A Kaspersky Lab és a DS Virgin Racing kiterjeszti együttműködését

z új, többszintű partneri kapcsolat át fogja formálni a kiberbiztonság jövőjét

forrás: Prím Online, 2017. július 19. 08:27

A DS Virgin Racing és a Kaspersky Lab bejelentette egy innovatív, többéves partnerség létrejöttét, amely során a kibertanácsadó cég biztosítja a csapat eszközeinek informatikai védelmét. 

A bejelentést Sir Richard Branson tette a Virgin Racing Innovációs Találkozóján, amelyet Brooklynban, a New Lab épületében tartottak több mint 250 fő részvételével, akiket a város legbefolyásosabb üzleti vezetőiként tartanak számon. Az esemény idei fő témája az üzleti tevékenység szerepe az éghajlatváltozás kezelésében volt. 

 

 

 

A New York-i Formula-E futam előestéjén elindult partnerség célja a kibertanácsadó céggel együttműködve megtervezni és megalkotni a világszínvonalú kiberbiztonsági programokat a már ismert és mindeddig ismeretlen számítógépes fenyegetések ellen. 

 

"Már régóta figyelemmel kísártük a Formula-E-t, és úgy éreztem, ez a logikus következő lépés számunkra, hogy folytassuk az együttműködésünk a motorsporttal, ezért a DS Virgin Racing Formula-E csapata nyilvánvaló választás volt. Mindannyian a technológiai innovációra alapozva ugyanazzal a szemlélettel és szenvedéllyel dolgozunk azon, hogy az ügyfeleink és a világ számára innovatív megoldásokat nyújtsunk.” – magyarázta Eugene Kaspersky, a Kaspersky Lab alapítója és elnök-, vezérigazgatója.

 

Sir Richard Branson

 

Az E-Formula gyorsan növekvő globális sportjának egyik alapító csapatának támogatása mellett a Kaspersky Lab az új technológiák kutatásában és fejlesztésének folytatásában látja az irányt, hogy megvédje az elektromos és/vagy önvezető autókat a lehetséges számítógépes fenyegetésektől. A partnerség megjelenik a DS Virgin Racing autókon, a garázs területén és a pilótaruhákon is.

 

"A gépjárműipari biztonság terén elért haladás részben a motorsportban való jelenlétünknek köszönhető, mivel lehetőségünk volt a gyakorlatban tesztelni az új koncepciókat és ötleteket, amelyeket ezt követően más iparág számára fejlesztett megoldások kidolgozásához tudunk felhasználni." – mondta Alexander Moiseev, a Kaspersky Lab stratégiai vezetője.  

 

Alex Tai, a DS Virgin Racing vezérigazgatója hozzátette: "Nagy örömünkre szolgál, hogy együtt dolgozhatunk a Kaspersky Lab céggel, akik biztosítják, hogy mi rendelkezhetünk a legjobb védelemmel a futam csapatai között. Ez nemcsak védelmet jelent nekünk, hanem lehetőséget, hogy valóban csak a versennyel és a futammal foglalkozhassunk.”

 

Bővebb információt a csapatról valamint a partneri viszonyról a következő linkeken talál: https://www.ds-virginracing.com és https://kms.racing

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05