Elindult a myMeki alkalmazás!

Mostantól mobilon gyűjthetjük a McDonald’s kuponjait

forrás: Prím Online, 2017. január 4. 12:40

Nincs többé pénztárcában vagy farzsebben felejtett, lejárt érvényességű kupon: mától elég felmutatnunk a telefont bármelyik Mekiben, ha élni szeretnénk kedvezményes ajánlatokkal. A myMeki alkalmazással egyszerűen, kényelmesen gyűjthetjük kuponjainkat, és barátainkkal is bármikor megoszthatjuk őket.

Az okos telefonok terjedésével egyre népszerűbbé válnak a papír alapú vouchereket felváltó elektronikus kuponok. Egy globális felmérés* szerint 2019-ben már több mint 1,05 milliárd fogyasztó számára lesz magától értetődő, hogy e-kuponnal érvényesíti kedvezményeit, és csaknem 31 milliárd e-kupon cserél majd gazdát valamilyen digitális eszközön. A trend magyarázata egyszerű: míg a hagyományos papírkuponok gyorsan elhasználódnak és gyakran a gyűjtésük is körülményes, az elektronikus kupon „bírja a strapát”, és másokkal is könnyen megosztható. A világ okostelefon-tulajdonosainak 62 százaléka kifejezetten kedveli az e-kupon alkalmazásokat és a jövőben is szívesen használná őket. 

 

E trendek a gyorséttermi fogyasztásban is érzékelhetőek, ezért a McDonald’s úgy döntött, elkészíti saját, okos telefonra fejlesztett kuponos alkalmazását. Az Egyesült Államokban tavaly ősszel bemutatott applikációt eddig közel 14 millióan töltötték le, és a felhasználók száma azóta is rohamosan nő. Mától azonban már nem csak a tengeren túlon, de itthon is kuponozhatnak mobiljukon a McDonald’s vendégei: 2017. január 3-án a McDonald’s Magyarország, myMeki® néven elindította saját kuponos alkalmazását. 

 

 

A myMeki Android és iOS platformon egyaránt elérhető, az applikációt egy egyszerű regisztrációt követően pillanatok alatt le tudjuk tölteni a telefonunkra. A myMekivel nyomon követhető az összes magyarországi étteremben elérhető ajánlat, az új kuponok automatikusan frissülnek a készüléken. Az applikációval egyszerre több ajánlat között is lehet böngészni, és a megszokott kedvencek mellett az időszakosan elérhető különlegességekre is találhatunk kuponokat. A myMekin keresztül barátinkkal, családtagjainkkal is megoszthatjuk az ajánlatokat. 

 

Az új alkalmazással a McDonald’s a gyors, kényelmes, papírmentes megoldások híveinek szeretne a kedvében járni. A vállalat célja, hogy üzleti tevékenysége minden területén érvényesítse a fenntarthatóság szempontjait, és ahol csak lehet, csökkentse a papírfelhasználást. E törekvésében az applikáció az elkövetkező években fontos szerepet kaphat.

 

A myMeki alkalmazással január 3-tól használhatjuk a McDonald’s kuponjait, az applikáció innen tölthető le (Android, iOS).

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újabb hasznos funkciók a MÁV mobilalkalmazásában

Az elmúlt időszakban számos fontos újítással bővült a MÁV mobilalkalmazás. Többek között letölthetők és továbbíthatók a menetjegyek, és több vidéki város mellett már december 2-től az Ausztriába, Szlovákiába, Csehországba, Németországba, Svájcba, Lengyelországba és Romániába utazók menetjegyüket akár néhány kattintással megvásárolhatják a MÁV mobilalkalmazással – olyan egyszerűen, mint egy mozijegyet.

2020. december 4. 09:49

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ismét lehet pályázni a Magyar Innovációs Nagydíjra

2020. december 1. 14:57

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52
online sportfogadás