Sikeres a Kulcs-Soft BizXpert programja

forrás: Prím Online, 2016. december 7. 10:46

A Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. BizXpert programja (www.bizxpert.com) november végén elérte a 70.000 letöltést. Ebből a 2016-os évben közel 40.000 letöltés történt. Ezzel egyidőben befejeződött egy 3 éves fejlesztői munka is. A szoftver mára teljes körű készletkezelő, megrendeléskezelő, CRM és számlázó programmá fejlődött.

Legtöbb ügyfelük az Egyesült Államokban használja az alkalmazást, mivel teljes mértékben megfelel az amerikai felhasználói szokásoknak és jogszabályoknak is. Az amerikai vállalkozók elismerik a BizXpert képességeit, megszerették a dizájnját, amely bizonyítottan könnyen kezelhető mind asztali gépen, mind mobileszközökön. A felhasználók harmada mobiltelefonon futtatja az alkalmazást. A BizXpert több mint, 1 éve első helyezésű az amerikai Windows Store-ban a számlázó programok kategóriában.

 

 

Az elmúlt időszak sikeres termékbevezetési kampányát követően a jövő évtől kezdődően nem ingyenesen, hanem SAAS (Software As A Service) üzleti modellben 10 USD/hónap szolgáltatási díjért teszik elérhetővé termékünket a nemzetközi piacon.

 

Az értékesítés támogatása érdekében a Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. Igazgatósága úgy döntött, hogy a jövő év első felében BizXpert néven létrehoz egy amerikai bejegyzésű céget, mely a szoftver marketingjével és forgalmazásával fog foglalkozni. Az amerikai BizXpert cég 100 százalékban a Kulcs-Soft Nyrt. tulajdona lesz.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás