Elindult a Kaspersky Motorsport első futama

Giancarlo Fisichella kormányozta a zöld, fehér és vörös színű Kaspersky Motorsport Ferrari 488 GT3-t

forrás: Prím Online, 2017. május 4. 12:10

Olaszország, Monza régi, nagy múltú versenypályája adott otthont a Blancpain GT versenysorozat második fordulójának és a Kaspersky Motorsport csapat első futamának. Az 5 kilométer hosszú versenypályán 1950 óta rendeznek autó- és motorversenyeket.

A három órás izgalmas verseny során Giancarlo Fisichella kormányozta a zöld, fehér és vörös színű Kaspersky Motorsport Ferrari 488 GT3-t, amely a negyedik helyezést érte el és ezzel növelte a csapat pontszámait a hosszú távú versenysorozaton. 

 

Az indulást követően baleset történt, amely 15 perces kiesést jelentett. Mivel a verseny második fordulója zajlott, ezért a rutinos csapat hasznos tanácsokat tudott adni a hátrány leküzdéséhez, valamint a legoptimálisabb időben voltak képesek a szükséges változásokat a jó futamidő érdekében megejteni. Ennek köszönhető, hogy a tapasztalt versenyző, Giancarlo Fisichella a dobogó közelében végezhetett, felidézve a Forma-1-es emlékeket. 

 

 

 

„Ma több kihívással is szembesültünk. Volt néhány problémánk, de szerencsére mind kicsinek bizonyult. A pilóták tényleges kockázatot vállalnak a pályán, a telemetria továbbra is egy kulcsfontosságú tényező a sportban egyelőre, és ma is fontos adatokat tudtunk gyűjteni, amelyek mindannyiunk fejlődését szolgálják. Nem szabad elfeledni, hogy még mindig rengeteg feladat áll előttünk azért, hogy optimalizáljuk az autót, és folyamatosan elemezzük az adatokat, hogy egyre jobb és jobb eredményeket érjünk el. Most már elkezdhetünk felkészülni a Silverstone-ra, elégedett vagyok a nyitóhétvégével.” – nyilatkozta a futam után Giancarlo Fisichella, versenypilóta.

 

Giancarlo Fisichella

 

„Ez egy pozitív szezonkezdet itt Monzában. A csapatszellem nagyon jó volt, ami nagyon fontos, hiszen mind együtt dolgozunk. Nagyon élveztem a futamot, különösen az autót. A nyomás nagy, de minden egyes kört élveztem. Szeretnék köszönetet mondani a csapatnak és a Kaspersky Lab-nak, mindannyian nagyon boldogok lehetünk!”  – mondta James Calado, angol autóversenyző. 

 

„Egy új szezon kezdete mindig egy izgalmas időszak. Ma nem volt tökéletes az indulás, de a verseny végül jól sikerült. A TOP4-be jutás nehéz volt, de végül összejött és határozottan elégedettek vagyunk az eredményünkkel. Nagyszerű munkát végeztünk egyénileg és csapatként is! Azt hiszem, ez egy nagyon érdekes küzdelem lesz egész évben. Úgy tűnik, a teljesítmény erős és az autó is jól működik.” – magyarázta Marco Cioci, olasz GT versenyző.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Gyereknap alkalmából házhoz jönnek a bűvészek

Gyereknap Felnőtteknek a Gyerekekért - taxi mellett profi bűvészeket is lehet rendelni egyetlen gombnyomással május 25-én a Taxify applikáción keresztül. Aki az alkalmazással hív bűvészt, nem csupán maradandó élménnyel gazdagodhat, de jótékonykodik is. Az akció során összegyűlt teljes összeg az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványhoz folyik be. A Taxify ezen felül további 100.000 Ft-ot adományoz a szervezet számára.

2017. május 24. 15:03

Traviatától a Csárdáskirálynőig – digitalizált színházplakátok

Újabb értékes gyűjtemény érhető el digitális formában. A MaNDA (Magyar Nemzeti Digitális Archívum) adatbázisba feltöltésre került a Pécsi Nemzeti Színház műsorfüzet-, és plakát-kollekciója. A digitalizált nyomtatvány-gyűjtemény izgalmas képet ad a magyar színháztörténet több mint félévszázadáról.

2017. május 24. 12:41

A Beachegg idén nyáron teljesen megújulva ébred fel “téli álmából”

A tavalyi év egyik legizgalmasabb magyar talámánya a Beachegg idén nyáron teljesen megújulva ébred fel “téli álmából”. A könnyebb, hangosabb, tömeges gyártásra alkalmas prototípust idén nyáron bárki élesben tesztelheti. Az új széria - a tavalyi sikereket megismételve - a bécsi Pioneers legjobbjai között debütál.

2017. május 24. 11:55

Tudja, mIT adott nekünk 1997?

Mára az Apple neve összenőtt Steve Jobséval, természetes, hogy a Netflixen nézzük a kedvenc sorozatunkat, és az is, hogy a sajtóinformációhoz csatolt infografika PNG-ben is elérhető. 1997-ben olyan fontos technológiai, kulturális és orvostudományi eseményeknek lehettünk szemtanúi, amelyek hozzátartoznak az alapműveltséghez, és alapvetően határozzák meg mai gondolkodásunkat.

2017. május 21. 09:01

Az ITBUSINESS újságírója lett az „Év információbiztonsági újságírója”

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2006-ban alapította meg az „Év információbiztonsági újságírója” címet, melyet minden évben nyílt pályázati felhívás keretében hirdet meg. Az idei évben is több pályázat érkezett, és az értékelés után Vass Enikő, az ITBUSINESS újságírója vette át az erkölcsi elismeréssel járó díjat az Egyesület május 17-i „Információvédelem menedzselése” LXXVl. szakmai fórumán.

2017. május 18. 06:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Gyorsítja külföldi terjeszkedését a Codecool programozóiskola

2017. május 18. 11:11

Google: Bagoly-algoritmussal a hamis hírek ellen

2017. április 27. 15:15

Hamarosan átláthatóvá válik az egészségügy

2017. április 18. 14:26

Idén is keresik az Év Internetes Kereskedőjét

2017. április 13. 11:11
cloudappsportal.com