Az NSS Labs szerint a célzott támadások elleni védelemben vezető a Trend Micro

forrás: Prím Online, 2017. november 5. 10:07

Egyre több és kifinomultabb kibertámadással kell megküzdeniük a szervezeteknek, így a mindennapi működéshez kritikus fontosságúvá vált a magas szintű és megbízható védelem. A maximális védelmet kereső vállalatok számára jó iránymutatásul szolgálhatnak az olyan független szakértők összehasonlító elemzései, mint például az NSS Labs. 

A világ vezető IT-biztonsági terméktesztelő központjának számító szervezet rendszeres időközönként összehasonlítja a piacon elérhető biztonsági megoldások képességeit különféle szempontok és vizsgálatok alapján. Nemrégiben tette közzé legfrissebb, Breach Detection System tesztjéről készült jelentését, amelyben a Trend Micro tökéletes, 100 százalékos eredményt ért el. Ez már a negyedik egymást követő év, amikor az NSS Labs a Trend Micro megoldásait az ajánlott kategóriába sorolta.

 

Az összehasonlítás során döntő fontosságú, milyen arányban észlelik a megoldások a fejlett fenyegetéseket, illetve célzott támadásokat. Ezen a téren az NSS által tesztelt hét cégből öt nehézségekkel küzdött. A Trend Micro azonban 100 százalékos eredményt ért el, és ezzel az élre került az ilyen jellegű megoldások körében. Az NSS Labs eredményei bizonyítják, hogy a Trend Micro magas szintű támogatást kínál ügyfelei számára a kritikus adatok védelméhez, és megbízhatóan észleli a hálózatba belépő, onnan kilépő, illetve a hálózatok közötti fenyegetéseket. A vállalat folyamatosan dolgozik azon, hogy javítsa a többrétegű védelmet kínáló Deep Discovery Inspector termékének hatékonyságát, ráadásul az elmúlt évek során a megoldás birtoklási költségeit is jelentős mértékben csökkentette.

 

„A Trend Micro Deep Discovery 100 százalékos értékelést ért el a biztonsági hatékonyság terén, és a tesztelt termékek közül a legrövidebb észlelési idővel büszkélkedhet. Nem kérdés, hogy a Deep Discovery képességeit minden olyan vállalatnak érdemes megvizsgálnia, amely fejlett, illetve célzott támadások elleni védelmi megoldás beszerzését fontolgatja” – mondta el Vikram Phatak, az NSS Labs vezérigazgatója.

 

„Szakértőink szerint az integrált és fejlett fenyegetés-megelőzés receptjének két elengedhetetlen hozzávalója van: a Deep Discovery és az új generációs TippingPoint behatolásvédelmi rendszer. Ezek együttesen megvédik a vállalatok kritikus adatait, alkalmazásait és infrastruktúráit az ismert, ismeretlen és nem közzétett támadásoktól, amelyek a végpontok kezdve az adatközpontokon át a hálózatokig bárhol megjelenhetnek” – foglalta össze György László, a Trend Micro magyarországi területi képviselője.

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50