A bemozdult, elmosódott képélmény ideje lejárt

Az AOC bemutatja a piac leggyorsabb, 240 Hz-es képfrissítésű AGON gaming monitorját

forrás: Prím Online, 2016. november 28. 08:15

Az AOC, a monitorpiac egyik vezető globális márkája bejelentette eddigi  leggyorsabb, TN paneles monitorját: az AGON AG251FZ kijelzőt. 

A 25 hüvelykes kijelző 240 Hz-es képfrissítést és pusztán 1 ms válaszidőt nyújt a számítógépes játékok és az e-sport legelkötelezettebb rajongói számára, amellyel nemcsak természetes mozgásélményt biztosít a gyorsan változó játékkörnyezetben, hanem egyenletes játékélményt is, mindenfajta bemozdulás és életlenség nélkül. Az AGON AG251FZ a lehető legfolyamatosabb grafikával gördülékeny játékélményt nyújt: az Adaptive Sync technológiának köszönhetően a képtörés és a szakadozás élménye a múlté.

 

 

 

Az AOC AGON AG251FZ – az AGON-sorozat eddigi leggyorsabb monitora – 2017. januárjában kerül a boltokba, ajánlott kiskereskedelmi ára 499 euró lesz.

 

 

Csúcstechnológia a kényelmes játék érdekében

Az AGON-sorozat jó példája az AOC azon törekvésének, hogy a lehető legjobb hardvert kínálja – ez a célkitűzés a részletekben is megjelenik. A kijelző Ergo Dial ergonomikus állványa lehetővé teszi a monitor testre szabott beállítását: a magasságot egy skála segítségével lehet pontosan beállítani, ezenkívül a képernyő dönthető és forgatható is. A hosszú órákig tartó játék során a felhasználók szemét csúcstechnológia védi: a villódzásmentes Flicker-free technológia minimálisra csökkenti a kellemetlen villódzást, a Low Blue Light mód pedig megóvja a szemet az esetlegesen káros kék spektrumú fénytől. A 240 Hz-es képfrissítéssel az AG251FZ képernyőn megjelenített minden egyes kép kristálytiszta – függetlenül attól, hogy mennyire gyorsan és váratlanul követik egymást az események a játékban.  

 

A folyamatos finomítás megéri a befektetést

Az AG251FZ célja, hogy megfeleljen a játékosok csúcskategóriás monitorokkal szemben támasztott magas elvárásainak, lebilincselő élményt nyújtva a számukra. A 25 hüvelykes kijelző számos további egyedi funkciót tartalmaz, többek között a Low Input Lag Mode input lag csökkentő funkciót, amely biztosítja, hogy a készülék minden utasítást azonnal teljesítsen, valamint az ún. Shadow Control funkciót, amely anélkül világítja meg a sötét részeket, hogy az hatással lenne a képernyő többi részére. Ezenkívül a QuickSwitch billentyűblokk lehetővé teszi a játékosok számára, hogy gyorsan váltsanak az FPS, a versenyzős vagy RTS játékokra szabott, előre beállított funkciók között. Ezen funkciók kombinációjával a játékosok korábban soha nem tapasztalt játékélményhez juthatnak.

Kulcsszavak: monitor AGON AOC

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08