Újabb érdekes tartalmak a MyTV-n

A Fear the Walking Dead Passage epizódjai 48 órán át csak a MyTV weboldalán láthatók

forrás: Prím Online, 2017. február 8. 11:43

A zombisorozatok kedvelőinek szóló tartalommal, egy exkluzív AMC-sorozattal kezdi a februárt a MyTV, amely a hónap végétől a sportrajongóknak már HD-minőségben teszi elérhetővé a szolgáltatás sportcsatornáit. A MyTV előfizetői pedig az Oscar-díjra jelölt rövidfilmet, a Mindenkit is megnézhetik az HBO GO-n.

A Fear the Walking Dead websorozata, a Passage új évadának epizódjai Magyarországon először február 6-ától a Telenor online tévészolgáltatásának hivatalos oldalán, a telenor.hu/mytv-n érhetők el, és 48 órán keresztül csak itt láthatók. A Fear the Walking Dead univerzumban játszódó 16 részes különálló websorozat egy túlélő történetét meséli el, aki egy bajba jutott nő segítségére siet, cserébe pedig újdonsült útitársa menedéket ígér neki a zombiapokalipszis elől. Viszontagságokkal teli útjuk során a két nő számos veszélyen verekedi magát keresztül, és egyre jobban megtanulják, mit kell tenniük a túléléshez.

 

A websorozat első 8, egyben megnézhető epizódja már nyilvánosan elérhető online. A sorozat további, 9-16. epizódjai február 6-ától hétfőnként debütálnak a MyTV oldalán, és 48 órán keresztül csak itt tekinthetők meg. A webizódok ezt követően a MyTV hivatalos oldala mellett csak az AMC digitális platformján lesznek elérhetők. A Fear the Walking Dead-sorozatot is sugárzó AMC csatorna a MyTV 1290 forintos havi előfizetési díjért elérhető Alapcsomagjában is megtalálható.

 

A MyTV azon előfizetői, akik HBO GO-t tartalmazó szolgáltatással rendelkeznek, most az Oscar-díjra jelölt rövidfilmet, a Mindenkit is megnézhetik az HBO GO-n, amely a MyTV Közszolgálati csomagjával már havi 2490 forintért elérhető hűségszerződés nélkül. Deák Kristóf alkotása a kilencvenes évek elején játszódik Budapesten. Főhőse a tízéves Zsófi, aki új iskolába kerül, ahol összebarátkozik Lizával, aki a legnépszerűbb lány az osztályban, és bekerül az iskola híres gyermekkórusába. A kórust Erika néni vezeti, akiről kiderül, nem is olyan kedves, mint amilyennek elsőre látszik, de a két lány összefog, és szembeszáll vele. A főbb szerepekben Szamosi Zsófia (Terápia, Martfűi rém), Gáspárfalvi Dorka és Hais Dorottya láthatók. A filmnek február 26-án – magyar idő szerint február 27-én hajnalban – a MyTV nézői is szurkolhatnak a Duna televízión élőben közvetített 89. Oscar-díjátadó gálán.

 

A MyTV sportrajongó előfizetői sem maradnak újdonság nélkül: február végétől a szolgáltatásban elérhető sportcsatornák az M4 Sport, a Spíler TV, valamint a Sport1 és a Sport2 is HD-képminőségben érhetők el, így a futball és kézilabda Bajnokok Ligája, valamint a spanyol és az angol focibajnokság mérkőzéseit már így nézhetik.

További információ: www.mytv.telenor.hu

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Lányok Napja az ELTE Informatikai Karán

Az ELTE Informatikai Kar ismét szeretettel várja az érdeklődőket a Lányok Napjára, ahol bemutatják, milyen izgalmas és kreatív feladatok várnak a jövő informatikusaira, és miért érdemes lányként ezt a pályát választani.

2024. április 18. 19:41

Informatikai pályaorientációs napon segítik női szakértők az iskolás lányok elhelyezkedését

Lányoknak szóló informatikai pályaorientációs napot szervez a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Informatika Történeti Kiállítása és a Women4Cyber Hungary a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában. A Girls in ICT Day rendezvényen gondolatébresztő interjúk és inspiráló előadások segítenek a jövő reménybeli női informatikusainak a tájékozódásban és elhelyezkedésben. Az érdeklődőknek az eseményre nemcsak személyesen, hanem online is lehetőségük van csatlakozni.

2024. április 18. 16:54

Használt autót webshopból?

A 2023-as év konszolidációt hozott a használtautó-piacon, de a recesszió és az infláció szele érezhető a szegmensben. A vásárlók tudatosabbak, a bizalmatlanság viszont továbbra is erős és gyakran indokolt. Mit hozhat a jövő, és hogyan vásárolnak a magyarok használt autót 2024-ben? 

2024. április 18. 15:28

Megjelent a világ első unalmas telefonja

A Heineken a street kultúra ízlésformálójával, a Bodegával együttműködve bemutatta a Human Mobile Devices (HMD) által gyártott "The Boring Phone" készüléket.

2024. április 18. 13:15

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09