Kibővült csatornakínálattal készül a karácsonyra a MyTV

Apple TV-n is elérhető a Telenor online tévészolgáltatása

forrás: Prím Online, 2016. december 23. 12:54

Még több vígjáték, sikersorozat és filmklasszikus nézhető mostantól a Telenor MyTV-ben, amelyben már a Comedy Central, az RTL Spike, a LifeNetwork, az OzoneNetwork és a Paramount élő műsora is elérhető. 

Emellett a karácsonyi időszakra a Telenor ideiglenesen több szórakoztató csatornával bővíti kínálatát, köztük a díjmentesen nézhető közszolgálati csomagjának tartalmát is. A MyTV már Apple TV-eszközön keresztül is nézhető, amelynek negyedik generációs változata a Telenor Magyarország kínálatában is elérhető.

 

A Telenor online tévészolgáltatásának csatornakínálatában újonnan érhető el a Comedy Central humorcsatorna, a Paramount mozifilmes csatorna, a LifeNetwork életmód-adó, az OzoneNetwork „zöld” televíziós csatorna, valamint a nemrég elstartolt, hazánkban még nem látott nemzetközi sorozatokat és a hazai fejlesztésű tartalmakat egyaránt sugárzó RTL Spike műsora. Az új csatornák közül a Paramount a Családi csomagban, a Comedy Central pedig a Családi és az Alapcsomagban is elérhető, míg az RTL Spike az év végéig mindhárom csomagban megtalálható. A LifeNetwork 2017. januártól az Alapcsomagban, az OzoneNetwork pedig a Családi csomagban lesz elérhető.

 

Még több szórakozás az ünnepekre

A MyTV-t használó gyerekek és felnőttek ünnepi időtöltését egyaránt igyekszik szórakoztatóbbá tenni a Telenor karácsonyi akciójával. A 2017. év végéig regisztráció nélkül, díjmentesen nézhető közszolgálati csomagban a közszolgálati adók, a MyTV info csatorna és a sorozatok kedvelőinek szóló Izaura TV mellett 2016. december 31-ig az elsősorban nőknek szóló FEM3, a LifeNetwork, az OzoneNetwork, az RTL Spike és a széles zenei kínálatot nyújtó Zenebutik élő adása is elérhető.

 

A kisebb gyerekeknek nyújt még több műsort a szünidőre a MyTV azzal, hogy év végéig minden csomagban megtalálható a JimJam mesecsatorna, illetve szintén mindegyik csomag előfizetői nézhetik az ünnepek alatt az egész családnak szóló karácsonyi és családi filmet is kínáló Mozi+ adását.

 

Nem csak Telenor-előfizetőknek, már Apple TV-n is

A Telenor online tévészolgáltatását idén nyár óta már nem csak a vállalat ügyfelei, hanem bárki használhatja belföldön, aki rendelkezik internetes fizetésre alkalmas bankkártyával. A MyTV legnagyobb, Családi csomagjában jelenleg 52 tévécsatorna műsora érhető el; a film- és sorozatrajongók pedig a MyTV segítségével az HBO GO online szolgáltatást is igénybe vehetik hagyományos TV-előfizetés nélkül.

 

A Telenor Magyarország kínálatában is elérhető az Apple TV negyedik generációs változata, amely az eszközre telepíthető alkalmazások révén forradalmi élményt hoz a nappali szobákba. Mostantól az Apple TV-n a Telenor MyTV online tévészolgáltatása is élvezhető. További információk ezen a linken találhatók: www.telenor.hu/appletv. Az Apple TV-vel kapcsolatos további információkért, kérjük, keresse fel a www.apple.com/AppleTV oldalt.

 

A MyTV televíziós applikációjának Apple TV-n elérhető változata Telenor MyTV Otthon néven található meg az App Store-ban. A magyarországi iStyle Apple Premium Reseller üzletekben 2017. január 31-ig minden megvásárolt Apple TV-készülék és minden iPad mellé egy hónapos MyTV Családi csomag-előfizetésre beváltható kupon jár. További információ az akcióról: http://mytv.telenor.hu/appletv/

 

További információ: www.telenor.hu/mytv

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tovább terjeszkedik a belga-magyar logisztikai raktárfejlesztő-vállalat

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 m2 alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó, amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar-Vármegyei székhely térségében. A kitűnő lokációjú beruházásra a debreceni repülőtér és az épülő BMW gyár közelében kerül sor. 

2024. április 24. 14:46

Jön a MI Expo! Kiderül, hogyan formálja át az iparágakat az AI

Vajon lesz értéke az emberi munkának az AI-korszakban? Milyen munkaerőt tud kiváltani az AI már 2024-ben? Hogyan változtatja meg a munkaköröket a technológiai forradalom? Ilyen és efféle kérdéseket fognak körbejárni a MI Expo előadói június 11-én a Lurdy Házban. A rendezvény célja, hogy betekintést engedjen a kkv-k számára az iparágukat érintő legfontosabb változásokba.

2024. április 24. 13:11

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Újabb húszezer laptopot szállít a Delta Systems Kft. az iskoláknak

A tavaly őszi szállítás után idén újabb, csaknem 20 ezer laptopot kapnak Békés, Jász-Nagykun-Szolnok, Baranya és Somogy vármegye diákjai a Delta Systems Kft. közreműködésével mintegy 4 milliárd forint értékben. A Klebelsberg Központ nevében eljáró Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) a csaknem húszezer darab notebook beszerzésével kapcsolatos közbeszerzés nyerteseként nevezte meg a Delta Systems Kft. vezette konzorciumot, mellyel a négy vármegye tanulói számára biztosítják a digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeit. 

2024. április 24. 10:12

Ezek voltak a legnépszerűbb helyek és személyek az online médiában 2023-ban

Politikusok, sportolók, hazai és külföldi hírességek szerepelnek a leggyakrabban említett nevek között, amelyek megjelentek az online médiatérben 2023-ban. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) 93 népszerű médiafelület – televíziós csatornák, újságok, rádiók honlapjai, valamint hírportálok, közösségimédia-felületek, fórumok és blogok – elemzésével azt vizsgálta, kik álltak a hírek és a közbeszéd fókuszában, valamint azt is, hogy hazánk és a nagyvilág helyszínei közül melyek szerepeltek a legtöbbet.

2024. április 23. 19:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50