A Zyxel bemutatta új, kis- és középvállalkozások számára kifejlesztett VPN tűzfal portfolióját

forrás: Prím Online, 2017. május 18. 12:07

A tajvani Zyxel bemutatta a kis- és középvállalkozások részére kifejlesztett új USG2200-VPN prémium VPN tűzfal portfolióját. Az eszköz a cégek növekvő igényeivel összhangban a különböző helyeken és eszközökön dolgozó munkavállalókat egyetlen központi felületen kezeli, jelentősen csökkentve ezzel a biztonsági kockázatokat.

A multi-site (több helyszíni) kommunikáció menedzselése ismétlődő, időigényes feladat. A Zyxel Cloud CNM SecuManager szoftver segítségével a vállalkozások centralizálhatják, egy felületre szervezhetik a biztonsági menedzsmentet a világ bármely részén, minden Zyxel biztonsági készüléken. A folyamatosan fejlődő cégeknek a hálózati biztonság fejlesztését is kiemelten szükséges kezelniük – az USG2000-VPN ezért a nap 24 órájában működik, folyamatosan rendelkezésre áll.

 

Az eszköz akár 3000 VPN csatlakozásig képes kezelni a különböző fiókirodák, partnerirodák, ingázók, vagy otthoni dolgozók közötti kapcsolatokat. A bejövő és kimenő kommunikációt is a legfrissebb SHA-2 titkosítással védi, ezzel is csökkentve a lehetséges biztonsági kockázatokat. A multilayer HA Pro dizájn VPN szolgáltatásban, csatlakoztathatóságban, multi-WAN terheléselosztásban is kiemelkedő. A cserélhető erőforrás és ventilátor modulok az eszköz élettartamát is jelentősen meghosszabbítják.

 

„A vállalkozások folyamatos fejlődését a hálózati biztonságnak is követnie kell.” - mondta Treso Tamás, a Zyxel regionális channel értékesítési menedzsere. Hozzátette: „Az új USG-2200-VPN eszköz a kulcs ahhoz, hogy egy end-to-end, több helyszíni biztonsági portfoliót tegyünk elérhetővé a kkv-k részére, amellyel igazi hálózati szövetségesként állhatunk ügyfeleink mellett.”

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Feltörték az Ubert! Veszélyben az adataink?

Az Uber meghekkelése és a felhasználói adatok ilyen nagymértékű érintettsége – 57 millió felhasználót, valamint járművezetőt érint a behatolás világszerte – rávilágít az átláthatóság és az elszámoltathatóság fontosságára a vállalkozásoknál. 

2017. november 22. 16:34

A kriptovaluta elleni kiberbűnözés a megjósolt trendeknél is gyorsabban terjed

Az alternatív, digitális fizetőeszközök óriási ütemben terjednek és változtatják meg globális világunk gazdasági alapjait. A kriptovaluták gazdasági nagyságrendjét jól mutatja, hogy 2017 júliusában a teljes tőkepiaci értékük több mint 100 milliárd dollár, a lebonyolított napi mozgás pedig több, mint 6 milliárd dollár volt.* Természetesen ez a volumen és a kriptovaluták körüli megnövekedett figyelem, a kiberbűnözők érdeklődését is megsokszorozta, így a jósolt trendekhez képest is gyorsabban és változatosabban terjedtek a különböző módszerek a digitális anyagi javaink megszerzésére. Az ESET szakembereinek összefoglalója.

2017. november 22. 13:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

AJI kártyák ajándékba

2017. november 20. 08:36

25 éves az LG Magyarország

2017. november 8. 15:19

Izmos Smart City felhozatallal jön a 2018-as CES

2017. október 31. 15:04

Már csak 1 hét van hátra az ’Az Év Honlapja’ pályázat lezárásáig!

2017. október 25. 08:38
cloudappsportal.com