A Talk-A-Bot és a Cellum csevegőbotos fizetést mutatott be San Franciscóban

forrás: Prím Online, 2017. szeptember 26. 15:53

A San Francisco-ban megrendezett idei Disrupt konferencián a magyar Talk-A-Bot bemutatta a csevegőbot-megoldását a nyilvánosság számára. A technológia, amely természetes párbeszédet képes folytatni a felhasználóval, a Cellum biztonságos tranzakciós platformját felhasználva lehetővé teszi áruk és szolgáltatások megvásárlását csevegőprogramokon keresztül.

Világszerte nagyjából 2,5 milliárd ember használ napi szinten csevegőalkalmazásokat – minden egyes nap több csetüzenetet küldünk, mint ahány SMS valaha íródott. A csevegés vált korunk legnépszerűbb kommunikációs eszközévé.

 

Az automatizálás megállíthatatlanul terjed mind a vállalati, mind a fogyasztói piacokon. Ahogy mind több csevegőalkalmazás válik olyan platformmá, amikre értéknövelt szolgáltatásokat lehet építeni, a csevegőbotok egyre népszerűbb megoldást jelentenek azon vállalatok számára, amelyek szeretnék javítani hatékonyságukat az ügyfeleik kiszolgálása terén.

 

A TechCrunch népszerű nemzetközi hírportál által megrendezett, startup-okkal foglalkozó Disrupt konferencián a magyar Talk-A-Bot a technológiai lángelmékből és kockázatitőke-befektetőkből álló nemzetközi közönség előtt mutatta be a csevegőbot-megoldását. A Talk-A-Bot különböző vállalatok, szervezetek számára kínál az arculatukra és különleges igényeikre szabott csevegőbotokat, amelyek felruházhatók egyedi személyiséggel és stílussal. A technológia további fejlett szolgáltatásokat is kínál, például integrációt a vállalati marketing-csatornákkal, valamint adatbányászati lehetőséget.

 

A felhasználók a csevegőbotoktól ügyfélszolgálati támogatást kaphatnak, valamint segítséget áruk és szolgáltatások megvásárlásához. A nemzetközileg sikeres, szintén magyar hátterű Cellum biztonságos technológiájának köszönhetően a Talk-A-Bot csevegőbotjai a felhasználó kérésére a teljes vásárlást képesek elvégezni; a felhasználónak csupán a fizetést kell megerősítenie biometrikus vagy jelszavas azonosítással.

 

A Talk-A-Botot már számos nagynevű márka választotta partnerül, így többek között a Viber, a Nestlé és a Sziget fesztivál; csevegőbotjait összesen több mint 1,3 millió ember használja. A Cellummal kötött együttműködés célja a csevegőbot-megoldás hasznosságának növelése, így még több vállalat és felhasználó elérése. A Cellum biztonságos tranzakciós platformja már egy évtizede üzemel teljesen csalás- és visszaélésmentesen.

 

„A felhasználók és a cégek még tanulják, hogyan lehet a csevegést üzleti célokra használni. A csevegőbotok ügyfélszolgálati célú felhasználása remek mód a márka értékének növelésére és a költségek csökkentésére, ám a közösségi csevegőplatformok igazi üzleti értékét csak akkor lehet kiaknázni, ha a fizetés is lehetséges. A Cellummal kötött együttműködésnek köszönhetően a Talk-A-Bot megbízható fizetési szolgáltatásokat nyújthat ezen az új csatornán keresztül, így a minket választó cégek számára több üzletet és élesebb márkamegkülönböztetést kínálhatunk.” – mondta Deliága Ákos, a Talk-A-Bot társalapítója.

 

„A Cellumnak Európától Ázsiáig világszerte vannak partnerei. Látjuk mi is, hogy folyamatban van egy átalakulás, kiváltképp Délkelet-Ázsiában, ahol a fogyasztói szokások kezdenek eltolódni a csevegőfelületek irányába. Nagy örömmel működünk együtt a Talk-A-Bottal annak érdekében, hogy ezeknek a fogyasztóknak is gyors, kényelmes és biztonságos tranzakciós szolgáltatásokat tudjunk kínálni.” – mondta Kóka János, a Cellum Global vezérigazgatója.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Zsebünkben a kassza

Január elseje óta a vállalkozások kötelesek a készpénzes fizetésen túl legalább egy elektronikus fizetési lehetőséget is biztosítani a vásárlók részére. Ennek legelterjedtebb módozata a POS terminálok létesítése, azonban ez nem minden vállalkozás számára a legjobb alternatíva.

2021. szeptember 24. 15:58

Digitális összefogásra hív fel az idei MENTA konferencián az IVSZ

A digitális fordulat az utolsó esély Magyarország számára, ezért társadalmi összefogásra szólít fel az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért a MENTA konferencián nyilvánosságra hozott kiáltványában. A digitalizáció minden magyar ember életét, minden hazai vállalat és intézmény működését jelentősen megváltoztatja, és a következő években alapjaiban rengeti meg mindennapjainkat – fogalmaz az informatikai és digitalizálódó vállalkozásokat tömörítő szervezet, amely éves nagy konferenciáján a megváltozott üzleti környezetre, az elérhető forrásokra, valamint az exportlehetőségek hatékony kihasználására fókuszál.

2021. szeptember 24. 09:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Tapasztalja meg a legendás játékot

2021. szeptember 20. 18:29

A világon egyedülálló drónra szerelhető szállítódobozt fejlesztettek

2021. szeptember 15. 14:15

Öt érmet is elhoztak a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiájáról

2021. augusztus 31. 09:58

A Xiaomi várakozásokat felülmúlóan teljesített a második negyedévben

2021. augusztus 26. 14:46