Lezárult a Nemzeti Elektronikus Jegyrendszer Platform tender

forrás: Prím Online, 2017. március 7. 09:20

Sikeresen lezárult „A nemzeti elektronikus jegyrendszer platform kialakítása” tárgyú beszerzési eljárás. Jogszabályi feltételeknek megfelelően, a szerződéskötési moratórium letelte után a pályázatot kiíró Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és a nyertes AH-NEJP ajánlattevő konzorcium vállalkozói szerződést kötött a 100%-ban európai uniós forrásból finanszírozott Nemzeti Elektronikus Jegyrendszer Platform központi rendszere és a hozzá kapcsolódó pilotok megvalósítására.

A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. lezárta és nyertes ajánlatot hirdetett a közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény rendelkezései alapján uniós értékhatárt elérő hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos eljárásban, amelyet „A nemzeti elektronikus jegyrendszer platform kialakítása” tárgyában folytatott le.

 

A Társaság által meghirdetett eljárásban a részvételi szakaszt követő tárgyalási szakaszban megküldött ajánlattételi felhívásra az ajánlattevők közül az Antenna Hungária Zrt., i-Cell Mobilsoft Zrt., és a MÁV Szolgáltató Központ Zrt. közös konzorciuma, az AH-NEJP Konzorcium adta az összességében legelőnyösebb ajánlatot.

 

Jogszabályi feltételeknek megfelelően eljárva, a szerződéskötési moratórium lejártát követve a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. a nettó 3 490 000 000 forint értékű érvényes ajánlatot tevő nyertes AH-NEJP Konzorciummal vállalkozási szerződést kötött az Integrált Közlekedésfejlesztési Operatív Program (IKOP) keretében uniós támogatással megvalósuló Nemzet Elektronikus Jegyrendszer Platform (NEJP) központi rendszerének és a hozzá kapcsolódó két pilotnak a kialakítására.

 

Az AH-NEJP Konzorcium feladata a NEJP Rendszer kialakításának alkalmazásfejlesztése, a szükséges hardver- és szoftvereszközök beszerzése, telepítése, beüzemelése, speciális eszközök kifejlesztése, a fejlesztéshez közvetlenül kapcsolódó szolgáltatások nyújtása, a központi rendszer és pilot rendszerek bevezetéséhez kapcsolódó szolgáltatások nyújtása, rendszerintegráció, a teljes rendszer beüzemelése és próbaüzemének biztosítása.

 

A közösségi közlekedés megújításának, illetve az országosan egységes elektronikus jegyrendszer átjárhatóságának alapfeltétele a kialakításra kerülő rendszer megvalósítása. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Palletways négy éve indította el magyarországi hálózatát

A Palletways Group négy évvel ezelőtt a biatorbágyi központtal működő magyar hálózat elindításával bővítette európai jelenlétét és erősítette tovább az exportlehetőségeket Magyarországra és Magyarországról.

2022. december 7. 11:26

Az érzékenyítés magasiskolája: Üzleti Etikai Díjjal jutalmazták az Eatont

Rangos szakmai elismerést kapott az Eaton! Az intelligens energiagazdálkodásra specializálódott cég a Multinacionális vállalat kategóriában, közel 70 kandidáló közül érdemelte ki az Üzleti Etikai Díjat. Az Eaton – ahogy méltatásában a zsűri fogalmazott – kiemelt, szívet melengető vállalásain és eseményein keresztül mutatja be, hogyan válhat az etikus magatartás és a sokszínűség a mindennapok természetes részévé.

2022. december 7. 09:58

Egy klubban az Intel, a Samsung és a Schneider Electric

A Schneider Electric alapítótagja és vezetői szintű támogatója a SEMI által létrehozott új szervezetnek, a klímavédelem érdekében fellépő „Semiconductor Climate Consortium”-nak. A többek között az Intelt, a Samsungot és a TSMC-t is tagjai között tudó szervezet célja, hogy a félvezetőgyártás teljes értékláncában csökkentsék az üvegházhatású gázok (ÜHG) kibocsátását. 

2022. december 6. 20:04

Díjmentes IP Scan szolgáltatás a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalában

Az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalának (EUIPO) tanulmánya szerint a szellemi tulajdonnal tudatosan foglalkozó KKV-k akár 20 százalékkal nagyobb bevételt érhetnek el, mint azok, akik nem rendelkeznek oltalmakkal. A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) legújabb kampányában a díjmentes IP Scan szolgáltatását népszerűsíti, amely a hazai kis- és középvállalkozásokat segíti egyedi elemzéssel és tanácsadással szellemitulajdon-stratégiájuk kialakításában, és az igényeiknek megfelelő oltalmak kiválasztásában.

2022. december 6. 15:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A világ legígéretesebb kiberbiztonsági vállalatai közé került a Clarabot

2022. december 6. 21:30

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. december 2. 13:58

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55