forrás: Prím Online, 2016. november 14. 10:25

A kijelzőpiac világszerte egyik legismertebb márkája, az AOC bemutatja az AGON termékcsalád legújabb gamereket célzó monitorját, a 35 hüvelykes, ultra széles formátumú, ívelt képernyővel ellátott AG352QCX modellt. A rendkívül kicsi, 2000 mm-es ívsugárnak köszönhetően a monitor átöleli a látóteret és jelentősen megnöveli a mélységérzetet, így valóságos édenkert a  gamerek számára az új modell.

A kijelző a játékélmény biztosítása mellett a core gamerek, eSport rajongók és játékfejlesztők igényeit is kielégíti. A 200 Hz-es frissítési rátának és az Adaptive-Sync technológiának köszönhetően a képek nem mosódnak el és nem szaggatottak, emellett a kijelző rendelkezik Low Input Lag Mode funkcióval és Shadow Control funkcióval is. A Low Input Lag Mode input lag csökkentő funkció gyakorlatilag kikapcsolja a monitoron zajló videó-feldolgozás nagy részét, amely révén a játékosok által adott egér, billentyűzet és gamepad parancsok azonnal végrehajthatók. A Shadow Control funkció használatával a sötétebb jelenetek világosíthatók, a világos jelenetek pedig sötétíthetők. Az AOC AGON AG352QCX kijelző 2016 decemberétől lesz elérhető a boltokban, ajánlott fogyasztói ára 244.990 HUF.

 

 

Éljen a Gamerek kitartása

Mivel egy hosszabb játékmenet alatt a szem könnyen elfáradhat, a játékosok szemének megóvása kiemeltem fontos szerepet játszott az új modell fejlesztése során. A szem megkímélése érdekében a kijelző AOC villódzásmentes technológiával (Flicker-Free Technology), valamint az alacsony kék-fény kibocsátást biztosító Low Blue Light Technológiával is rendelkezik, amelynek köszönhetően a szem fáradásáért felelős kék spektrumú fény mértéke minimálisra csökkenthető. További komfort növelő tényező az AOC ErgoBase állvány. A monitortalp billenthetősége, forgathatósága és állítható magassága még a maratoni játékmenek alatt is  kényelmes testtartást tesz lehetővé.

 

 

Gamer egyéniségre szabott beállítások

A gamerek számára fontos szempont az egyéniség. Az AOC személyre szabható LED alapú háttérvilágítást kínál a monitor hátulján és a keret alsó részén: A felhasználó a piros, zöld, kék színek, valamint az erős, közepes és alacsony világítás-intenzitások közül választhat, a világítás igény szerint ki is kapcsolható. A kijelző rendelkezik továbbá QuickSwitch funkcióval, amelynek használatával a játékosok egyszerűen és azonnal tudnak váltani a képi üzemmódok között.  

Kulcsszavak: monitor kijelző AGON AOC

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08