Vigyen LUMIX G kamerát Máltára!

forrás: Prím Online, 2017. február 18. 11:53

Már március-április fordulóján különleges élményben lehet részük a fotózás szerelmeseinek: részt vehetnek egy fotós workshopon, melyet Mikołaj Nowacki, a Lumix G európai nagykövete vezet.

Az öt napos fotós workshop Máltán csodálatos alkalom arra, hogy megismerje a Földközi-tenger festői szigetének kultúráját és építészetét. Ha szeretné megtudni, mit tudnak a legújabb Lumix kamerák, és szeretne Európa egyik legjobb fotósától tanulni, ne késlekedjen, jelentkezzen most!

 

„Mikor Jacob James felkért, hogy vezessek egy workshopot Dél-Európában, egy percig sem haboztam. Nagyon élvezem, amikor Panasonic kamerákkal dolgozom. Alig várom, hogy megoszthassam tudásomat azokkal, akiknek szintén a fotózás a szenvedélyük!” – mondta Mikołaj Nowacki, a Lumix márkanagykövete.

 

A workshop résztvevőinek nagyszerű programokat terveznek. Megtekinthetik többek között Málta Függetlenség napi ünnepségét, amelyet minden évben március 31-én tartanak. Ezen a napon Málta fővárosában, La Valettában lenyűgöző felvonulásokat rendeznek. Fantasztikus lehetőség ez a résztvevőknek arra, hogy az eseményeket filmre rögzítse, és tovább fejlessze képességeit az utcai fotózás terén.

 

„A Mikołaj Nowackival való együttműködésünk most kezd igazán alakulni. Hihetetlen nagy öröm olyasvalakivel dolgozni, akinek ilyen óriási a tudása, és azt szívesen meg is osztja másokkal. Úgy gondolom, hogy a máltai workshop a Panasonicon túl elsősorban a résztvevőknek fog a javára válni, akik kiváló felszereléssel dolgozhatnak és a Lumix G márkanagykövetétől tanulhatnak” – mondta Klara Ufnalewska, kelet-közép európai PR menedzser. 

 

 

Mikołaj Nowacki az egyetlen lengyel a Lumix nagykövetek között. Számos lengyel és nemzetközi fotós verseny győztese.  Dolgozott a The New York Timesnak, a Le Monde-nak, a Sternnek és sok más neves kiadványnak. A National Geographic lengyel kiadásának hivatalos fotósa.

 

A workshop részletes programjáért és más fontos információkért kérjük látogasson el ide:  https://intrepidexposures.com/photo-tours/malta-masterclass/?c=04007ae3e449

 

Mikołaj Nowacki Lumix G nagykövetről itt tudhat meg többet:

http://www.mikolajnowacki.com/

https://www.instagram.com/mikolajnowacki/

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás