Péntekig jelentkezhetnek a hallgatók a MÁV-csoport és a Dunaújvárosi Egyetem duális képzésére

forrás: Prím Online, 2017. március 8. 13:08

Március 10-ig még beadhatják jelentkezésüket a MÁV-csoport és a Dunaújvárosi Egyetem duális képzésére azok a hallgatók, akik február közepéig jelentkeztek az egyetem gépészmérnök, mérnök-informatikus, műszaki menedzser, műszaki szakoktató szakának valamelyikére.

A 2017 szeptemberétől duális képzésben, nappali tagozaton tanuló gépészmérnök, mérnökinformatikus, műszaki menedzser, műszaki szakoktató hallgatók a szakmai gyakorlati időszak alatt megismerkednek a vállalat munkafolyamataival, megfelelő gyakorlati tudást szereznek szakterületükön, a képzést követően pedig munkavállalóként csatlakozhatnak a MÁV-csoporthoz. Az egyetem biztosítja a tanulók elméleti képzését, illetve az ehhez szükséges tárgyi és személyi feltételeket, a MÁV pedig vállalja, hogy megszervezi és lebonyolítja a gyakorlati képzést, valamint átadja a hallgatók számára mindazokat az ismereteket, amelyek a szakma elsajátításához szükségesek. A vasúttársaság a diákokkal hallgatói munkaszerződést köt, akik az oktatás gyakorlati ideje alatt rendszeres juttatásban részesülnek. A vállalatvezetés nem titkolt célja, hogy az együttműködéssel hosszabb távon is biztosítsa a cégcsoport számára a magasan képzett munkaerő utánpótlását.

 

A vállalati jelentkezéseket a www.mavcsoport.hu/mav-csoport/dualiskepzes internetes oldalon keresztül kell beküldeni, 2017. március 10-ig.

 

A képzéssel kapcsolatos kérdéseket a dualis@mavcsoport.hu email címre várják a vállalat szakértői.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Telenorhoz igazolt a Magyar Vöröskereszt

2017. március 21. 15:37

Sikeresen lezárult a HARMAN cégcsoport felvásárlása

2017. március 15. 09:40

A 2016-os digitális reklámköltés összvolumene 68 milliárd

2017. március 1. 19:59

Új vezérigazgató a Kulcs-Soft Nyrt. élén

2017. február 21. 15:36
cloudappsportal.com