Elindult a Kaspersky Motorsport első futama

Giancarlo Fisichella kormányozta a zöld, fehér és vörös színű Kaspersky Motorsport Ferrari 488 GT3-t

forrás: Prím Online, 2017. május 4. 12:10

Olaszország, Monza régi, nagy múltú versenypályája adott otthont a Blancpain GT versenysorozat második fordulójának és a Kaspersky Motorsport csapat első futamának. Az 5 kilométer hosszú versenypályán 1950 óta rendeznek autó- és motorversenyeket.

A három órás izgalmas verseny során Giancarlo Fisichella kormányozta a zöld, fehér és vörös színű Kaspersky Motorsport Ferrari 488 GT3-t, amely a negyedik helyezést érte el és ezzel növelte a csapat pontszámait a hosszú távú versenysorozaton. 

 

Az indulást követően baleset történt, amely 15 perces kiesést jelentett. Mivel a verseny második fordulója zajlott, ezért a rutinos csapat hasznos tanácsokat tudott adni a hátrány leküzdéséhez, valamint a legoptimálisabb időben voltak képesek a szükséges változásokat a jó futamidő érdekében megejteni. Ennek köszönhető, hogy a tapasztalt versenyző, Giancarlo Fisichella a dobogó közelében végezhetett, felidézve a Forma-1-es emlékeket. 

 

 

 

„Ma több kihívással is szembesültünk. Volt néhány problémánk, de szerencsére mind kicsinek bizonyult. A pilóták tényleges kockázatot vállalnak a pályán, a telemetria továbbra is egy kulcsfontosságú tényező a sportban egyelőre, és ma is fontos adatokat tudtunk gyűjteni, amelyek mindannyiunk fejlődését szolgálják. Nem szabad elfeledni, hogy még mindig rengeteg feladat áll előttünk azért, hogy optimalizáljuk az autót, és folyamatosan elemezzük az adatokat, hogy egyre jobb és jobb eredményeket érjünk el. Most már elkezdhetünk felkészülni a Silverstone-ra, elégedett vagyok a nyitóhétvégével.” – nyilatkozta a futam után Giancarlo Fisichella, versenypilóta.

 

Giancarlo Fisichella

 

„Ez egy pozitív szezonkezdet itt Monzában. A csapatszellem nagyon jó volt, ami nagyon fontos, hiszen mind együtt dolgozunk. Nagyon élveztem a futamot, különösen az autót. A nyomás nagy, de minden egyes kört élveztem. Szeretnék köszönetet mondani a csapatnak és a Kaspersky Lab-nak, mindannyian nagyon boldogok lehetünk!”  – mondta James Calado, angol autóversenyző. 

 

„Egy új szezon kezdete mindig egy izgalmas időszak. Ma nem volt tökéletes az indulás, de a verseny végül jól sikerült. A TOP4-be jutás nehéz volt, de végül összejött és határozottan elégedettek vagyunk az eredményünkkel. Nagyszerű munkát végeztünk egyénileg és csapatként is! Azt hiszem, ez egy nagyon érdekes küzdelem lesz egész évben. Úgy tűnik, a teljesítmény erős és az autó is jól működik.” – magyarázta Marco Cioci, olasz GT versenyző.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Közlekedési Múzeum és a Fortepan képarchívum közös felhívása

A Közlekedési Múzeum és a Fortepan képarchívum közös felhívást tesz közzé az M3-as metróval és annak teljes vonalával kapcsolatos archív anyagok felkutatására. 

2017. november 15. 15:38

Öt tulajdonság, amit eddig biztosan nem tudtál az iPhone X-ről

Home gomb, iPaper Photos, iCloth és Air Pods Ultra… Azt hitted, hogy eddig mindent tudtál az Apple legújabb készülékéről az iPhone X-ről? 

2017. november 15. 15:06

Minden versenyzőnek: sorakozó a startvonalnál!

November 20-án visszatér a klasszikus Hanna-Barbera sorozat vadonatúj verziója a Flúgos Futam a Boomerang csatornán: újra versenybe szállnak mindenki kedvenc versenyzői flúgos autóikkal, hogy megküzdjenek a Világ Legflúgosabb Autóversenyzője címért. Az új Flúgos Futam részek november 20-tól lesznek láthatók a Boomerang csatornán. 

2017. november 7. 12:07

Megállíthatatlan hálózatok: gigabites sebességek jönnek a vezetékes és a mobil technológiában egyaránt

Alig több mint két és fél évtizede, hogy az első internet-adatcsomag megérkezett Magyarországra, ma pedig a korszerű optikai hálózatokkal lefedett területeken már elérhető az akár 1.000 Mb/s-os sebességű vezetékes internet is. 

2017. október 15. 12:17

Így lehet amerikai ügyfeleket elérni egyetlen budapesti óriásplakáttal

A Netlife olyan óriásplakátot tett ki a Graphisoft Parknál, amelyen egy többlépcsős rejtvény volt látható. Több sem kellett az IT szakemberek kíváncsiságánál, és a fénykép máris vírusként terjedt az interneten, hogy ki tudja megoldani a feladványt? Érdekes módon a legelső megfejtő egy Egyesült Államokbeli fiatalember volt, aki a 9GAG-en találkozott a fejtörővel, és ezzel meghívást nyert a cég budapesti irodájába egy pókerpartira.

2017. október 11. 10:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

AJI kártyák ajándékba

2017. november 20. 08:36

25 éves az LG Magyarország

2017. november 8. 15:19

Izmos Smart City felhozatallal jön a 2018-as CES

2017. október 31. 15:04

Már csak 1 hét van hátra az ’Az Év Honlapja’ pályázat lezárásáig!

2017. október 25. 08:38
cloudappsportal.com