Már több mint 200 hazai étterembe foglalhatunk asztalt a neten is

Hamarosan régiós terjeszkedésbe is kezd az Etterem.hu

forrás: Prím Online, 2017. március 22. 08:43

Világszerte és itthon is hatalmas népszerűségnek örvendenek az olyan alkalmazások, mint a Foursquare vagy a TripAdvisor, melyekkel könnyedén találhatjuk meg a számunkra megfelelő éttermet, vendéglátóhelyet. 

Az Etterem.hu nevű magyar webes gyűjtőoldal viszont felturbózta a megszokott funkciókat, hiszen a részletes információkon és a különböző közösségi lehetőségeken (értékelés, megosztás, bejelentkezés stb.) túl az online asztalfoglalást is bevezette.

 

Étterembe asztalt foglalni nem minden esetben egyszerű mutatvány, hiszen gyakran előfordul, hogy nem veszik fel a telefont a vonal túlsó végén, vagy a számunkra kiajánlott asztalt már egy másik vendég korábban lefoglalta, a hasonló buktatók sorát pedig még sokáig folytathatnánk. A már közel 8.000 hazai vendéglátóhellyel kapcsolatban álló gyűjtőoldal az Etterem.hu pontosan ezeknek a problémáknak a kiküszöbölésére fejlesztette ki teljesen egyedi online asztalfoglalási funkcióját. A webes megoldás segítségével pofonegyszerűen, egy kattintással foglalhatunk asztalt immár 200 étterembe országszerte. 

 

„Manapság már egyre kevesebb olyan szolgáltatás van, amit egy applikációval, vagy a weben keresztül ne tudnánk igénybe venni. Az online asztalfoglalás éttermekbe, vendéglátóhelyekre azonban egyelőre kiaknázatlan terület hazánkban. Ezt az űrt tölti be az Etterem.hu, melynek közel 8000 partnere közül egyelőre több mint 200 gasztroegység esetében vehető igénybe az asztalfoglalás funkció, azonban a lista dinamikusan, hónapról-hónapra bővül” – fogalmazott Szóka Ákos, az Etterem.hu-t üzemeltető cég ügyvezetője. 

 

 

Hamarosan külföldön is elérhető a magyar cég szolgáltatása

Az Etterem.hu a klasszikus startup modellt követi, hiszen a vállalkozás 2017 második negyedévétől a tervek szerint elkezdi a nemzetközi terjeszkedést is. Első körben a közép-közép-európai régiót célozza meg szolgáltatásával a cég. 

 

„Jelenleg több befektetővel is tárgyalásban állunk, mert szeretnénk tőkét bevonni a nemzetközi terjeszkedésünk finanszírozásához. Alaposan feltérképeztük a régiós piacot, mely véleményünk szerint kiváló lehetőséget jelent számunkra a növekedésre” – fűzte hozzá az ügyvezető.

Kulcsszavak: weboldal Etterem.hu

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ünnepel a Samsung Galaxy Team európai sportolói csapata

Már csak 100 nap, és elkezdődnek a 2024-es párizsi olimpiai és paralimpia játékok. Ez alkalomból a Samsung, az esemény nemzetközi partnereként bejelenti eddigi legnagyobb létszámú sportolói csapatát. A vállalat idén összesen 57, köztük 44 európai Team Galaxy versenyzőt támogat – olyan sportolókat, akik a játékok során országukat képviselik –, hogy az olimpián is kihozhassák magukból a bennük rejlő lehetőségeket. 

2024. április 19. 15:11

Új szintet léphet az MI-forradalom az adatközpontokban

Együttműködési megállapodást kötött a Schneider Electric és az NVIDIA, a két cég összefogásának köszönhetően megnyílik az út a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazásokat még jobban támogató, ugyanakkor energiahatékonyan működő adatközpontok kialakítása előtt. A megállapodás részeként a Schneider Electric leányvállalata, az AVEVA digitális iker platformját összekapcsolják az NVIDIA Omniverse megoldásával, egységes környezetet biztosítva a virtuális szimulációhoz és az együttműködéshez.

2024. április 19. 13:24

Nem érdemes otthon őrizgetni a régi mobilokat

Bár látható javulás, a magyarok több mint fele még mindig otthon tárolja használaton kívüli, régi mobiltelefonját – derült ki a Yettel legutóbbi országos, reprezentatív kutatásából. A milliónyi fiókban heverő mobilkészülékből rengeteg értékes anyag újra felhasználható lenne, miközben a bennük lévő akkumulátor évek alatt akár tűzveszélyessé is válhat. Most a használt mobilok akár 30 000 Ft-ot is érhetnek a Yettelnél.

2024. április 19. 11:50

Világdöntőben az ELTE programozói

A kontinensviadal bronzérmeseként az Informatikai Kar csapata képviselheti hazánkat az ICPC programozói versenyen 2024 szeptemberében Kazahsztánban.

2024. április 19. 09:44

Lányok Napja az ELTE Informatikai Karán

Az ELTE Informatikai Kar ismét szeretettel várja az érdeklődőket a Lányok Napjára, ahol bemutatják, milyen izgalmas és kreatív feladatok várnak a jövő informatikusaira, és miért érdemes lányként ezt a pályát választani.

2024. április 18. 19:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09